coverphoto
Neaktívny

satu

A+
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 26. feb 2013
býva v meste Žilina
Info o svadbe
Svadba bola 20. 7. 2018
2074
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
11 inzerátov
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +17
Svadobný album
A a Z
20. 7. 2018 Čadca | 21 fotiek
kvety
Kvetiareň
Jednoznačne Kvetiareň Žilina, nááádherné kvety. Dievčatá sú schopné a tvoria moderné, nápadité kytice za super ceny na mieru, stačí poslať inšpiráciu. Svadobnú kyticu by som si kľudne vybrala aj z tých, čo tam dennodenne vystavujú. :)
šperky
Henrieta Môcová
OBRÚČKY: zo sashe.sk, snubný prsteň i obrúčka od Henriety s folk gravírovaním. Akurát tie čakanie lehoty sú hrôza! Chcela som aj náušničky na svadbu, dúfala som, že sú skladom, ale bohužiaľ som mala smolu, mesiac a pol nestačil. Na výrobu jedného prsteňa počítajte aj so 4 mesiacmi!
make-up
Lucia Hádeková (Gosh)
MAKE-UP+VLASY: Jedine Lucka! Inú som nechcela! Oplatilo sa! Sympatická profesionálka, pracuje aj pre Miss, krásny make-up, ktorý vydržal. Vkusné, žiadna maska. A účes jedna báseň, ešte lepšie, než som čakala. Cena 75 eur za vizáž+vlasy. Pricestuje, kam treba. Krásne som sa pri líčení a česaní uvoľnila a oddýchla si od svadobného zhonu. Jednoznačne odporúčam!
ženíchove doplnky
Alain Delon, Aupark Zilina
Na moje prekvapenie sa ženích dokáže perfektne obliecť aj v nákupnom centre. :) Ten môj mal vestu z Alain Delona, topánky Bugatti z Humanicu, opasok z Ferrat atď. Akurát vyšívaného motýlika som mu dala urobiť na mieru. A koho by zaujímalo, zostavila som aj folk outfit pre bábätko. :) Odporúčam tepláčky s jablonickými kohútikmi z Hopahopa - nájdete na sashe.sk.
svadobné šaty
Atelier De Couture
Určite poznáte Jaroslavu Wurll Kocanovú zo sashe.sk! Šaty nádherné a originálne, dychberúce. Možno ich budem predávať, keď tak sa pýtajte. Spredu vyšívané, zozadu vlečka, priesvitný chrbát a čipka, krásne prepracované. Jednoducho rozprávka! Ale môžem odporúčať aj salón Lerya v Žiline, kde majú krásne nevtieravé moderné šaty.
doplnky nevesty
Magaela
Prenádherný venček od Magaely (úžasnejšie nenájdete!) a folková listovka od Sopadizajn. #sashenevesta :)
darčeky
blancanieve (sashe.sk)
Okrem iného folk čokoládky menovky pre hostí - krásne a chutné!
koláče
sladkosti pre hostí
Tortu sme nemali, ale cheesecake od kamarátky. Koláče zo Sladkostí pre hostí (Žilinčania iste poznajú), oplatí sa zostaviť si ochutnávkový balíček a na svadbu si navyberať najväčšie dobroty. A potom jednoznačne odporúčam cukrárku Petru Illeovú z blogu https://delightilli.blogspot.com, budete sa oblizovať až za ušami!!! Na požiadanie Vám zašle ponuku a cenník, ceny rozumné, koláče sú za danú cenu dvojnásobne väčšie než inde. Všetko pečené doma a s láskou, a navyše bez lepku! Hoci sme bezlepkových hostí nemali... Lahodné, poctivé ingrediencie, plná maslová chuť , žiadne margarínové krémy. A koláčiky sú samozrejme moderné, stvorené do candy baru. :)
satu pridala 2 nové fotky
30. júl 2018

A a Z

(21 fotiek)
Svadobný album
VYBRALI SME