coverphoto
Neaktívny

majuska015

  /  27 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 3. jún 2022
býva v meste Košice
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
11 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Košice
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
koláče
Cukráreň Rodinka, Rozhanovce
Zákusky sme si objednali priamo v cukrárni u pani majiteľky. Bola veľmi nápomocná, povedali sme jej koľko ľudí očakávame, koľko z toho budú deti. Tomu prispôsobila aj candy bar. Výslužky k redovému si každý len chválil. Candy bar a zákusky boli taktiež vynikajúce. Obrázok torty, akú by som chcela, som pani poslala emailom. Pri plnke som si nebola istá, nechala som to na ňu a neľutujem to. Torta vyzerala presne ako na obrázku - bola som milo prekvapená. Zákusky nám rovno aj nakrabičkovali a všetko doniesli na miesto svadby autom. Prístup pani majiteľky bol taktiež výborný - poradila s čím sme si neboli istí a ak trebalo zmenu, nemala s tým problém. Budeme len odporúčať :)
poháre
www.gradim.sk
V ich ponuke som si nevedela nájsť poháre v požadovanej veľkosti a tvare, tak som si vytvorila vlastný. Oceňujem túto možnosť. Komunikácia bola taktiež výborná a tovar došiel bez poškodenia. Nakoľko som nevidela finálny návrh (len som postupne pridávala prvky, ktoré chcem aby obsahoval, tak som sa bála výsledku. No nakoniec sme boli nadmieru spokojní - poháre boli presne také ako sme si objednali.
dj
DJ STEN
Stretnutia boli iniciované stále zo strany DJa. Zaujímal sa o celý priebeh svadby a hral všetko ako sme sa dohodli. Spolupráca s ním bola výborná. Budeme len odporúčať :)
Žiadne príspevky.