coverphoto
Neaktívny

banbinka

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. dec 2013
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

baby čo si myslíte je krajšia farba vlasov blond či tmavá??Aké má ,ktorá výhody???V,ktorej žena pôsobí mladšie?🙂 🙂 🙂

  • minaxoch, to je strašne ťažká otázka, každej žene svedčí niečo iné.. jednoznačne mladšie vyzerá žena v blond farbe, ale na druhej strane sa vie aj strašne dogabať tou blond farbou.. to bol môj prípad.. jednoducho som na to chcela ísť prirýchlo, pričom na peknú blond prirodzenú farbu musíš prechádzať postupne aj rok.. potom som to tak urobila, ale priprav sa na to, že ti treba veľmi veľa peňazí nabok, lebo pokiaľ chceš mať kvalitnú peknú farbu, tak na drogérkové farby zabudni a nájdi si kvalitnú kaderníčku 🙂)
    • lujzianakaždému pasuje niečo iné 🙂 podľa mna sa to takto nedá jednoznačne povedať
      • maryettasuhlasim, kazdej tvari pristane nieco ine... taktiez zalezi od strihu...ked si vezmem ja som mala dlhe kratke polodhle....mala som cervene bordove fialove hnede cierne 😃 stale som vyzerala inac...ked si pozeram fotky snad to ani nie som ja 😃
        • janoolienkaKaždej pristane niečo iné....a často nám pristane tá farba, ktorá sa najviac približuje nášmu originálu 🙂
          • akitasmoj nazor je, ze kazdemu pasuje jeho povodna farba. myslim, ze kazda zena si moze dovolit aj blond, aj tmavu, ide len o to, aby zvolila spravny odtien. ak nechces mat vlasy znicene, tak si blond nedavaj. pouziva sa silnejsi peroxid, strasne to nici vlasy. ja sa cudujem dievcatam, ktore idu do blond aj ked vedia, ze im to znici kvalitu vlasov.
            • yukikiza mna cervena 😛