coverphoto
Neaktívny

rea1511

Andrea Pitonakova
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 8. feb 2017
Info o svadbe
Svadba bola 1. 7. 2017
2480
dní po svadbe
Aktivita
2 príspevky vo fotoblogoch
3 príspevky vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
fotograf
Janka Jakubíková - fotografka
Užasná fotografka, veľmi príjemná, milá, usmievavá, fotky spravila krásne, sme moc spokojní a odporúčame všetkými desiatimi :)
hostina
Kaštieľ Záturčie
V kastieli Zaturcie sme organizovali nasu svadbu a okrem krasneho prostredia, chutneho jedla a romantickej atmosfery nas zaskocilo par neprijemnych veci: 1. museli sme doplatit rozbite pohare a prasknute pokrievky na teply bufet (za dva pohare a dve pokrievky nam zauctovali 20 euro), 2. nebola k dispozicii poriadna chladnicka, len taka mala na torty, co je v lete fakt problem, 3. personal neodlozil nas nocny bufet do chladu, takze rano sme 2/3 jedla mohli rovno vyhodit, 4. hostia sa stazovali na studenu polievku (bolo nas len 40, takze s teplotou polievky by problem byt nemal) 5. ako nevesta som si musela doniest tanier na rozbitie (usmevne, ale este som to nikde nepocula...) . Na druhej strane atmosfera je v kastieli ocarujuca, takze oranizaciu svadby v kastieli urcite nelutujeme, ale dalsiu akciu v kastieli by sme si rozmysleli.
svadobné obrúčky
http://www.levne-snubni-prsteny.cz/
Krasne prstienky, bezproblemova dohoda, velky vyber, skvela moznost vyskusat si ocelove prstienky pred zavaznou objednavkou. Doporucujem!
dj
DJ AIFEL
Vynijakuci DJ, boli sme s nim velmi spokojni, spolupraca vyborna, profesional na urovni. Nielenze striedal tanecne kola, ale dokazal aj zabavit svadobne obecenstvo. Jednoducho doporucujem :)
Žiadne príspevky.