coverphoto
Neaktívny

daniema

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 9. mar 2017
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 7. 10. 2017
2384
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
hostina
eBay
Ak chcete perfektnú, personalizovanú, dokonale krásnu DIY svadbu, v prípade, že máte presnú predstavu o tom, ako chcete, aby Vaša svadba vyzerala a ste dostatočne šikovní a kreatívni, aby ste vzali veci do vlastných rúk, najlepší celosvetový dodávateľ všetkého od drobných kvetov na výzdobu až po oblečenie a doplnky je eBay. Nebojte sa 😇 neverte videam na youtube. To, čo robí vašu svadbu vašou, je osobný prínos a podpis, ktorý jej dáte. Nebojte sa ísť za svojimi snami ;)
hudobná skupina
Hudba pre Vás
Ďakujeme za krásnu skúsenosť, objednali sme si sláčikové kvarteto, veľmi ochotne si naštudovali a natrénovali slákové verzie moderných popových skladieb, ktoré sme im zadali do popisu. Na poslednú chvíľu ešte zahrali podmaz pod prednes básne, čo bolo úplne čarovné. Sú to skvelí zohraní a veľmi sympatickí profesionáli, bola s nimi radosť komunikovať. Celému obradu to dodalo úžasnú atmosféru, malo to správny šarm a nostalgickú eleganciu. Sme vďační za to, že spravili náš veľký deň ešte krajším a tak nezabudnuteľným. Vrelo odporúčame.
kvety
My Kamenné námestie, Bratislava
Veľmi odporúčam nehovoriť pred kyticou slovo svadobná, ak samozrejme nechcete nejako veľmi vyšperkovanú kyticu. Ja som mala nádhernú, z veľkej modrej hortenzie, fialovkastých frézii a gypsophily na olemovanie, rúčku omotanú modrou organzou. Bola to nádherná kytica ako pre rozprávkovú princeznú. A keď vyhodíte z vášho slovníka "svadobná kytica" a objednáte si "kyticu", vyjde vás veľmi lacno. Žiadnych 100€ :) takú sumu mi povedali, keď som si pýtala svadobnú kyticu v tomto zložení. Neprezradím konečnú cenu, ale za podobnú by ste si kúpili tie kvety a naaranžovali aj sami. A bolo to v Bratislave ;)
dj
DJ Molnár
Skvelá aparatúra, skvelé ozvučenie, veľmi príjemný prístup, splnil všetky naše požiadavky, aj keď boli trochu náročnejšie, kooperujúci, milý človek,, naozaj veľká spokojnosť :) ďakujeme sa skvelú atmosféru :)
hostina
Penzión pri rybníku, Veľká Paka
Toto miesto sme si vybrali kvôli svojej krásnej a nerušenej lokácii mimo obce. Môžem iba odporúčať. Doprava k penziónu je priama a jednoduchá, nemáte kde zablúdiť. S kvalitou služieb sme boli veľmi spokojní, svadobná sála bola rozdelená na dve časti- reštaurácia a terasa na ktorej bol parket. Svadobčania si veľmi pochvaľovali oddelené miesto na tancovanie a rozprávanie sa :) veľmi sme spokojní aj so spôsobom podávania hlavného jedla na misách, čím sme vyhoveli chutiam svadobčanov a zároveň sme nemali zbytočné zvyšky na tanieroch. Jedlo bolo výborné, taktiež sme spokojní s príjemným a nápomocným personálom. Ďakujeme za možnosť vyzdobiť si obradné miesto podľa našich predstáv. Ak máte presnú predstavu o DIY svadbe, tento podnik Vám v rámci programu Klasik umožňuje priniesť si časti vlastnej výzdoby, vlastné zákusky, tortu, spraviť si to podľa seba. Mali sme tu cirkevný sobáš vonku, ktorý bol prekrásny. Ďakujeme za pomoc a ochotu pri pripravovaní nášho dňa D.
Žiadne príspevky.