coverphoto
Neaktívny

handikt

Katka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 13. dec 2015
Info o svadbe
Svadba bola 8. 10. 2016
2729
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +6
Svadobný album
Katka a Milan
8. 10. 2016 Liptovský Mikuláš | 10 fotiek
oznámenia
HM Print Prešov, pobočka Bratislava
Pekné oznámenia za dobrú cenu. Veľmi dobrá komunikácia mailami aj osobne. Môžeme odporúčať.
účes
Lucia Hadbavná
Hoci som nemala nejaký zložitý účes, myslím, že Lucka je skvelá kaderníčka. Má vkus, vie neveste odporučiť čo jej pristane. Môžem len odporúčať.
svadobné šaty
Natasha Azariy
Tu sa bohužiaľ nepridám do zástupu spokojných neviest, keďže hrozilo, že ani týždeň pred svadbou nebudú šaty hotové. Šili sa naozaj horúcou ihlou. Myslím, že mali veľa objednávok a nestíhali všetko načas. Komunikovala som prevažne s asistentkou mailami a telefonicky, keďže som si šaty dala priniesť do Bratislavy. Po mnohých telefonátoch nakoniec šaty doručili týždeň pred svadbou. V komunikácii s pani Azariy chýbal prozákaznícky prístup. Šaty sú však dobre ušité, práci krajčírok nemôžem nič vytknúť.
koláče
Cukráreň Vanilka Trnovec
Veľmi chutné a kvalitné koláče! Všetkým chutili.
hostina
Reštaurácia a hotel Borová Sihoť
Hoci priestory reštaurácie nepatria medzi najmodernejšie, nám tento priestor vyšiel pri 100 ľuďoch ako najlepšia voľba. Ponúka aj ubytovanie (zrekonštruované) za výhodnú cenu. Lokalita je super, v prírode, ale stále blízko hlavnej cesty. Mimoriadne skvelá spolupráca s pani prevádzkarkou, nebol problém robiť zmeny aj na poslednú chvíľu. Taktiež sme si mohli doniesť vlastné koláče a alkohol.
dj
DJ a moderátor Igor Habán
Pán Habán je profi DJ, veľmi dobrá spolupráca. Vopred sa nás spýtal čo chceme a nechceme hrať. Odmoderoval časť aj v AJ pre našich anglických hostí. Zahral aj súčasné hity.
hudobná skupina
Ľudová hudba Haluška
Páni muzikanti vedia piesne z rôznych regiónov, čo naše liptovsko-východniarske zloženie hostí ocenilo. Všetci sa výborne bavili.
fotograf
Tibor Gärtner fotograf
Tiborove fotky sa nám veľmi páčia, dobre sa s ním spolupracovalo. Bez navýšenia ceny bol ochotný odfotiť nám portréty aj v pondelok po svadbe, keďže sme sa nechceli v svadobný deň tak ponáhľať.
Žiadne príspevky.