coverphoto
Neaktívny

katarinach

Katka  /  41 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. nov 2009
Info o svadbe
Svadba bola 11. 7. 2015
3199
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
3 príspevky vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +204
Svadobný album
Katka a Julien Vialle
11. 7. 2015 Košice | 208 fotiek
torta
Marcela Nožičková
úžasná cukrárka Marcelka nám na želanie upiekla Julienovu obľúbenú tortu Trianon a dokonalé medovníčky s Eiffelovkou na Tatre, Matre, Fatre pre našich hostí k redovému tancu. Nie sú perfektné?
odobierka
FS Železiar
Folklórny súbor Železiar na KVP mi na čepčenie vo vlastnej réžii požičal 6 dievčenských a 2 mužské kroje. Odporúčam, pani bola veľmi milá a ochotná.
dj
All4Event
Erik Muľ z Farebnej svadby. Vrátane nasvietenia a harmonikára Janka. Sme maximálne spokojní. Aj Slováci, aj Francúzi, všetci tancovali do rána. Nasvietenie úžasné a harmonikár vynikajúco zabavil hostí na oboch stranách.
koláče
Amorova cukráreň (Košice nad Jazerom)
Pridávame sa ku stovkám spokojných zákazníkov. Výborne koláčiky.
výzdoba
FlorDeLuxe ❤️ Svadobná agentúra: výzdoby, kvety, koordinácia, tlačoviny ...
Flor de Luxe. Tiež sme si nemohli lepšie vybrať. Vždy ochotná a ústretová Gabika nám spravila nádhernu výzdobu a aj kytice a pierka. Medzi Gabikou a « jej » nevestami funguje « čítanie myšlienok ». A hlavne, každá výzdoba je originálna.
svadobné auto
Prenájom Veterány,4-miestne cabriolety zo strechou pre celé Slovensko,Retroautobus šl-11, limuzínou
červená veteránka Felícia od pána Slava zo “Svadby Veteránom Slovensko”. Tiež magický moment sedieť vzadu a kývať ľuďom, čo nám trúbili a kývali, keď sme išli cez mesto. Určite odporúčam všetkým babám, čo sa chcú cítiť ako princezná Kate.
hudobná skupina
Demeterovci
Demeter music. Nečakane na poslednú chvíľu sme ich objavili a počas obradu nám krásne zahrali Pachelbela, Wagnerov pochod, Svadobnú pieseň a na požiadanie si nacvičili aj A thousand years od Christiny Perri. Vrelo odporúčam týchto milých pánov.
kostol
Seminárny kostol sv. Antona Paduánskeho
Za nič by sme sa nešli tlačiť do Dómu s ďaľšími 5 pármi. V seminárnom sme mali sme svadbu len my a s omšou, ako sme chceli. Pani kántorka nám pri podpisovaní hrala skladbu From this moment od Shanii Twain, jeden z magických momentov.
Žiadne príspevky.