coverphoto
Neaktívny

curlygirl

Tinka  /  43 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. mar 2011
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 18. 6. 2011
4690
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
7 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Sledované fotoblogy (15)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
šperky
Marylka
Neskutocne sikovna baba, ktora podla mojich siat pre mna rucne vyrobila prekrasne nausnice a naramok. Vedela som, ze cokolvek pe mna urobi, bude sa mi to pacit a nemylila som sa.
účes
Monika ČIgášová
Dalsia uzasna baba, vdaka ktorej som sa vo svoj velky den citila vynikajuco a nie len ja. Krasny uces, super pristup a opat skvela nalada.
make-up
Natali
Moja skvela priatelka, trenerka salsy a uzasna baba so zlatymi rukami. Dokonaly make up pre mna a manzelovu svedkynu ;-) (jeho dceru). Obje sme boli velmi spokojne a vdaka Natali nie len krasne nalicene, ale aj prijemne naladene.
koláče
SZITI s.r.o. (alebo Amorova cukráreň na Jazere)
Kolaciky boli vyyyborne, akuratnej velkosti, chutili vsetkym a torty si tiez vsetci pochvalovali - prekrasne a vynikajuce. Bezproblemove objednavanie a vyborne ceny.
hostina
Salónik pri ŠDaJ na B. Němcovej v Košiciach
Pani kucharky navarili fantasticky, vsetkym hostom velmi chutilo, porcie boli dostatocne velke aj pre chlapov a dievcata, ktore zabezpecovali servis boli velmi mile, ochotne a po cely cas k dispozicii s usmevom na tvari. Nemali problem ani s tym, ked sme prisli o polhodinku skor :-) a srdecne nas privitali. Velka spokojnost od samotneho objednavania a vyberu menu, cez prestieranie a pripravu saly az po poslednu bodku.
civilný obrad
MÚ m.č. Košice Juh
Pani, ktora nas do siene uviedla, pani matrikarka aj oddavajuci boli velmi mili a pomohli nam svojou dobrou naladou zbavit sa nervozity.
dj
Robko Mamčák
Je to uzasny clovek, s ktorym som sa roky nevidela po tom, co bol hlavny veduci v mojom poslednom tabore.Ked som ho stretla pri objednavani kolacov, ponukol mi svoje sluzby: hudba a osvetlenie a musim povedat, ze lepsieho DJa som si vybrat nemohla. Bol mili, vtipny, hral to, na com sme sa dohodli a velmi citlivo pomedzi to hral aj inu hudbu, ak videl, ze napriklad rodicia a starsia generacia dlhsie netancovali :-). Bol uzasny (ochotou, pristupom, profesionalitou) a mozem ho vrelo odporucat.
Žiadne príspevky.