coverphoto
Neaktívny

lencsika

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 18. feb 2018
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 2. 6. 2018
2148
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
koláče
Cukráreň Danela
Krasne a chutovo vyborne zakusky s modernym prevedenim. Vsetci hostia len vychvalovali. Po slanych tycinkach sa len zaprasilo. Dakujeme
odobierka
www.cepcenie.sk Straková Mária
Maria nam s jej skupinou pripravila profesionalne cepcenie a polnocny program, ktory reprezentoval nase zvyky na vysokej urovni nasim zahranicnym hostom. Aj ked bola cena vyssia ako pri inych suboroch, tak cepcenie stalo za to.
hostina
Pálenica Bernolákovo
Velmi by som podakovat Palenici a jej celemu timu, ktory sa o nas staral pocas nasej svadby v juni. Uz od prvych jednani sa nam pacil pristup a poradenstvo kazdeho jedneho clena, familiarnost podniku a ze naozaj vsetko, co sme si priali mat na svadbe, bolo mozne. Ak nechcete byt len poradove cislo a cakat, kedy vas na dalsi den vystriedaju dalsi svadobcania resp. vyberat z 2 ponuk jedla a vyzdoby a mat naozaj osobnu svadbu, tak Palenica je pre vas.
fotograf
Maroš Markovič Photography
Maros mi od zaciatku velmi sadol ako clovek uz na prvom stretnuti a tym padom bolo o fotografovi rozhodnute. Pocas celej svadby som mono 5x realizovala, ze je s nami, ze foti a dokumentuje. Stylizovane fotky sme nechceli a preto sme s nasimi spontannymi fotkami z celeho dna velmi spokojni.
Žiadne príspevky.