November na Mojej svadbe: 10 najobľúbenejších svadobných albumov

Hoci už máme po hlavnej svadobnej sezóne, ešte stále sa na portáli objavujú zaujímavé svadobné albumy. Mnohé nasledujúce svadby sa odohrali v skorších mesiacoch, avšak v novembri zaznamenali na Mojej svadbe veľký úspech a stali sa inšpiráciou mnohým budúcim nevestám. Inšpirujte sa najobľúbenejšími svadobnými albumami za mesiac november a zistite, kto sa umiestnil v TOP 10! 

1. Janka a Martin

Svadba Janky a Martina a ich nádherné fotografie z brehu Zemplínskej šíravy a okolitého lesa vyrážajú dych! Svadobné video mladomanželom zabezpečil Branislav Pavlík.

Pozrite si celý svadobný album tu.

2. K a M

Nevesta so záhadnou iniciálou K snívala „o žiarivo bielych šatách s vlečkou, dlhokánskom závoji a dobrom mužovi“ a všetko sa jej do bodky splnilo, najmä ten dobrý manžel so záhadnou iniciálou M :)

Pozrite si celý svadobný album tu.

3. Miška a Ivan

Nevesta Miška: „Mali sme maličkú svadbu, v kruhu len tých najbližších. Naša svadba bola v utorok, v bežný pracovný deň a priznávame bez mučenia, urobili sme si ju v ten deň naschvál, aby prišli naozaj len tí, ktorí chcú našu lásku s nami osláviť úprimne, nie len preto, že sa to patrí.“

Pozrite si celý svadobný album tu.

4. Nina a Michal

Elegantná a romantická svadba Niny a Michala zachytená objektívom fotografa Petra Lukačoviča.

Pozrite si celý svadobný album tu.

5. Sandra a Peter

Nevesta Sandra nazvala svoju svadbu Candrbálom. Uhádnete prečo? Keď si pozriete jej svadobný album, bude vám jasné, že na tejto svadbe nebola nuda, ale úžasná zábava. No a candrbál znamená v hornonitrianskom nárečí zábavu či veselicu.

Pozrite si celý svadobný album tu.

6. Zuzana a Michal

Nevesta Zuzka opísala svoje pocity zo svadby takto: „Celý deň som si užívala, neviem čím to bolo, ale stres u mňa takmer vôbec nebol, no môj teraz už manžel ho mal aj za mňa.“ Úžasnú výzdobu neveste pripravila svadobná agentúra Mary a o skvelú zábavu na hostine sa postaral DJ a starejší Roman Ďaďo.

Pozrite si celý svadobný album tu.

7. Majka a Martin

Októbrová svadba Majky a Martina a poriadna veselica! A ako bonus krásne fotenie v lese.

Pozrite si celý svadobný album tu.

8. Evka a Janík

Nežná, jemná a romantická - taká bola svadba Evky a Janka. Ich svadobný deň zachytil Foto Antal. Všimnite si nevestinu nádhernú kyticu!

Pozrite si celý svadobný album tu.

9. Katka a Matej

Snová svadba Katky a Mateja - nevesta si zahrala aj na akordeóne a ženích mal veľmi elegantného prvého družbu.

Pozrite si celý svadobný album tu.

10. Lucka a Palko

Nevesta Lucka: „Svadba bola neskutočne úžasná a keby som mala takú možnosť určite by som si to zopakovala minimálne ešte raz.“ Celú svadbu fotograficky dokumentoval Martin Almáši.

Pozrite si celý svadobný album tu.

Ďalšie krásne albumy, nielen svadobné, nájdete v sekcii Vybrali sme, kam zaraďujeme najzaujímavejšie albumy z príprav a svadieb našich neviest.

Krásny deň!

Barbora, Moja svadba

  • simona_18Navrhujem zmenu fotky k svadbe č.7 - myslím, že to je jej ocko a nie ženích (ak si to teda nevesta nepriala priamo, že tu chce túto fotku) 🙂
    • barababic
      AUTOR
      @simona_18  Ďakujem krásne za upozornenie, toľko som vyberala fotku po šírke, že táto drobnosť mi unikla. Ocko nevesty vyzerá mladistvo, takýto kompliment odo mňa dostal 🙂