coverphoto
Aktívny

katka717

Katka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. máj 2018
býva v meste Trenčín
Info o svadbe
Svadba bola 7. 10. 2017
2387
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
1 inzerát
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +24
Svadobný album
Katka a Janko
7. 10. 2017 Trenčín | 28 fotiek
hudobná skupina
ĽK Huncúti
Huncúti nám prišli zahrať na pár hodín na stiedačku s DJ-om a boli sme veľmi spokojní. Dvoje husle, cimbal, harmonika a k tomu spev :) Nemám čo iné dodať, boli výborní, slovenská ľudová hudba bola v ich podaní presne taká, aká má byť :)
dj
DJ Cifra
DJ Cifra - Vynikajúci DJ, úžasne hral, všetci sa bavili a bola radosť naňho pozerať keď "mixoval", lebo tančil s nami :) jednoznačne ODPORÚČAME
kameraman
Olie Tfirst, Trenčín
Olie Tfirst, Trenčín - Nenormálne sme šťastní, že sa nám Oliver točil video. Máme dve videá, jedno je s nami zvolenou hudbou dĺžky cca 11 min. a druhé je taký krátky 3-minutový zostrih, s hudbou zvolenou podľa kameramana. Super spolupráca aj pri našich ďlaších "postrpodukčných" požiadavkách. Veľmi odporúčame, aj keď sme čakali 2,5 mesiaca, čo bolo veľmi dlho, ale stálo to za to. Veď uznajte sami keď si pozriete video :)
fotograf
Lucia Šimková, Trenčín
Lucka bola s nami skoro celý deň a potom aj na posvadobnom fotení, milá, venovala sa a pilne pracovala. Fotiek sme dostali okolo 1500ks na USB, aj keď dosť oneskorene - až o 2,5 mesiaca po svadbe, čo bolo pre nás veľmi neskoro. Štýl ani kvalitu fotenia nebudem hodnotiť, lebo kadému sa páči niečo iné, treba pokukať portfólio..
účes
Kadernícky Salón Alechandro, Trenčín
Toto je náš kaderník už dlhé roky, a to už hovorí za seba :) ...nevesta, ženích a aj svadobná mama (nevestinina) sa sem chodia strihať a česať, veľká spokojnosť. Svadobný účes som chcela mať jednoduchý, povedala som mu zoprá nápadov a potom som to už nechala na ňom. Výsledok bol krásny a super držal celú dobu. ODPORÚČAM!
make-up
Iveta Hricková, Koral Rose, Trenčín
Bola som najprv na skúške, kde sme vyzistili čo sa mi hodí a čo nie, a potom na ostro bol výsledok super, ženíchovi a aj ostatným som sa veľmi páčila a čo bolo pre mňa veľmi dôležité - vyzerala som stále ako ja, ale s vyzdvihnutými "peknými" detailami :) Makeup mi vydržal celý deň aj noc, veľká spokojnosť.
hostina
Oliwa, Trenč. Teplá
Miesto v prírode, úplne v súkromí, mali sme tam aj obrad, aj hostinu a aj tam spali hostia. Úžasné miesto, vynikajúco sa s nimi komunikovalo, všetky zmeny a nápady sa bezproblémovo a rýchlo riešili, jedlo bolo výborné, obsluha super, výzdoba podľa našich predstáv, a mali veľa "drobností" na zapožičanie, napr. tanieriky na candy corner, viaceré koncovky na pípu, fotostena, obrovská chladiaca miestnosť... FAKT SUPER!!! ODPORÚČAME
koláče
Pavol Mišák Trenčin
Mladý šikovný cukrár z Trenčína, výborná spolupráca, piekol nám zákusky a koláčiky na hostinu, slané pagáče a ostatné slané pečivo a aj také mini dezerty v pohárikoch... boli sme veľmi skopojní, všetko mi doviezol kam som potrebovala (nemuseli sme po koláčiky chodiť v deň svadby), a vie aj rovno pripraviť a naškatulkovať výslužky. Veľmi hosťom a aj nám chutilo - skoro nič nezostalo! ODPORÚČAME
Žiadne príspevky.