coverphoto
Neaktívny

lucy527

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 30. jan 2016
býva v meste Senec
Info o svadbe
Svadba bola 15. 7. 2016
2836
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
make-up
Denisa Feher
Deniska je sikovna, mila, usmievava a hlavne ma zlate ruky. Spravi z Vas bohynu :)
torta
Cukráreň Ludvik - cukrárska výroba
Tortu nam priviezli z Bratislavy priamo do Mierova a bola uzasna vzhladom aj chutou. Dakujeme!
Castel Pension & Restaurant - Zorganizovali vsetko na vybornu od zaciatku az po koniec. Personal bol velmi prijemny a sledovali kazde nase zelanie. Vyzdoba bola uzasna ( jemna, vkusna, presne aku sme si zelali) a este mi dokonca kvietky zabalili do jednej obrovskej kytice domov, wow. Komunikacia nadstandardna, splnia Vam kazde jedno zelanie a budete mat aspon jeden den pocit, ze ste naozaj princezna :) Vrelo odporucame! Ak by sme sa chceli este raz zobrat, tak urcite kvoli tomu, aby sme mohli mat svadbu opat tu. Tak snad aspon krstiny raz niekedy :)
svadobné šaty
Svadobný salón DIAMOND
velmi mily pristup personalu, saty aj topacny z jedneho miesta. Saty prichystane ciste a vonave este aj s predstihom :)
dj
DJ Mischo - Michal Morhac
Kontakt na Miska sme dostali od susedov, ktori ho mali pred rokom na svadbe s velmi pozitivnymi referenciami, typu: Miso pride, nasvieti, ozvuci, odmoderuje a rozprudi uzasnu zabavu. Mozem potvrdit, naozaj to tak je. Pokial zhanate Dja, ktory poskytuje nielen zazitok pre usi ale aj oci je jednoznacna volba. Nakolko sa jednalo u nas o zmiesanu svadbu ( slovensko- madarsku) mala som obavy, ako to zvladneme no Misko to dal nad ocakavania. Ked sesternicin 4rocny syn si prisiel vypytat pesnicku, zaspieval kus z nej a Miso hned vedel- a uz sa tancovalo. Parostroj a bublinky su uplne uzasny doplnok, deti sa z neho neskutocne tesili a ja takisto :) Vzhladom na to,ze sme mali svadbu do 22:. v exterieri a nasledne presun celej aparatury do internych priestorov trochu sme zamiesali karty, no Miso sa s tym popasoval s graciou a vsetko zvladol podla potrieb a zelania. Skvele vystupovanie ( profesional, na urovni), sluzby a nadstandardny ludsky pristup. Skamaratite s behom prvyh 2minut :) Vrelo odporucame!
fotograf
JURAJ ZSOK PHOTOGRAPHY
Juraja s manzelkou sme mali stastie spoznat na svadbe uz teraz mojej svagrinej. Boli velmi uvolneni, usmievavi a ked sme uvideli,co dokazu vycarovat, volba bola jasna:) Osobne sa nerada fotim a vacsinou to aj na fotkach vidno. Pri tomto fotografovi som mala pocit, ako keby to bola jedna velka super zabava. Vsetko profesionalne zvladnute, vonkoncom, mozete si vsetci urobit nazor sami- pripajam dokazovy material fotky do albumu :)
Žiadne príspevky.