zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
no ja som prave dovecerala zapekanu brokolicu ...to bola mnamka x-) x-)
a ako dezert si dam asi jablcko...v poslednom case sa neviem dojest jablk :-p
a poslusne hlasim, ze moja bolest v ramene je prec :-)
Ahojky,
tak jsem dostala chuť skočit si na dezert do Asmiry :-D
Domi taky mi děláš chutě x-) brokolici teď nemůžu, protože nadýmá (mě ne, ale malýho :-p 8-().
A jsem ráda že tvoje bolest je pryč, moje taky, ale musela jsem si vzít Ibalgin, i když to v kojení odmítám :-p |-|
U nás teda rodí doktor, to jo, ale po dobu celého porodu, tzn. těch největších bolestí a šílenství :-D je s vámi jen PA a to někdy ani ne :-N když vidí že tam máte tatínka a nepotřebujete ji, tak vás jen jednou za čas zkontroluje, poptá se jak je a zase si jde po svým :-N mě teda přiběhl Dr. vždy na posl. chvilku :-) a mimi vytahoval, ustříhl šňůru, porodil placentu, zkontroloval mě, pogratuloval a zase utekl :-D
Jo holky a používáte někdo Chrome? Byla jsem si stěžovat i u Boba :-D že mi to tady v tom nejde :-N
ahoj teri - neboj, sak za chvilku dokojis a potom si das brokolicu aj ty ;-)
ja som si nastastie nemusela dat ziadnu tabletku...dufam, ze ani v blizkej buducnosti nebudem musiet :-x :-x
a pouzivam mozillu...
market - vobec netusim co to je =-)
Camelai proste jen zapomnela na tyden vysadit HA a ted s tim dela ciraty :-D
Uz jsem na to dosla, co ta piksla je
http://www.metromum.com.au/product_in... - to prej ukaze, jestli je to kluk nebo holka :-N :-D To by me zajimalo, proc to tu zjistuji za 200€ z krve, kdyz je to tak snadny a staci se jen vycurat do kouzelnyho kelimku :-D
Ne, v Cine uz zabranuji tomu, aby se rodili dalsi kluci (kdyz je holka, jdou na potrat), protoze v soucasne chvili pripada na jednu zenskou 5 chlapu :-N ... povidali nedavno na BBC.
Mne teda vykladala jedna Cinanka na uni, ze ve meste smi mit rodina jedno dite. Kazdy prahne po klukovi. Na vesnici smeji mit druhy, kdyz se hned na prvni pokus "nepovede" kluk, ale ze maji vic, jen ty decka nemaji proste nahlaseny. Takze pocet 1,3 miliardy jsou jen ti Cinani, o kterych vlada vi. Jak se tam stalo to nestesti s tou skolou, povolila vlada, aby rodina mela dalsi nebo nahlasila nasledujici dite :-N A pry dodnes praskaji ruzny sirocince ve svech, jak jsou preplneny holkama. Nebo ze novorozeny holcicky zahrabavaji do pisku na jedne k tomu urcene plazi a naskladaji na ne pyramidu kamenu ]-(
teri CZ (kedze ste dve, budem vas rozlisovat na SK a CZ :-p) co ti v Chrome nejde? mne vsetko v chrome funguje v pohode tak ako ma.... aj vo firme vacsina ludi pouziva chrome a zatial vsetko v pohode....
ked sme uz pri tom urcovani pohlavia, tak teraz ma GTad na koniku firma Geneton, kt. vie urcit pohlavie dietata od 12. tyzdna.... sme spustili pred 2 tyzd., ze si mozu firmy urcovat cenu za kliknutie, min. cena je 0.03 EUR ale cim vyssia cena, tym sa bude castejsie zobrazovat a Geneton si dal cenu 0.30 EUR, tak sa im to asi oplati.... zaplatili za tu reklamu zatial 400 EUR - raz 100 a raz 300, pricom vacsina plati postupne, opatrne po tych 35,70... asi je to dobry kseft, nedockavych zien je dost.... a ten zazracny kelimok to dokaze urcit z mocu? =-) tak Geneton to moze zabalit :-D :-D
ještě hlásím, že stačilo namočit utěrku a bábovka se krásně vyklopila. hezky voní, ale nebudu na noc teplou buchtu riskovat :-D
jdu konečně spát, zítra tu nebudu, jedu k babičce a tak.
hezký víkend.
Jani, nevim, k cemu to je, kdyz to neurci na 100%. Nam prvni rekli, ze kluk, pak ze to nejde videt, pozdeji, ze asi holka a tedka, ze na 80% holka :-N A co asi ten kelimek muze ukazat :-D
hahaha. ste citali dnesne prispevky camelai? :-D :-D :-D :-D
"Jiři to jsou speciální zostřovací čočky, oni je nosí. MM má trochu problém, že je na ně alergický, tak má vyrobené na zakázku v US a poslané sem."
moj Matko sa rehotal, ze ci su to take speci, ze tam ma aj rovno ten krizik na zameriavanie :-D
Maji, cetla jsem to :-D Moje teta je ocni doktorka, byvala vojenska, se ji zkusim zeptat, jaky ty cocky to sniperi pouzivaji :-D Mozna tam ma integrovane "nocni videni." :-p