coverphoto
Neaktívny

katarinakom

Katarína Halgašová (Marcinová)
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. sep 2009
býva v meste Košice
Info o svadbe
Svadba bola 8. 5. 2010
5075
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
doplnky nevesty
Kroj-pozicany od clenky suboru Tarka
odporúča
odobierka
folkorny subor TARKA z Bardejova
Na cepenie a druzbovsky sme pozvali folkorny subor TARKA z Bardejova. Su to velmi mili a prijemni mladi ludia, u ktorych je vidiet, ze folklor priam miluju :). Vystupenie, tj.odpytavanie, druzbovsky a cepenie, po ktorom hned nasledoval redovy, trvalo priblizne 45min :) Vystupenie bolo prekrasne a aj my, aj najma nasi hostia z toho mali velmi prijemny kulturny zazitok :) => odporucame :)
make-up
pani Zuzka v Klusove pri Bardejove
Kozmetiku a make-up mi urobila mlada pani (Zuzka – ospravedlnujem sa ak som sa zmylila) z Klusova pri Bardejove. Chcem ju tu spomenut, lebo som bola velmi spokojna s tym ako sa vyhrala najma s farbami na vieckach :) ma mnoho napadov, skusenosti a cit pre “jemne i vyrazne malovanie” zaroven :) => odporucam :)
účes
pani Iveta Pavelicova (kadernictvo v Hanusovciach pri Presove)
Prijemna mlada pani s dlhorocnymi skusenostami vo svojom odbore a neustalym zaujmom o nove trendy, profesionalne rady i ochota skusat ucesy az kym sa “najde ten pravy”..a uces? Mojmu milemu som sa zapacila hned ;) myslim, ze sa velmi vydaril :),..ale ved posudte aj sami :) => odporucam :)
kvety
Kvetinarstvo v Snine (v budove kina)
Svadobna kytica a pierko boli kupene z kvetinarstva v Snine (v budove kina). Ustretove, ochotne a skusene kvetinarky, otvorene novym napadom :) a vysledok bol nadherny :) => odporucame :)
svadobné obrúčky
Diamonds by Alo na Hlavnej v Kosiciach
Prstienky sme si kupili v Diamonds by Alo na Hlavnej v Kosiciach. Velmi ocenujeme prijemne vystupovanie a profesionalne rady i trpezlivost milej pani predavacky :) => odporucame :) Negativna skusenost so Zlatnictvom PRIMOSSA - neochota zo strany dodavatela, neodborny personal pri probleme s prstienkami. Preto sme si nakoniec vybrali ine zlatnictvo aj za cenu straty zalohy.
výzdoba
pani Kurucova z Bartosoviec pri Bardejove
Vyzdobu nam urobila pani Kurucova z Bartosoviec pri Bardejove - velmi prijemna pani s kopou napadov/fotiek/ aj skusenosti a je pristupna aj novym myslienkam :) Vyzdoba bola urobena este den v predstihu a presne podla dohodnutych navrhov. Boli sme velmi spokojni => odporucame :)
hostina
Sala Hotelovej akademie v Bardejove (pod Vinbargom)
Svadba sa konala v sale Hotelovej akademie v Bardejove (pod Vinbargom) - je to velmi pekna, upravena a velka miestnost (my sme mali okolo 140 ludi) a spolu s personalom vytvaraju velmi prijemne prostredie na oslavy. Jedlo bolo vynikajuce (kuchynu a kuchara-kucharku nam hostia velmi chvalili :) rovnako ako aj obsluha bola dobra => odporucame :)
Žiadne príspevky.