coverphoto
Neaktívny

alenabendi

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 2. sep 2015
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 15. 8. 2015
3170
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
dj
DJ APA , Ing. Tibor Egry
DJ Tibor Apa Eggy bol uzasny. Sme radi ze bol nasim DJ na svadbe. Podla mna je jeden z mala ak nie jediny profesional v Kosiciach ktory dokaze uvadzat a viest celu svadbu. Ma prijemny prejav, dokaze sa prisposobit chutiam nalade a vkusu svadobnych hosti bez rozdielu vekub ako pre mladych tak aj hosti v zrelom veku. Odporucam Vam ho nevesticky, bol ozaj super.
hostina
Boutique Hotel Maraton ****
Podla mna hotel Maraton poskytuje najkomlexnejsie priestory a sluzby v Kosiciach na organizovanie svadby. A personal, svadobne menu, vyzdoba, vsetko bolo super. Ocenujem pristup riaditela p.Cechutyho, vsetko mal pod kontrolou, ocenujem ochutnavku svadobneho menu pred jeho vyberom, otvaranie sampanskeho mecom, svadobny apartman pred a po svadbe, automaticky jednopostelova izba v cene saly, nemohli sme si vybrat lepsie
svadobné šaty
Svadobne Saty a Perlove sperky
Lea Vilborg je znacka kvality a profesionality. Chcela som nove saty. Nasla som u nej kvalitny material, dokonale vypracovanie, saty sedeli ako uliate. Bola som velmi velmi spokojna usila mi co som si vysnivala. Ozaj odporucam, nove na mieru usite saty za prijatelnu cenu. Perlove doplnky som mala tiez od Lei, ma velky vyber nahrdelnikov, nausnic atd, vacsi som nenasla nikde. Certifikat, servis zaruky na sperky, vsetko poskytuje. Vrelo odporucam nevesty..
Žiadne príspevky.