coverphoto
Neaktívny

goldieski

Zlatka  /  34 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. jún 2016
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 21. 4. 2017
2555
dní po svadbe
Aktivita
27 príspevkov vo fotoblogoch
20 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (19)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +170
Svadobný album
Zlatka a Tomáš
21. 4. 2017 SLOVAKIA | 174 fotiek
výzdoba
Vlastná tvorba
Výzdobu som si spravila sama za pomoci manžela a pár drobností mi pomohli aj družičky. Kvety a stoličky som mala objednané, ostatné sme zvládli sami. Bolo to časovo náročné, ale stálo to za to. Sama som si pripravila oznámenia, pierka, výzdobu kostola, svadobného auta, darčeky pre hostí, etikety, svadobnú knihu hostí, fotoalbumy, partu ku kroju a na fotenie, podväzok, venčeky na dvere, rekvizity na fotenie, krabičku na obrúčky, poďakovanie rodičom, vešiačiky, svadobné omaľovánky, menovky so servítkami, svietniky, zasadací poriadok ,piekla som si koláčiky a spolu s maminami aj praclíky a pagáčiky na svadbu. Vyzdobila som si celú sálu a pripravila candy bar. :)
oznámenia
Vlastná tvorba
odporúča
etikety na fľaše
Vlastná tvorba
odporúča
darčeky
vlastná tvorba
Pre hostí som si pripravila svadobné medíky, čo sa hosťom veľmi páčilo. Medík máme domáci a poháriky som zdobila, aby zapasovali do výzdoby.
kvety
Tulip flowers
Veľké okrúhle kytice z pivónií bol môj svadobný sen, ktorý mi pani Jarka splnila na jednotku. Svadobná kytička tiež vydržala bezchybná aj na svadobné fotenie o 3 dni.
svadobné obrúčky
Golds Hlohovec
Obrúčky nám spravili podľa vlastného návrhu. Veľká spokojnosť.
make-up
Eva Suchterova Art Make Up
Talentovaná, šikovná, úžasná, presne vie, čo sa komu hodí, používa kvalitnú kozmetiku a makeup v jej podaní je bezchybný až do odlíčenia. Vďaka Evke som sa cítila krásnou nevestou a aj líčenie na svadobné fotenie bolo perfektné. S Evkou sme sa dohodli na líčení len pár dní pred svadbou, keďže som bola na 2 skúškach a nebola som spokojná, bola pre mňa posledná nádej a zvládli sme to aj bez skúšky. Pre mňa jednička :*
topánky
Baťa
odporúča
Žiadne príspevky.