coverphoto
Neaktívny

simi_zvijas

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 2. okt 2018
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 11. 8. 2018
2080
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
svadobné obrúčky
iZlato
Napriek tomu, že ide o e-shop, ponúkajú možnosť prísť si väčšinu obrúčiek prezrieť naživo do showroomu. Krásne a kvalitné obrúčky, veľký výber, pekné detaily, možnosť gravírovania. Sme veľmi spokojní.
make-up
Tomáš Vida
Tento chlap má zlaté ručičky. Absolvovali sme spolu skúšku aj ostré líčenie a česanie - robil mi svadobný účes aj make-up. Oba výsledky boli jednoducho geniálne. Podčiarkol, čo bolo treba, zakryl, čo zase nemuselo byť vidieť. Má skvelý cit pre výber farieb a hru s tieňmi. Jednoducho paráda, ĎAKUJEM, Tomi!
koláče
Výrobňa PRIMA Vrakuňa
Skvelá majiteľka, šikovný personál, veľká ochota a v prvom rade neskutočne chutné zákusky a svadobná torta. Napriek tomu, že sme si na tortu vymysleli niečo, čo ešte sami nerealizovali, nenechali sa zastrašiť a s chuťou sa pustili do výzvy. Výsledok bol skvelý a ešte nám aj v pondelok ráno po svadbe napiekli čerstvé výslužky pre kolegov do práce :)
svadobné šaty
Svadobný salón EL
Bohatý a krásny výber šiat, ochotný personál, detailne vypracované šaty pre každú nevestu na každý druh svadby. Budem odporúčať každej kamarátke a známej, ktorá sa bude chystať vydávať :)
hostina
Hotel Premium****
Tento hotel v sebe spája všetko, čo by hotel mal spĺňať. Pekné, čisté a moderne zariadené izby, útulná reštaurácia s dobrým jedlom, milý a ochotný personál, privátny wellness... TOP svadobná hostina po každej stránke bola čerešničkou na torte :) Určite odporúčam každému, kto chystá malú až stredne veľkú svadbu (do 60 ľudí) či iné udalosti a oslavy. Vždy sa tam radi vrátime :)
fotograf
Helena Jankovičová Kováčová - HMfoto
Helka s Majom majú úžasný cit pre detail, obzvlášť Helka je veľký puntičkár. Sú ochotní pre dobrý záber plaziť sa po zemi, ležať uprostred námestia, no proste...je s nimi zábava :D Ja aj môj manžel sme tak trošku "fotografické drevá" a fotenie veľmi radi nemáme, ale týchto dvoch šikovných ľudí sme popravde ani nevnímali. Máme krásne rande fotečky a o tých svadobných ani nehovorím! Skvelá práca, jednoznačne odporúčame a patrí im jedno obrovské ĎAKUJEME.
Tento človek dokáže rozprúdiť zábavu ako málokto! Na parkete boli stále ľudia, ktorí sa výborne zabávali, každá veková kategória si našla to svoje. Všetci hostia si pochvaľovali skvelú atmosféru na hostine aj voľnej zábave. Jednoducho skvelý človek a veľký profesionál. Rozhodne odporúčame! :)
Žiadne príspevky.