Vytvorte si svoj vlastný svadobný web!

Prekvapte a potešte svojich hostí vlastnou online svadobnou pozvánkou :)

Čo je svadobná pozvánka?

Online svadobný web, do ktorého môžete vložiť údaje o vás a vašej svadbe, doplniť ich vlastnými fotkami a následne pozvánku poslať svojim blízkym. Do online pozvánky môžete toho napísať oveľa viac, ako do klasického svadobného oznámenia, takže pre vašich hostí môže slúžiť ako doplnkový zdroj dôležitých informácií o priebehu svadobného dňa.

Čo môžete vložiť do svadobnej pozvánky?

- dátum a miesto Vašej svadby
- príbeh o tom, ako ste sa spoznali
- harmonogram svadobného dňa
- inštrukcie pre svadobných hostí
- zoznam želaných svadobných darov

Ako si svoju pozvánku môžete vytvoriť?

Svadobnú pozvánku si môže vytvoriť každý, kto je zaregistrovaný na Mojej svadbe. Môžete tak urobiť na hlavnej stránke Mojej svadby kliknutím na "Svadobná pozvánka". 

Len 4 jednoduché kroky vedú k vytvoreniu svadobnej pozvánky:

1. Upravte si informácie v pozvánke. 
Vypíšte údaje o vás, vašej svadbe a pridajte vlastné obrázky. Každú sekciu môžete editovať zvlášť. Sekcie, ktoré nevyplníte, sa vašim hosťom zobrazovať nebudú.

2. Pozrite si, ako pozvánku uvidia vaši hostia. 
Kliknite na “Náhľad” a uvidíte pozvánku tak, ako ju budú vidieť vaši hostia. Ak chcete ešte niečo upraviť, kliknite na “Editovať”.

3. Zverejnite pozvánku. 
Pozvánka sa vašim hosťom zobrazí, až keď bude zverejnená.

4. Pošlite pozvánku svojim blízkym. 
Po zverejnení môžete pozvánku zazdieľať na svojom Facebooku, alebo môžete svojim hosťom poslať link cez mail či súkromnú správu.

 

Vyskúšajte si to hneď teraz! Ak chcete, môžete sa potom o svoju pozvánku podeliť aj s nami ostatnými a zverejniť link vo svojom profile :)