Vyberte si snubný prsteň, na ktorý sa budete s láskou dívať do konca života

15. júl 2019

Snubný prsteň je magický predmet, ktorý pripomína nekonečnosť vašej lásky. Či už máte radi minimalizmus, dávate prednosť klasickému vzhľadu alebo ste radi stredobodom pozornosti, poradíme vám, kde nájdete ten pravý.

V jednoduchosti je krása

Ak si nepotrpíte na zdobnosť a máte radi prosté veci, zvoľte jednoduchý prsteň. Pánska verzia môže byť tvorená jednoduchým krúžkom, dámsky prstienok ozdobí drobný briliant. Milovníčky minimalizmu ocenia prsteň s tromi vertikálne uloženými kameňmi. Úžasne vyzerajú aj prstienky v matnom vyhotovení. Jednoduché snubné prstene pôsobia jemne a navyše sa hodia k akémukoľvek oblečeniu. 

Na svoje si prídu aj milovníci klasiky

V súčasnosti vládne snubným prsteňom biele zlato a do povedomia sa dostáva aj jeho ružový variant. Ak však dávate prednosť klasike a tradícii, siahnite po prsteni v žltom zlate alebo kombinujte. Žlté a biele zlato sa k sebe neuveriteľne hodia. Model z kolekcie LINIA je prekrásne hladký a dominuje mu práve žlté zlato v kombinácii s bielym.

Nič nepodčiarkne krásu ženy tak ako ligotavé brilianty

Trendom posledných rokov sú prstienky osadené kamienkami, a to nielen v dámskych verziách. Ak milujete originálne a neokukané šperky, vyberte si snubný prsteň z kolekcie AMOUR. Pánsky krúžok je osadený čiernymi kamienkami, dámskemu kraľujú brilianty. Na prvý pohľad bude vidieť, že patríte k sebe a zároveň, že ste každý trochu iný.

Buďte vidieť

Ste originálni a nikdy nestojíte bokom? Tak práve pre vás vytvorilo klenotníctvo Bisaku jedinečnú kolekciu Bisaku Design. Je plná nekonvenčných a osobitých kúskov pre páry, ktoré sa chcú odlíšiť. V tejto kolekcii hrajú hlavnú rolu detaily premyslené do posledného milimetra. Čo tak nechať si vytvoriť prstene napríklad s vaším osudovým dátumom v podobe rímskych číslic?  

V Bisaku vyjdú v ústrety aj najnáročnejším zákazníkom

Kolekcie Bisaku sú plné krásnych prsteňov. Nájdete v nich krúžky s jemnými líniami aj výrazné dizajnové kúsky. Možno však túžite po niečom, čo nemá nikto iný. Po prsteni, ktorý presne vystihne lásku a jedinečnosť vášho vzťahu. Navštívte niektorú z predajní Bisaku a nechajte si vytvoriť unikátny šperk na želanie. Pomocou 3D technológie vám navrhnú dizajn, ktorý bude presne zodpovedať vašim predstavám.