coverphoto
Neaktívny

nikinkira008

  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. dec 2010
býva v meste Prešov
Info o svadbe
Svadba bola 5. 7. 2014
3577
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

UPOZORNENIE!!!
Malokedy tu prispievam, ale toto mi neda. Chcem upozornit na e-shop (su aj na fb) www.sweetshop.sk . Popri inych aktivitach siju svadobne a spolocenske saty (aspon sa tym prezentuju), tak som si prezrela album svadobnych siat, kde som zistila, ze vsetky fotky su stiahnute z web stranok originalov. Kedze som v tych albumoch nenasla ziadne usite svadobne saty, napisala som jej spravu: (citujem)
dobry den, chcem sa informovat o siti svadobnych siat, mozete mi poslat foto...

  • xmiskax11pekna reklama a taka chce zarabat 🙂
    • podbeliknemám slov .... existuje tu na MS skupina Negatívna reklama, tak ak chceš, môžeš to tam pridať, aby všetky baby vedeli, o čo ide 🙂
      • minaxodporucam skupinu negativna reklama, keby sa ti chcelo este raz napisat prispevok, lebo takto sa po case strati, a je lepsie ked si to mozu vsetci na jednom mieste kuknut 🙂) a skutocne neprijemny zazitok, myslim ze aj keby mali najlepsie ceny na slovensku tak od nich radsej nic..
        • rebelkaaataketo podnikatelky si zasluzia iba padnut na hubu 🙂
          • nikinkira008
            AUTOR
            a inak nemam to potvrdene, ale tak ako tu jedna uzivatelka napisala na tento e-shop, ze tie iste saty sa daju objednat z ebayu, ale v horsej kvalite za 100e , ze nenormalne chce na nich zarobit a este sa prezentovat tym, ze ich siju. Je velmi zvlastne, ked siju saty, ze ta neodmeraju, ale ty musis ist za svojou krajcirkou alebo sa odmerat sama a fotku siat ti poslu na figurine uz hotove tesne pred dokoncenim. Podla mna sa tvaria, ze ich siju kupia ich zo zahranicia a ich len zuzia na danu zakaznicku.
            • minaxinaac baby vsimla som si ze nielen tento obchod ale aj mnoho inych predajcov, najmä tu na MS iba kopiruju foto siat, ktore su bud z ebayu alebo amazonu, alebo si stiahnu saty nejakych navrharov, ktore usiju..ale to nikde neuvadzaju.. je to mimochodom porusenie autorskych prav a na to by som si davala obrovsky pozor, lebo zaplatite za saty 300 eur, ktore predajca kupi z ebayu za 30 😞
              • dara555Toto nie je jediná firma tu na MS, ktorá sa prezentuje originálnymi fotkami šiat. Nechápem prečo nedajú fotky šiat, ktoré oni ušijú, podľa mňa je toto zavadzanie a klamanie zákazníka a veľmi sa čudujem adminom, že to vôbec akceptujú. My keď chceme v bazári predať šaty, tak v podmienkach je napísané, že fotka musí byť real, ale oni môžu použiť fotky, ktoré nie sú ich a nešli okolo nich ani z rýchlika!
                • misdan@nikinkira008  fuuu tak toto by ma vytocilo, taketo spravanie neznasam! ale dobre si jej to napisala 😉
                  • bibi23toto som prekopíroval z ich fb - baby mam zopar kusovvv topanocky s kolekcie Kenzo ( nie originallll) ale vyzeraju bohovo...vel 36 37 38 39 40...len tychto 6 kusov...dodanie 4 tyzdne, platba vopred....65 EUR dnes som videla jedny nazivooooooooooooooooooooooooooooo!aj modreeeeeeeeeee.
                    a to sa môže takto verejne predávat napodobeniny? no dobrý si našla eshop @nikinkira008   😃 tak to je ozaj silné kafe.
                    • vejanaaja som mala presne takuto skusenost!!!!presne to iste!je to arogantná žena a obycajna klamarka,kamaratky maju tie iste skusenosti s touto osobou a predajom,celé zle!
                      • didusska@nikinkira008  pytala si sa na saty z kolekcie 2014? Lebo ma tam prispevok ze su v ponuke len 7dni a saty sa siju mesiac preto nema real foto.......inak vsetko co ponuka je z aliexpress a ebay...
                        • nikinkira008
                          AUTOR
                          @didusska  nie pytala som sa celkovo na vsetky saty
                          • didusskaAha 🙂 ani ja nemam lici
                            • didusskaInak ani ja nemam pocit ze to sije su to kupovane z eby alebo aliexpress aj tam zadavas miery.... inak by sa prezentovala aj vlastnou tvorbou