coverphoto
Neaktívny

killawitch

Zuzka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 1. nov 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 2. 6. 2012
4337
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +7
Svadobný album
Zuzka a Tomáš
2. 6. 2012 Pezinok | 11 fotiek
poháre
agentura Farebna nevesta Bratislava
Skoro vsetci svadobne doplnky ako pierka, masle, pohare, manzetove gombiky, ruzicky, stuzky a pod som mala od nich. Nieco som kupila a nieco som mala aj prenajate, d sa s nimi dohodnut a robia aj svadobne topanky witt na mieru :-)
oznámenia
LL studio, spol. s r.o.
ochota a dobry pristup :-)
kvety
Kvetinárstvo Bolgáčová, Kvety Barbora, Pezinok
Barborke dakujeme za uzasnu svadobnu kyticu, ktora bola tak krasna a originalna, ze nikto od nej nevedel oci odtrhnut. Moderna, pestra, jednoducha, a predsa velmi elegantna a slavnostna. Takisto dakujeme za uzasne aranzmany, vsetko bolo krasne zladene a dokonale.
topánky
Svadobné a spoločenské topánky Witt - svadobné doplnky
Velmi pohodne, nosim doteraz, na mieru a stali 40 eur :-)
svadobné obrúčky
Hynek Kalista
Robi krasne prstienky z damasskej ocele /damasteel/, osadi aj diamantik a kazdy je original, rucne robeny. Na prstienky nam dal dozivotny servis :-)
účes
Kaderníctvo Luxury Time-A
Kadernictvo v centre BA, ked som tam vstupila posobilo na mna velmi "posh", co moc nemam rada, lebo sa v takych snobarnach necitim dobre. Ale zdanie niekedy klame a velmi. Baby boli velmi mile a prijemne, uces urobili fantasticky a aj v svadobny den ked som bola v strese som sa tam vela nasmiala a urobili mi velmi dobru naladu. Na pocudovanie som tam ani nemusela nechat majland, ceny maju velmi dobre. Takisto maju baby super pristup, lebo ked sme vyberali uces, tak mi povedali, ze vyber si co chces, urobime cokolvek. A naozaj spravili. Mala som hrivu jak Beyonce :-) Maju tam aj vizázistku, ta ma hned aj namalovala a velmi pekne. Kadernicky aj vizazistka tam dost cesu a licia modelky na fotenie a podobne, takze mi vedeli dost poradit ako co spravit, aby to hlavne na svadobnych fotkach vyzeralo super. Fakt vrelo odporucam.
svadobná agentúra
AMBIENTES Rental
Ak hladate nieco vynimocne a inovativne za prijatelne ceny, a nie len biele navleky s farebnou organzou, ale nieco aby vasa svadobna vyzdoba mala dusu, tak ich urcite kontaktujte. Baby v studiu su uzasne, robota ich strasne bavi a to je vidiet hlavne na vysledku. Ich vyzdoby su originalne a moderne. Fakt velmi dobra volba.
svadobné šaty
Svadobný salón Wedding Elegance
Mala som saty Olivia, uzasne, jednoduche a predsa nadherne. Majitelka salonu je super pristup, velmi mila, citite sa tam velmi prijemne. Je ochotna, da sa s nou na vsetkom dohodnut. Saticky boli krasne, cistucke pripravene presne mne na mieru, aj ked ich mala jedna baba tyzden predo mnou. A hlavne ma saty za super ceny.
Žiadne príspevky.