coverphoto
Neaktívny

trinitinka

M
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 20. jan 2014
býva v meste Nitra
Info o svadbe
Svadba bola 13. 9. 2015
3120
dní po svadbe
Aktivita
0 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
darčeky
@zuzufar
Babu poznám len z modrého koníka. Spravila magnetky srdiečka tak ako som chcela. Aj darčeky pre rodičov, všetko také veselé, pekné,.
topánky
Högl
Len náhodou som našla.. mali posledné :D ani som neverila ale na poslednú chvíľu sa podariolo, boli našťastie veľmi pohodlné.
šperky
Moloko
Ja som si kúpila 2 dni pred svadbou :D 4 guess náramky pre družičky a pre seba nejaký perlový náramok Thomas Sabo na ruku, boli veľmi ochotní, všetko poslali za deň domov :))
kvety
Štýlová Svadba
Jaaaaj pani Janka. Moja pravá ruka na svadbe. Všetko spravila tak ako na fotke bolo uvedené. Všetko do posledného detailu, kostol, sálu na hostinu, kytice pre družičky, pierk, menovky, svadobné menu, svadobnú knihu hostí, náramok pre svedka, čelenku, výzdobu auta..... a moju naaaaaaáááádhernú svadobnú kytičku :)) Len len len odporúčam a všetko ozaj za skvelé ceny!
hostina
Hotel The Grand Vígľaš
Ach, na hotel nemôžem povedať ani pol slova. Tam bolo všetko dokonalé, oceňujem skvelý! (A ja mám dosť vysoké nároky na služby a asi som aj dosť kritická) skvelý prístup manažérov zvlášť pani Čatlošovej. Urobili všetko podľa mojich predstáv, do každej podrobnosti. Boli nesmierne ochotní a ústretoví, čo som si povedala to urobili, a nezabudli na žiadny detail. Vo veľa veciach nám poradili, odporučili, vylepšili, vždy boli k dispozícii keď sme potrebovali. Ozaj fantastický prístup odporúčam každému, kto chce mať svadbu na zámku.
fotograf
Tomáš Záhumenský
- Tomáš je ozaj profík. Ani som nesnívala že by mal čas zrovna v deň mojej svadby ... dokonca písal na svojej stránke že má plno hádam až do konca roka. No v nedeľu mohol! A prišiel, a neľutujem. Jeho fotky majú hĺbku, majú svoju autenticitu, zachytia okamih, silu okamihu. Okrem toho je to skvelý človek a my sme s manželoj veeeeeľm radi že sme ho spoznali...
svadobné obrúčky
Brilliant
Nejaký obchod briliant v banskej Bystrici v Európe, obrúčky pre mňa top, ich prístupo nič moc, skôr som bola znechutená, jedna predavačka ok, druhá fakt nič moc,.
make-up
Eliška Pichoňská
Eliška!!! Eliška je žena! Taká som rada že som ju spoznala, moja zlaátá, šikovná a taká ochotná! Proste Eliška je pani vizážistka, makeup som mala dokonalý, a vlasy? Čaruje! A ešte takáá zlatá žena! Ozaj v živote asi niektorých ľudí musíme stretnúť :)
Žiadne príspevky.