coverphoto
Neaktívny

4nani4

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 10. aug 2015
býva v meste Galanta
Info o svadbe
Svadba bola 9. 7. 2016
2841
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
výslužka
Cukráreň Zilizi Tešedíkovo
Chuťovo úžasné zákusky. Veľká spokojnosť! :)
víno
Víno Nitra
Chuťovo i cenovo vynikajúce víno, ktoré si naši hostia i my veľmi chválime :)
výzdoba
Kvetinový salón Terka, Pri tescu, Šaľa - Veča
Keď som uvidela výzdobu, tak som onemela od úžasu. Nádherná, jemná, presne podľa našich predstáv. Okrem výzdoby som dostala tú najkrajšiu svadobnú kyticu z mojich obľúbených pivoniek :) Pani Terka je veľmi milá pani, ktorá si na vás vždy nájde čas, poradí a určite spraví tú najkrajšiu výzdobu :)
kameraman
Ivan Hrušovský
Ivo prišiel s úžasnými nápadmi na svadobné video, ktorého sa neviem dočkať. Ivo je veľmi zlatý, milý, ochotný chalan, ktorý nám spríjemnil náš svadobný deň. Taktiež veľké odporúčania :)
svadobné šaty
Zoya Wedding Center Trnava
Baby v Zoyi sú úplne úžasné, veľmi ochotné, milučké, radi poradia a to spraví veľmi veľa :) Šaty boli jedným slovom prenádherné :)
torta
Szilvia Varga, Galanta
Odkedy sme si raz objednali od Szilvie tortu k nejakej oslave, odvtedy torty už len od nej. Chuťovo i vzhľadovo perfektné. Svadobná torta bola užásná a takisto candy bar nemal žiadnu chybičku. Veľkým plusom je aj to, že niektoré koláčiky urobila bezlepkové :) Torty jedine od Szilvie :)
hostina
Reštaurácia Stop Galanta-City Club & Garden
Nádherné priestory, či už sála, ale aj záhradka s veľkým posedením. Jedlo vynikajúce, určite odporúčame dubákovú omáčku:)
Najlepšia voľba! Každá nevesta sa chce v svoj svadobný deň cítiť ako princezná a vďaka Borisovi som sa tak aj cítila. Nádherný make-up, nádherný účes. Pričom veľkým plusom je aj to, že Boris je veľmi príjemný, milý človek. Borisa odporúčame všetkými desiatimi! :)
Žiadne príspevky.