coverphoto
Neaktívny

adriarch

Adriana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 3. aug 2016
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 24. 6. 2017
2471
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +46
Svadobný album
Adrianka a Janicko
24. 6. 2017 Banská Bystrica | 50 fotiek
výzdoba
EVENTIA - Wedding & Event planning, rentals
Tato volba bola jedna z najlepsich nasej svadby. Mali sme vela specifickych poziadaviek, svoju predstavu a vela veci /ako napr. tlacoviny, fotostena, "kniha hosti"/ sme si robili sami, no potrebovali sme to pekne skombibovat, aby z toho vznikol kompaktny celok. Tiez nam pomohli s koordinaciou a komunikaciou s ostatnymi dodavatelmi. Vysledok bol ohromny. Vsetci boli ohureni nasou rozpravkovou vyzdobou.
svadobné obrúčky
Šperky Rýdl
Skvela komunikacia, prozakaznicky pristup. Mame z Rydlu obrucky, aj snubny prsten a nikdy by sme nasu volbu nemenili. :)
ženíchov oblek
Tom Steed, BA
Perfektné ušitie na mieru a skvelá pani, ktorá nám veľmi pomohla.
make-up
Revolution Hair - Zuzka Beňová
odporúča
účes
Revolution Hair - Zuzka Beňová
Zuzka je tazky profesional. Zvladla moje nefarbene, neprisposobive vlasy na jednotku.. Uces drzal bez problemov, na druhy den sa ma ludia pytali, ci som sa bola precesat.. Zuzka sa postarala aj o vsetky druzicky a maminku, ktora si vraj zmyvala sv.lak po tyzdni. :D :D
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Eric dress
Taktiez po dlllhom hladani som na jednej, pre mna, neznamej stranke objavila saty podla mojich predstav. Bala som sa vsak objednania, kedze neboli najlacnejsie a tento eshop som nemala odskusany. Mozem vsak len odporucit, rychle dodanie, saty prisli v super stave, bez poskodeni.
torta
Nadka Gondova
Nadka je rodinna znama, ktora pecie pre radost, nie je to jej povolanim. Nasa predstava bola pre nu vyzvou, ktoru zvladla na jednotku.. bola to torta snov. :)
ubytovanie
Hotel The Grand Vígľaš
odporúča
Žiadne príspevky.