coverphoto
Neaktívny

westy369

Silvia  /  43 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Šťastie prišlo v sobotu :-)
zaregistrovala sa 20. okt 2010
býva v meste Poprad
Info o svadbe
Svadba bola 27. 8. 2011
4624
dní po svadbe
Aktivita
7 príspevkov vo fotoblogoch
3 príspevky vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Sledované fotoblogy (2)
Kolekcie
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +24
Svadobný album
Silvia a Peter
27. 8. 2011 Poprad | 28 fotiek
svadobná cesta
ešte sa uvidí :-)
Chceli by sme ísť za oceán a na dlhšie ako len 12 dní. Takže ešte uvidíme, kedy a s kým.
oznámenia
Samovýroba
Grafika-samovýroba (manžel-grafik kreslil a ja som mu do toho trošičku kecala :-)) Tlač Dušan Šabľa - PANTHER, Poprad-bezkonkurenčná kvalita! Viem, že keď budem potrebovať vytlačiť čokoľvek na akýkoľvek materiál (aj plast, textil a pod.), pôjdem opäť tu! Super! VRELO ODPORÚČAM!!
svadobná agentúra
Marek Mensák, SALEMARK - sales & marketing management
...vlastne môže za to, že to všetko dopadlo skvele :D Zabezpečil aranžérku Gabiku, DJ, kameramanov, pomohol pri zabezpečovaní cateringu a svadobných šiat... Fantázia na Slovensku! VRELO VRELO ODPORÚČAM!
výzdoba
Gabriela Nálepková, Štrba
ako položka "Kvety". Pripravila pierka pre svadobných otcov, svadobné kytice (dve-jednu z malých a jednu z veľkých gerbier, aby som si mohla vybrať, ktorú budem hádzať :-)), kytice pre svadobné mamy, komplet výzdobu sály (výzdoba stolov, okien, schodov vedúcich do sály, bufetu), svadobného auta, dvora, ktorý sme mali k dispozícii, doplnky pre ozdobenie ostatných áut-stuhy a domu nevesty, mašle na lavice do kostola a návleky na stoličky pre ženícha, nevestu a svedkov. Skvelá práca!!!
kvety
Gabriela Nálepková, Štrba
Fantastická osôbka s výborným vkusom! Poradí, zabezpečí, zrealizuje. Zasa jeden človek, bez ktorého si neviem úspešnú svadbu predstaviť. VRELO ODPORÚČAM!!!
svadobné obrúčky
Zlatníctvo Zlatica, Poprad
Veľmi milá pani! Všetko, čo sme chceli zrealizovať na našich prstienkoch, sa tu dalo. Zázrak! :-) Mali sme vlastný návrh, nakreslili sme si ho sami a len priniesli do obchodu. VRELO, VRELO ODPORÚČAM!!!
účes
Jana Pišťačková
Komentár viď make-up
bižutéria
Dušana Juríčková-DusArt
Popolnočná súprava náušiek a prívesku na krk-ručná zákazková výroba. Duške som poslala foto mojich popolnočných šiat a ona vyrobila takúto krásu! Ďalej svadobné náušky-TAKKO, svadobný náramok-samovýroba (kto chce vedieť ako, poradím):-)
Žiadne príspevky.