Jasné znamenie :) Na nádhernej svadbe našich kamarátov si môj priateľ chytil podväzok a ja som si chytila kyticu :) Tesne po svadbe pri stretnutí s dotyčnými kamarátmi mal mladomanžel chvíľku zamyslenia, na ktoré sa ho pýtam: "Nad čím premýšľaš?". On mi suverénnou odpoveďou vraví: "Pozeral som dátumy vašej svadby. Ktoré je tvoje obľúbené číslo?" :D A ja na to: "27". S hlbokým nádychom vraví: "27. máj 2016 je piatok, ale 27. máj 2017 je sobota", následoval hromadný smiech :D To som ale ešte netušila, ani nikto z mojich známych, čo bude následovať. Totižto 27. mája 2015 sme išli prebrať kľúče od nášho bytu. Bol to prvý deň, kedy sme mali už svoj vlastný domov. Začali sme prezerať byt, či si v ňom náhodou pôvodní majitelia niečo nezabudli. Môj drahý ma poslal skontrolovať kúpelňu a mne to prišlo absurdné, pretože som ju už kontrolovala. Stále naliehal, dokonca sme sa skoro povadili a zrazu v tej skrinke nad umývadlom niečo naozaj bolo. Tak som vzala tú malú krabičku do ruky a vravím: "Áno, naozaj si tu niečo zabudli..." a zrazu zásek - uvedomila som si to a otvorila som tú krabičku. Bol v nej, prsteň - symbol toho, že chce so mnou prežiť život. On si kľakol a povedal mi: "Chceš byť so mnou už navždy?" Rozplakala som sa a pobozkala som ho so slovami: "áno, ÁNO!" A tak sme zvolili dátum 27. máj 2017 <3
Jasné znamenie :) Na nádhernej svadbe našich kamarátov si môj priateľ chytil podväzok a ja som si chytila kyticu :) Tesne po svadbe pri stretnutí s dotyčnými kamarátmi mal  mladomanžel chvíľku zamyslenia, na ktoré sa ho pýtam: "Nad čím premýšľaš?". On mi suverénnou odpoveďou vraví: "Pozeral som dátumy vašej svadby. Ktoré je tvoje obľúbené číslo?" :D A ja na to: "27". S hlbokým nádychom vraví: "27. máj 2016 je piatok, ale 27. máj 2017 je sobota", následoval hromadný smiech :D To som ale ešte netušila, ani nikto z mojich známych, čo bude následovať. 

Totižto 27. mája 2015 sme išli prebrať kľúče od nášho bytu. Bol to prvý deň, kedy sme mali už svoj vlastný domov. Začali sme prezerať byt, či si v ňom náhodou pôvodní majitelia niečo nezabudli. Môj drahý ma poslal skontrolovať kúpelňu a mne to prišlo absurdné, pretože som ju už kontrolovala. Stále naliehal, dokonca sme sa skoro povadili a zrazu v tej skrinke nad umývadlom niečo naozaj bolo. Tak som vzala tú malú krabičku do ruky a vravím: "Áno, naozaj si tu niečo zabudli..." a zrazu zásek - uvedomila som si to a otvorila som tú krabičku. Bol v nej, prsteň - symbol toho, že chce so mnou prežiť život. On si kľakol a povedal mi: "Chceš byť so mnou už navždy?" Rozplakala som sa a pobozkala som ho so slovami: "áno, ÁNO!"

A tak sme zvolili dátum 27. máj 2017  <3 - Obrázok č. 22/3