Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@danu Mne prave taky, dokonce uz jsem se dockala osloveni "Pani adminko, prosim vas..." 8-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk tak tohoto som sa ja este nedozila :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk @danu mne ked nieko vyka, tak tykam.... je jedna, kt. ma furt daky problem pkrivka - ona furt vyka a ja jej tykam... @ikarkulka s nou niekedy nieco riesila na streche a dotycna bola rozhorcena, ze jej tyka... tak som jej tykala aj ja, vysvetlila, ze je to zvyk a pod., ze ak s tym nema zasadny problem, budem tykat... nereagovala na to, stale mi vyka a ja jej tykam.... nedavno som ale zazila opak - jedna mala daky problem, kt. som riesila a ona mi pisala, ze: Dakujem moja.... potom mala dalsi a Ip zacinala: Prepac moja, ze ta zase otravujem.... ked som aj to doriesila, tak zas: moja, velmi pekne dakujem.... ufff, to som uz nevydrzala a napisala jej, ze sorry, nech ma radsej neoslovi ako mi ma pisat "moja", ze mi to strasne vadi.... keby mi niekto napisal: moja, mozes mi laskavo napisat.... tak by som musela velmi dlho predychavat kym by som odpisala.... aj keby to ten clovek nemyslel zle, ja jednoducho nemozem taketo slova vyslovit a ked ich poucujem, je mi nevolno a este k oslovovaniu.. to je za paskvil, ze Pani Jana, Pani Marketa a pod.... ked sa vyka, tak by sa (Asi) nemalo krstne meno pouzivat.. ne?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka Jani, praveze teraz je to "v mode" vykat a oslovovat krstnym menom. Inak na slovo moja som aj ja hakliva :-p
Odpovedať
@janocka Jani, to je snad jen cesky paskvil to vykani a oslovovani krestnim :-S Osloveni "moja" mi vadi a nemam ho rada a smi to pouzivat jedine jedna moje dobra SK kamoska. Ale my si rikame ruzne, jako treba puso, brouku, tlamko atd. :-D Takze moja zapada do konceptu :-D @danu Tak na MMB je to v mode poradne :-N :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk @danu fuuu, tak som rada, ze nie som jedina divna, komu "moja" vadi :-D mna tak mozu oslovovat iba 2 kamosky.... a tiez si s jednou hovorime kadejko.... napr. ona je pre mna Moja, Jedina a Najdrahsia :-N ona ma oslovuje tiez podobne, ale tak to myslime ironicky, nie ako tie 15r. pubertacky, kt. sa tak vyjadruju bezne
Odpovedať
Ahojky :-) Tak já se přiznám že když někdo vyká tak vykám i já jemu, jak kdy teda :-N nějak odhadnu situaci, ale když začínám někomu psát tak tykám, taky už se mi stalo že z toho byl někdo totálně rozhořčený, co jsem si to dovolila :-p
Odpovedať
Profilova fotka
moje zlate :-D ;-) o com je rec? ja tykam aj ked mi vykaju, tu na fore...obcas je to divne, ked po par ip mi itak vyka dotycna, ale ved jej nenadavam
Odpovedať
Ahojky holky, tak jak je při čtvrtku? :-D mě bolí palice a jsem totálně nevyspalá, jak naučit dítě spát? :-x :-p zuby pomalu žádný a řev šílenej :-p
Odpovedať
@krista Jo, pri ctvrtku je asi tak, ze jsem musela zrusit dnesni program, protoze ryma sice uz malicko ustupuje, ale porad to neni zdaleka idealni 8-( Asi se menim v chlapa, vcera vecer mi bylo na chcipnuti 8-) :-D
Odpovedať
@mmmk jo ty jsi vlastně marod, tak ať se brzo uzdravíš, ta rýma dokáže být pěkně protivná, ale jak se říká neléčená trvá 7 dní, léčená týden, takže tak :-N nebo možná naopak? :-D
Odpovedať
@krista Me nejvic vadi, ze nemuzu nosit malyho v manduce tak casto, jak bych potrebovala. On se leka, kdyz kycham nebo kdyz smrkam, coz delam prakticky porad :-N Kdyz kychnu dal od nej, je mu to jedno. Jsem ale rada, ze to ustupuje a ze to zrejme neni alergie x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mmmk to je dobře že to ustupuje a ty kojíš tak toho asi tak moc nemůžeš co :-S a jak ti vyhovuje to nošení v manduce, dobrý to je? :-D na těch fotkách jsi fakt jak indiánská babička :-D x-)
Odpovedať
@krista Prave z bylinek, co mam doma, nemuzu skoro nic, tak aspon do sebe leju horky kojici caj a vypadam jako se silikonama :-D Noseni v manduce je super, doporucuju ;-) Lecime tak vsecky velky revy a nespavce 8-) :-D Hlavne mi pripada, ze na rukach vazi tak 20 kg, kdezto v manduce takhle tezky vubec neni a navic mam volne ruce a muzu uvarit, castecne uklidit atd.
Odpovedať
@mmmk to jsem ráda že vám to vyhovuje, no já už to asi zavádět v našem věku nebudu :-D ono je to taky těžší v tom jak jsou dva :-S tak to jen tak nejde, Kristý by se asi zbláznila a malej už má 9kg tak se mi taky moc nechce s ním tahat, začíná pomalu chodit, tak si musí chlapec dojít všude sám :-D
Odpovedať
@krista Ono je to pohodlnejsi nez vlacet dite na rukou, vetsi deti muzes na zadech, myslim @kalerat taky Kubika nosi. Manduca ma nosnost do 18 kg a beco a ergo tusim taky tak nejak.
Odpovedať
@mmmk No právě že já už ho netáhám ;-) doma si doleze, "dojde" přes chodítko (aktivní) kam potřebuje a venku máme kočárek, kde nosím, to je tak u babičky ze schodů a odháním ho od jiných místností aby neutíkal třeba do kuchyně do kýble kde teta háže slepicím zbytky apod. :-N on je hrozně divokej, vůbec nevydrží někde sedět a jen tak koukat, neustále se kroutí, možná kdyby to měl od miminka tak jo, ale to fakt nešlo, Kristý byla sama ještě miminko když se narodil, těžko by to nesla.
Odpovedať
@krista Moje blizka kamoska ma holcicku od den mladsi jako Max. A ona je takove "chatrne" figury (40 kg i s posteli). Bydli v Brne a furt fnukala, ze do vetsiny tramvaji a troleju ten kocar proste nevyzvedne. Nizkopodlazni jezdi jejich smerem jen 1x za hodinu. Porad jsem ji tu manducu nutila a prej jim na brane k detem rekli, ze se v tom smi nosit az od 4 mesicu, az dite drzi hlavicku. Halooo, proc je tam teda novorozenecka vlozka? =-) Pak ji teda az ve 4 mesicich koupili na leasing (pujceni s moznosti odkupu) a kamoska i mala jsou nadseny. Jsou ted jako reklama na manducu. Udelala jsem ji kurz nasazovani, sundavani, vyndavani spiciho ditete, upravovani za chuze. Ted s malou coura po Brne, po navstevach atd. :-D Mela bych od manducy dostat nejaky provize za nove zakazniky :-D
Odpovedať
Jo tak to jsem neřekla, že já busem zásadně nejezdím :-D neni to tak dávno co jsem šla 8km pěšky, já to prostě nedávám tohleto, nesnáším ty vysokopodl. když nikdo nepomůže, takže jedině si vytypuju nízkej a nebo teď jak jsou děti větší, třeba včera jsem jela prostě bez kočárku, trošku náročnější na ruce to jo, ale s kočárkem do busu to je moje smrt :-D tak super že kámošce to takhle pomohlo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk >Slo by udelat neco s tim, ze se mi u Samuelita a Claire nezobrazuje pas, kdyz najedu na jejich fotku? Pas sa uz zobrazuje, ale len minimalny. V nemecku nemame detsku stranku, tak samuel nema "konikovsky" photoblog.
Odpovedať
@ceresnam Jo, ale v tu dobu, kdy jsem to psala, se nezobrazoval vubec zadny ;-) Dekuju za odpoved x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ano pas sa nezobrazoval, ja som ti nejasne odpisal. Opravil som to tak aby sa zobrazoval aspon minimalny pas.
Odpovedať
@ceresnam Jo, ja to tak pochopila :-) Mne s tim pasem slo o to, ze jestli casem pribude vic adminu, abychom vedely, odkud kdo je ;-)
Odpovedať
Ano můžu potvrdit manduca je super, Valinku v tom nosím už teď a jsme obě spokojený x-)
Odpovedať
@mmk @krista manduca je do 20kg ak nie nahodou do 25 :-D ja uz nosim na chrbte a dokonca moj muz, co ju doteraz viacmenej ignoroval, odkedy je doma sa naucil sam maleho nahadzovat na chrbat a aktivne ju vyuziva :-D krista prave pri dvoch detoch je nositko podla mna uplne idealne, ved deti sa v nom mozu aj prestriedat (vacsinou krpci radsej behaju a starsi sa necha odniest aj do skolky :-D co mam odsledovane od viacdetnych mamiciek manducarok :-D) @janocka nejde mi ani odpisat ti na ip :-p ani jeden z tych linkov sa mi neotvoril, vypisuje: Your request was denied because of its content categorization "Parked Domain" - neviem co ma byt parked domain :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee fuha, to ani ja neviem co je parked domain :-N ale vychadza mi to tak, ze asi to mas zo strany zamestnavatela obmedzene....
Odpovedať
@emjee já znám právě opačný případ, měla jsem to i doma, bylo to teda Ergo, nevím přesně rodzíl =-) :-N ale maminka co měla děti se stejným věk. rozdílem, říkala že k tomu staršímu se nemohla přes to mladší venku ohnout :-S nevím, fakt jsem to nezkoušela, nějak jsem nevěděla jak na to, že bych tam ty děti různě přehazovala :-) A jak jsi zmínila tu školku tak snad už nás vezmou příští rok :-D jsem na to dost zvědavá :-o :-) @emjee jak ty to vůbec máš, jsi zase admin nebo nějaký omyl je to? :-D @kalerat koukám že máte 6 týdnů, tak jak je po šestinedělí? :-)
Odpovedať
@emjee Jj, mas pravdu, do 20 kg ;-) @krista Jak ohnout? K druhemu diteti, u nas k pejsine, si drepnu a je to. Nandam ji obojek, sundam nebo nasadim voditko atd. Dokonce kdyz ji vezmu pod pazi, vynesu ji i do schodu :-) Znam tu vicero mamin, co nosi, i kdyz nektere v klokankach a maji i dve dalsi male deti a normalne sedi s mrnetem v nositku na okraji piskoviste a neni problem :-)
Odpovedať
@mmmk říkám že jsem to nezkoušela, ale ta mamina říkala že to bylo na prd, že si to malovala jak budou takhle chodit a nic z toho ;-) A pejska máš jak těžkýho? :-N já teda Kristýnku podpáždí si moc představit neumím a to zase tak těžká neni - 13kg :-) taky kolikrát nesu dvě děti na bokách ale dlouho to nevydržím, myslím si, že by se mi i trošku "pomačkali" nést jedno v Manduce a druhé na ruce. Ale neberu vám to :-) jak říkám já to prostě neumím, vyhovuje mi to, že děti jsou věsměs samostatné, sami si dojdou, doplazí kam potřebují, když byla Kristý v Lukyho věku tak já byla už znova těhotná a učitě jsem ji nemohla pořád tahat.
Odpovedať
@krista Larinka ma nejakych 6 kg ;-) Nechci ji trapit chozenim do schodu, preci jen jsou to 4 patra |-| O Maxe se prakticky neopira.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?