coverphoto
Neaktívny

salome19

Silvia   /  32 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 23. nov 2012
býva v meste Michalovce
Info o svadbe
Svadba bola 28. 9. 2013
3854
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
3 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +32
Svadobný album
Silvia a Milan
28. 9. 2013 Michalovce | 36 fotiek
make-up
Marta Čurmová - Make up studio Michalovce
Líčenie presahovalo hranice dokonalosti, celý deň, večer aj noc vydržal úplne bezchybne... :) Mala som nádhernú tvár a ešte krajšie oči.. Líčenie bolo výrazne, ale zároveň veľmi jemné... Nemohla som si lepšie vybrať.. :)
hudobná skupina
Ideál
Výborná skupina, ktorá nás poctila, tým, že nám hrala v náš svadobný deň.. Piesne boli pomalé aj rýchle, staré aj nové a samozrejme kopa ľudoviek.. Perfektná skupina a podľa nás najlepšia, ktorá sa nám osvedčila viackrát :)
kameraman
Jozef Plančár, Sabinov
Tak to je Pán Kameraman.. Bol veľmi ústretový celý čas.. Vymýšľal, ako spraviť všetko to najlepšie a zachytil každučký moment, no napriek tomu, sme mali pocit, ako keby tam ani nebol.. Najlepšie bolo kamerovanie pri John Deeroch v noci v žiare ich osvetlenia.. Sme zvedaví, ako to dá celé dokopy, ale už teraz sme si istí, že to bude to najlepšie DVD a nebudeme môcť byť viac spokojní. Taktiež by som si ho vybrala aj druhýkrát, lebo lepšieho kameramana isto nikdy nikde nenájdete :)
fotograf
VlnkaFoto
Najúžastnejšia fotografka na svete.. Celý deň sme sa bavili a spolu s jej asistentom, sme prežili nemálo úsmevných chvíľ.. Už odkedy vošla do kaderníctva, tak sme sa len smiali... Splnila všetky moje vrtochy a bola veľmi zlatá celý deň... Určite by som si ju vybrala ešte raz a už teraz sa teším na fotky, ktoré budú dokonalé... :)

10dní?? To je snáď len výmysel....

ach.. už len 130 dní do svadby a ja okrem šiat, kameramana a miesta nič nemám.. namiesto toho sa učím na štátnice... začína ma chytať riadna panika... ako to všetko stihnem? veď ani neviem čo všetko potrebujem.. :/