coverphoto
Neaktívny

irenka2011

Miroslava Rodáková
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 5. júl 2011
býva v meste Poprad
Info o svadbe
Svadba bola 15. 10. 2011
4572
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +19
Svadobný album
Mirka a Matúš
15. 10. 2011 Poprad | 23 fotiek
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Dress-Krásne šaty Poprad
Najkrajší obchod v Poprade. Ak máte radi kvalitu, krásu a pohodlie, určite zájdite do tohto obchodíku. Veľmi dobre vám poradia a postarajú sa o vaá. Ale za kvalitu sa platí....ODPORÚČAM!!!!
kvety
Pani Froncová-Svit
Kvetinásrtvo pri Chemosvite. Veľmi šikovná pani Fronocová urobila z nášho svadobného dňa rozprávku. Postarala som o výzdobu kostola, auta, kvety do sály, moja kytica, pierka-tie najviac dôležité. VEEEEĽMI ODPORÚČAM!!!!!
svadobné šaty
VENUS-maslové
Kúpené tu na mojasvadba.sk od sympatickej Majky z Popradu. ŠATY boli tak vychválené, že až :))). Ani som ich nechcela dať dole. Nááááádhernééééé :))))
make-up
Salón Poprad
V tom kaderníctve, kde mi robili účes je aj kozmetika. Krásny make up, najprv sa mizdal trochu silný, ale na fotkách to vyzeralo perfektne .:))))
účes
Evka Ratkošová - Poprad
Kadernístcvo v nomo komplexe pri nemocnici smerom od mest na rohu :))). Chodím tam už dlho a vždy som veľmi spokojná. Na svadbu ma Evka učesala nádherne. Vie čo je pekné a čo komu pristane. Veľká spokojnosť. :)))
svadobná agentúra
HARLEKYN AGENCY
No toto je najlepšia voľba, ak chcete, aby vaša výzdoba bola robená zo srdca :)))) skvelá pani Janka Dutková, ktorá sa do vašej svadby celá vloží. Bola úžasná. 100 KRÁT ODPORÚČAM:
svadobné obrúčky
MAX Prešov.
odporúča
koláče
Známa z Podskalky :))))
Mokré koláče nám robila jedna nemenovaná známa z Podskalky, info poskytnem v správe :)))). Sú to najlepšie koláče aké som jedla :) výborné. Suché koláče piekla pani z Popradu. Riadne sa s nimi vypiplala, také malinké krásne a chutné :)))Info v správe.
Žiadne príspevky.