zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@aguaverde Neboj mám paušál :-D dostala jen málo, nikdy ji neřežu moc neboj, prostě výchovně, už mě s tímhle vytáčí, v jednu dobu furt někam volala, tatínek jí půjčuje svůj mobil, tak ať si tohle řeší on s ní :-p
@domika007 nééé neušlo, vím to jen chvíli :-D o víkendu jsme byli na svatbě a já i po více jak pěti letech jsem stále špatná z té naší, z toho jak se všechno posralo od počasí po fotky... nechci z toho být špatná, ale čím víc sleduju cizí fotky, čím víc chodím po svatbách, tím je to horší, takže MM řekl že k 10tiletému výročí všechno zopakujeme, ptala jsem se ho jestli to myslí vážně a myslí, tak si myslím že to klapne :-) asi to teda necháme jen na fotkách... obřad nee, asi by to ani nešlo, ale doufám, že to vyjde :-) tak si říkám kdyby Nikola nebyla moc drahá, že jí pozvu do ČR za těch 5 let :-)
@domika007 no zase taková sranda to neni, aby Kristý nevolala jednou i tobě :-D
@danu díky :-D
Máte v tom teď bordel holky co :-D jsem vdaná od 4.6.2005 ale svatba totální katastrofa, takže tak :-)
@domika007 taky se mi ten nápad líbí, on mi to vlastně říkal od začátku ale já jsem si vždycky říkala že je to kravina, bude to stát moc peněz, ale teď vidím, že nic jiného mě z těch pocitů asi nevytáhne :-S kdysi jsem si psala s jednou holčinou co měla taky zkaženou svatbu a jí taky pomohlo až obřad zopakovat, ale s celou rodinou, ona je možnost mít ještě církevní svatbu kterou jsme neměli, ale nás kdysi vyšla ta naše pokažená svatba na 60tis. a tolik teda fakt už mít nebudeme :-p řekli jsme si, že si půjčím šaty, nechám se namalovat, učesat, nehty... MM vezme oblek co kdysi měl, kámoška co má květinářství udělá kytku a půjdeme, možná i děti vezmeme, ale to nevím, asi bychom si to s nima nikdo neužil :-D a bůh ví jestli o to budou stát ;-) nechci být sobecká, ale možná bych tam radši měla jen nás dva i když věřím že ty děcka budou kouzelný :-)
@krista u nás se myslím dé domluvit i jen obřad ;-) prostě že ten oddávající udělá obřad se vším jen potom už se to nepíše do matriky ani občanky se nestříhaj ;-)
@aguaverde to mě fakt mrzí :-( že jsem vás vzbudila :-(
@domika007 svatba byla strašná, nechci to pořád dokola omílat, už jsem to někde psala, tak aby to ostatním nebylo protivný, prostě od rána se všechno s..., šla jsem ke kadeřnici zatáhlo se, začlo pršet, ale jen poprchávat, kadeřnice začla účes dělat blbě, protože na zkoušce machrovala, že ví jak si to představuju, takže předělávala, dlouho ji to trvalo, když jsem nalítla domů, táta pořád zdržoval, lítal tady v trenkách, pak se mnou jel jako kdyby mě ukradl (na chatu kde jsme měli předání nevěsty) když jsem se konečně začla oblíkat rozervala jsem si drahý samodržící silonky, druhý měla svědkyně, která tam ještě nebyla, tak jsem nakonec měla ty obyčejný |-| bylo už spousta hodin a hosti pořád nikde, přestože jsem apelovala aby přijeli včas, pak se to začlo už hýbat, měli jsme i družbu (takového organizátora) a přesto to nezvládal časově, takže na obřad jsme místo ve 12h (tuhle hodinu jsem si moc přála) dorazili v 12:15, začlo strašně pršet, ale fakt strašně :-( táta mě vedl a jak nesl deštník, tak mi zničil účes, fotografka byla nervní kráva, furt chávala na všechno, buzerovala nás jako děti do řady, neudělala nám žádný skupinky, momentky, vzhledem k tomu jak lilo tak nemáme fotky ze zahrad (obřad stál 4tis.), na hostině taky nic moc zábava a to jsme si kvůli tomu platili toho chlapíka, nechápu proč se všechno tak podělalo, to ještě nemluvím o tom že se táta ožral, furt všechny zval na panáky (z našeho, protože jsme to platili my všechno) a pak usnul v autě. Nejvíc ze všeho mě mrzí ty fotky, to ostatní bych kousla, ale fotky prostě na nic no, zbytek toho dne mám vystříhaný z DVD takže kvalita otřesná, to jsem ještě zapomněla že kameraman si spletl vesnici a jel jinam, tak přijel taky pozdě a nemám natočený příjezd ženicha na kterém jsem trvala a ta fotografka taky hodně chvátala na další obřad, tak nás odflákla, škoda už mluvit ;-) teď to snad bude lepší, jestli na to ty peníze budou, to už abych šetřila :-N :-p
@aguaverde je to možný že ten obřad jde, ale 4tis. nebo 5tis. na kolik teď zdražili za něj dát už nechci :-p co když bude zase pršet, teď mi poraďte nějakej datum kdy pršet zaručeně nebude :-D :-D :-D :-p kterej měsíc je nejlepší? Nám bude pršet asi vždycky =-) :-N
@krista no tak mne si toto urcite nehovorila, mozno ked som este neadminovala si to spominala...
ako ani sa ti necudujem,ze by si rada svadbu zopakovala ;-)
@krista som tu zachytila slovo svadba? dobre vidim? :-D nemam sancu cele docitat... skoda :-/ a kedy sa teda beriete teri? tento rok? viem, ze sme spolu pred casom riesila, ze by si chcela svadbu v ten isty termin ako prvu svadbu - aby to bola sobota a datum ten isty - az na rok.... takze kedy? o rok ci tento rok?
@aguaverde jeeej, ty sa chces vydavat v zime? ja som letny clovek, preto som mala svadbu v juni dufajuc, ze sak jun byva teply.... a prd z toho, minuly rok bol jun otrasny.... na nasej svadbe prsalo - ale len vecer aj na Nikolinej svadbe (3 tyzd. po nas) lialo.... tento rok bol tiez jun otrasny.... clovek uz nemoze vediet kedy bude pekne :-S
@janocka no mě se líbí svatba na sněhu x-) x-) x-) x-) no já se do vdávání neženu ale J. by chtěl :-N tak sem dala podmínku že to musí být pátek 13. a myslela swem že dá pokoj ale on na to přistoupil :-N což sem teda fakt nečekala :-N :-D
@aguaverde agu ja som tiez svadbu nehnala.... moj drahy sa chcel zenit uz v r. 2008 (nejako zaciatkom roka mi to povedal) no ja som povedala, ze to uz nebude volny kastiel a ja sa chcem vydavat len tam.... samozrejme, ze to povedal aj mojmu otcovi lebo je kamarat s majitelom toho kastiela.... no a potom v aprili ked sme boli na vylete v parizi otcovi ten majitel volal, ze je volny termin na 08. 08. 2008, ze svadba sa zrusila aj ked bolo miesto rezervovane 1,5r., ze zenich poslal nevestu doprdele... alebo ona jeho.... drahy hned, ze ano, ano vezmime sa.... no ja som vtedy nemala este ziadnu predstavu o svadbe, ako to funguje a tak (nebola som este zaregistrovana na mojasvadba.sk), tak som povedala, ze nestihame a hotovo, ze o rok :-p a aj tak bolo
@aguaverde no to máš recht že i ten sníh je těžký naplánovat :-N
@domika007 díky za palce, snad to tentokrát vyjde a když ne tak už nevím :-N =-) dobrou chuť copak máš dobrého? :-D
@janocka to máš pravdu a dobrou paměť ten náš datum vychází příští rok na sobotu, ale to "nestihneme" určitě nebudu mít příští rok tolik peněz a navíc pravděpodobnost že bude zase pršet je hodně vysoká, ten červen je blbej :-( ale tobě vyšlo 6.6. hezký počásko x-) x-) takže naše druhá svatba padá v úvahu až k tomu 10tiletému výročí a datum je mi nějak jedno, hlavně ať neprší, čili rok 2015 ;-) teď napadlo hlavně abych moc neztloustla, budu mít žlučník pryč tak ať neni z nevěsty velryba :-D :-D :-D