coverphoto
Neaktívny

skub

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 29. mar 2016
Info o svadbe
Svadba bola 7. 10. 2017
2392
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
ženíchov oblek
Alain Delon, Aupark Bratislava
Jediný obchod, kde sme našli oblek klasického strihu, ktorý manžel tak dlho hľadal. Napriek veľkým nárokom si práve tu dokázal vybrať. Navyše sme mali šťastie, priamo v deň návštevy tam bola úžasná pani krajčírka, ktorá nám dokonale poradila. V iných salónoch ani nevedeli, čo hľadáme, táto pani vedela dokonale, po čom manžel túži. Klasický, ale úžasne štýlový a prepracovaný oblek.
víno
Vinum Vivo
Menšie vinárstvo z Nevidzian, ktoré neinvestuje do marketingu, ale do kvality vína. Veľmi kvalitné, poctivé vína za primerané ceny. Vo všetkom nám vedeli vyhovieť a navyše nám dali spraviť etikety podľa nášho návrhu bez ďalších príplatkov a ešte ich aj nalepili. Mali sme ich aj na oslave narodením pred svadbou a všetci si chválili :-)
koláče
Olajos dezerty
Naj naj naj zákusky! Skvelá komunikácia, úžasná pani majiteľka a neuveriteľne chutné zákusky. Aj tí, čo neznášajú zákusky z cukrárni boli veľmi spokojní. Navyše všetko krásne naaranžujú a nachystajú výslužky podľa potreby. V našom prípade dokonca na tri rôzne termíny :-)
dj
DJ Jano Korytár
Najlepší DJ, akého sme si mohli vybrať. Neplánovali sme žiadne čepčenie, snímanie podväzku či iné aktivity, preto som sa bála, že sa hostia budú nudiť. Vďaka úžasnému Jankovi boli obavy zbytočné, celý večer ubehol strašne rýchlo a všetci neskutočne veľa tancovali, dokonca aj manžel, ktorý netancoval snáď nikdy. Navyše nám úžasne poradil s organizačnými záležitosťami. Určite neváhajte, je to veľký profesionál a milý človek :-)
Žiadne príspevky.