coverphoto
Neaktívny

sugar189

Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 26. jan 2013
Info o svadbe
Svadba bola 10. 8. 2013
3905
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
8 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
výzdoba
Dara
Darinka robila koordinaciu i vyzdobu, kyticu i pierka, vsetko krasne to zvladla, hostia sa obracali len na nu, takze svadobny den som si mohla perfektne uzit. Vyzdoba vyborna - stanovila som vopred rozpocet a ona vsetko zariadila, aby sa to do rozpoctu zmestilo a bolo to naozaj krasne.
účes
Deni Hvorková - makeup artist & hair stylist
Pekny uces, sice nevydrzal celu noc, ale pri tom mojom burlivom tancovani som to ani necakala :-) Vydrzal obrad, hostinu a fotenie a to uplne stacilo. Odporucam!
make-up
Deni Hvorková - makeup artist & hair stylist
Maximalna spokojnost, krasne prirodzene licenie, na fotkach i v reale vyzeralo vyborne.
popolnočné šaty, spoločenské šaty
Svadobný salón DIVA
Krasne, osobite, netuctove popolnocne saty. Ustretovy pristup, kvalitne sluzby.
svadobné šaty
Svadobný salón DIVA
Najlepsi salon v meste - bez debaty. Pochodila som vela salonov, ale v mnohych som bola sklamana : saty na fotkach vyzeraju skvelo,ale ked pridete, staci Vam ich vidiet na vesiaku a hned je Vam jasne, ze takyto material na svoje svadobne saty nechcete. V tomto salone su saty nadherne, je skor problem, ktore si vybrat. A pristup asistentiek je vybikajuci - su trpezlive, prijemne, a snazia sa Vam pomoct (napr. ked ani Vy sama neviete, co chcete, ako to bolo v mojom pripade:-)). Saty som vyberala na 4 krat a nakoniec som ich zmenila 10 dni pred svadbou. Boli nadherne, nemohla som si vybrat lepsie.
koláče
p. Štiglicová - Kráľová pri Senci
No, z tejto panej mam zmiesane pocity. Pecie dobre, to treba nechat, k tomu nemam ziadne vyhrady, zakusky od nej si vsetci chvalili. Ale jej pristup nepovazujem za uplne korektny. Dohodli sme sa 4 mesiace pred svadbou, aku nam upecie tortu aj zakusky: tu upozornujem na prvu vec, ktora ma prekvapila - v katalogu, z ktoreho si vyberate tortu, ma foto postahovanie z internetu, takze figurky na tortu urobit nevie, povedala mi, ze na to si musim najst inu cukrarku (v katalogu ma aj torku s figurkou...). Ked som nasla cukrarku, ktora by mi vyrobila figurky, tak mi tyzden pred svadbou povedala, ze taku tortu, ako ja chcem mi ona nevyrobi, pretoze je prilis teploj. To sa mi veru nezdalo korektne, kedze uz za pracu prijala aj zalohu. Druha cukrarka nastastie tortu vyrobila, ale bola to komplikacia na poslednu chvilu. Dalej sa mi nepacilo, ze si zauctovala 1,50EUR za zabalenie jednej vysluzky - nebolo to vopred dohodnute a zda sa mi to aj dost drahe. Ale ako pisem, zakusky boli dobre.
torta
Katarina Kmotrikova
Tato pani pecie doma a pecie vyborne. Mali sme tortu s 3 poschodiami, kazde chutilo vyborne. Naviac, vie vyrobit aj nestandardne veci - nie len gycove ruzicky. Vyrobila nam krasne figurky na tortu, dokonca podla fotky, takze sa na nas aj podobali. A to som ju nasla tyzden pred svadbou, lebo povodna cukrarka, dohodnuta par mesiacov nam tortu zrazu odmietla urobit pretoze "bolo teplo"... :-( Dohodli sme sa, ze torta bude mat 10 kg a aj ked mala nakoniec 11, pani si zauctovala len 10, podla dohody, zidna snaha o "osklbanie" klienta, ako byva vo svadobnom businesse zvykom.
civilný obrad
Gaudium centrum oddychu
Krasny civilny obrad vonku pod altanom - ako z americkeho filmu. :-) Perfektne je, ze pri svadbe v Gaudiu mate cely areal pre seba, takze poza sobasiaceho nepobehuju ini hostia hotela/restauracie, pripadne hostia z inej svadby, ktora sa konala pol hodinu pred tou vasou - pre mna bola toto podmienka zasadna.
Žiadne príspevky.