Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@janocka no zatím nezaplatila :-N tak ale nevím jak to bude protože ona se na mě obrátila první coby podvedená, to by si monas007 docela nahrála ne? :-N zatím fakt žádný peníze nedorazily, spletla jsem se v čísle účtu, ale to jsem se hned opravila a říkala mi že to poslala na správný, taky jsem se stokrát dívala jestli to opravdu správný číslo byl o dodneška nic nepřišlo :-p Já jsem ho smazala, to jsem začla teď dělat když je funkce koše, do tý doby jsem ho nechávala viditelný, ale pak mi psalo hodně lidí a mě bylo blbý je pořád odmítat že už zájemce mám a ta funkce pozastavení to je jen adminovací ne? Tak jsem toho nechtěla zneužívat i když mě to taky napadlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ci chodim na e-mail? sukromny ci pracovny? na pracovny furt, na sukromny zriedka - nik mi nepise :-D preco? ci som nieco nepochopila
Odpovedať
@janocka tak já byla zrovna svědkem kdy přišla takhle pani že by potřebovala jen doklad o tom že si vyzvedla balík a na poště jí řekli že má smůlu, dle mého názoru ale byli líný úřednice, protože všechno je dohledatelný hlavně když se oni potřebujou nějak hájit, byli by sami proti sobě kdyby se záznamů tak rychle zbavovali, takže já bych být tebou tu poštu zkusila a když neuspěješ tak klidně zkusit i jinou úřednici, příp. se obrátit na nějakou hlavní poštu či nadřízeného :-N to je ale blbá situace, já mám podací lístky ještě z doby 1,2... mám pořád strach že se někdo ozve že jsem mu balík neposlala, tak si to schovávám, ale musím v tom udělat pořádek, obvykle si je nechávám v peněžence než dojde dotyčné balík a pak ho založím do složky.
Odpovedať
@janocka tak se jdi podívat a pochopíš :-D
Odpovedať
Musím běžet, Kristý tahá kabely z pod TV :-p
Odpovedať
A ké monas007 tvrdila mi 7.9. že zadává příkaz, je mi divný že do 14.9. by to nedošlo, dneska jsem jí psala jak to bude, ale neozvala se :-p
Odpovedať
Koukám že před 2min. se připojila, takže očekávám odpověď, jinak ať si mě nepřeje :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak teri, uz som pochopila :-) konecne mi niekto pisal na sukromny mail.... a hned som otestovala filter na goleja, dala som si podmienku, ze jeho e-maily nech preskocia inbox a hned nech sa vymazu.... juuuuj, ja tieto vychytavky milujem x-) to som si ista, ze je to dohladatelne, predsa len, aka je pravdepodobnost, ze z tej konkretnej posty posielal este niekto iny nieco do Izraela? posta je to velmi mala.... urcite to maju evidovane v PC niekde.... ked som dostala vypoved na MŽP a dali ma pocas vypovednej lehoty do podatelne tak viem, ze tam sa zapisovali vsetky prichadzajuce zasielky - kedy, od koho, komu urcene, v PC komu pridelene a pod.... takze myslim, ze posta si vedie evidenciu o odchadzajucich zasielkach
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak mozno sa platba nezrealizovala lebo mala malo penazi na ucte.... aj ked, to je mala pravdepodobnost :-N
Odpovedať
@janocka jo takže se ti budou automaticky mazat? :-D no tak to je super teda :-D Určitě někde něco bude, ale aby ti neřekli že nemáš nárok na nějakou reklamaci když ten lístek nemáš, to se jim bude hodit :-|
Odpovedať
@janocka no ona sama říkala že co platila ten kávovar tak neví jestli bude mít peníze, ale zase mateřská už chodila :-N takže by už mohla mít další :-p a jednalo se 200,- takže jako nevím :-N každopádně mi psala že peníze z jejího účtu odešly, tak jsem se jí ptala jestli fakt jako toho 7.9. protože to opravdu neni možný aby to takhle trvalo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som v podacich listkoch strasny, ale straasny lajdak... vzdy si ich hodim do kabelky a potom hodim do papieroveho odpadu po par dnoch.... v praci som si papierovy odpad nevysypavala asi 2mes., tak som ho vysypala a kontrolovala a nic.... a doma papier vyhadzujem asi kazde 2 tyzd., tak tam hladat ani nemusim.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janocka :-D no tak třeba se v tomhle poučíš trošku :-N i když je to fakt blbá situace, na poště aspoň u nás nejsou ani trochu vstřícný, sotva tě pozdraví, pracovnice na přepážkou se tváří jako kdyby měla zaražený prdy, no hrůza 8-( :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista sak to.... ze nemam narok na reklamaciu ked nemam listok.... ale preco? ved ked oni maju zaznam o tom, ze to odosielali tak preco by to nemohli dohladat? ked som v podatelni robila 2 mes., tak casto sa nieco reklamovalo a po tyzdnoch prisiel vzdy vysledok: zasielka nenajdena.... a koniec. a ano, maily od goleja sa mi budu na sukromnom maili hned mazat ;-)
Odpovedať
@janocka tak že by se to našlo v to radši ani nezoufej, spíš jde o to že jsi měla nárok na nějaké peněžní odškodnění, určitě se skákni zeptat na poštu, jak říkám podle mě záleží na koho natrefíš, jak bude pracovnice (ne)ochotná ;-) Paráda s tím Golejem, jak si vůbec dovoluje otravovat tě na soukromém? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista haha, zarazeny prdy :-D na sidlisku máme postu, pomerne velku, tam som spokojna, aj uradnicky su v pohode.... no pri robote máme malu postu a je to viac nez o hovne.... miliarda ludi vzdy, su pomale, nevrle.... a minule ked som potrebovala doklad o zaplateni postovneho, tak ta trapka ho vypisala ale polozila si ho na stol... som cakala teda, ze mi ho da a ona: este nieco? tak ja ze ano, ten doklad.... tak prevratila ocami a dala mi ho
Odpovedať
@janocka tak to je radost, já vždycky říkám, že když neumí jednat s lidmi tak takovou práci dělat nemají :-p je spousta jiných zaměstnání (třeba továrny) kde si můžou dělat kyselý obličeje sami pro sebe :-N :-p
Odpovedať
ahoj holky, zdravím vás. Nějak neni v poslední době čas na internet...na dočítání už vůbec ne ;-) tak snad mě omluvíte. Kuba dostal rýmu, tak mám fakt radost :-( Do toho včera pokousal našeho pejska jiný pejsek :-( Manžel s ní musel dnes ráno na veterinu, v pátek jdou na další kontrolu. Je vidět, že jí to bolí, je mi jí moc líto. Nejraději bych tu dotyčnou babu zastřelila ]-( Jeji pes neměl náhubek a Merry ho nosí, takže se vlastně nemohla bránit :-(
Odpovedať
A už to začíná, tohle miluju píše mi monas007 zkopírovala mi jakési potvrzení, že mi to posílala, vždyť jsme ještě spolu opravovali to číslo účtu... příští týden mají vítání občánků a tak doufá, že jí to stihne přijít ]-( tak jsem jí psala, jestli jí to jako mám poslat když nemám peníze na účtu, no nejsem padlá na hlavu ne =-) 8-( tohle mi dělá spousta lidí, nejdřív něco objednají, platba jim trvá týdny ale mě uhánějí abych jim to honem poslala že to akutně potřebují, naposledy mi takhle vynadala ženská že si objednala plavky na dovolenou a že jí nestihly přijít tak si kvůli mě musela koupit nový, takhle si vždycky říkám, jestli to mám zapotřebí že se na to nevys... pro těch pár kaček :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista na odskodnenie urcite nebudem mat narok, kedze to nebolo poistene...... ]-( posielal sa rodny list pre jej syna, kt. si menil priezvisko (narodil sa na SK, tak preto sa musel vybavovat aj novy SK rodny list), drahy obehaval urady asi tyzden (predsa len, ja bez auta by som to obehavala dlhsie), tiez to bola strasna story, ale vsetci boli happy, ze sa to vybavilo.... v IL si tu zmenu priezviska vybavoval tiez - prisiel na 1 urad, povedal co chce a za pol hod. uz mal novy doklad.... potom prisiel na SK, ze si to chce vybavit tak chudak nechapal, ze co... ziadosti na viacerych uradoch vypisal, splnomocnenie pre mojho draheho vypisal, 100 eur poplatkov zaplatil a aj tak sa to strati... na faka toto to by aj mna zaujimalo ako si ma dovoluje otravovat na sukromnom - ma pocit, ze za to, ze ma jeho sibnuta zena fotila na svadbe, tak ma pravo mi vypisovat pracovne maily na sukromny mail.... hajzel 8-(
Odpovedať
@kalerat už jsem četla na FB, já bych toho páníčka aspoň pořádně seřvala když nic jinýho ]-(
Odpovedať
@janocka u nás pokud posíláš něco doporučeně tak ze zákona je to pojištěné do výše 500,- ty jsi to posílala taky doporučeně, když jsi měla podací lístek tak si myslím že u vás by to taky nějaká částka měla být co? Tak ztratit doklady je hodně blbý, ještě takový citlivý a o penězích nemluvě |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat market, akeho mate psa? ani neviem, ze nejakeho mate :-N a nejaky vacsi pas zautocil? dufam, ze sa z toho co najskor vystrabi a bude to ok.... @krista teri, ja som si minuly rok pred dovolenkou objednavala plavky z victorias secret a ze aby som nemusela platit clo a DPH, dali sme to s kamoskou poslat nejakemu jej znamemu do USA... a on to prebalil do mensieho balika a poslal, no natiahlo sa to.... plavky prisli v den odchodu na dovolenku, ale prisli na colnicu a tam nemali uradne hodiny vten den.... takze som musela v oktobri zhanat po celej BA plavky (a nebola to veru sranda) a ani mi nenapadlo pindat na niekoho, ze mi to neskoro poslal :-N
Odpovedať
@krista manžel babu seřval,ale to je tak všechno. Bych jí to dala k úhradě ]-(
Odpovedať
@janocka Jani máme křížence labradora a napadl ji vlčák
Odpovedať
Profilova fotka
@krista faaaakt je to automaticky poistene ked sa posiela doporucene? to som netusila.... lebo viem, ze ked som v tej podatelni otrasnej robila chvilu, tak sa to vyreklamovalo iba, ze nenajdene a koniec, neviem o tom, ze by zaplatili nejaku pokutu za to, ze to odsrali kdesi
Odpovedať
@janocka no vidíš měla jsi zažalovat celý USA :-D @kalerat to já taky, zavolala bych policajty, aby jí dali ještě pokutu.
Odpovedať
Profilova fotka
@kalerat market, tiez by som po tej zenskej chcela aby uhradila poplatky za MVDr.a lebo to nie je lacny spas.... keby sme boli v USA, tak by si sa aj sudit mohla a nieco by si urcite vysudila :-N
Odpovedať
@janocka u nás v ČR určitě, naše podací lístky vypadají takhle: http://www.cpost.cz/assets/nastroje/p... A pokud nevyplníš položku udaná cena tak je to automaticky na 500,- pojištěný, když to chceš na víc tak tam musíš zadat ;-)
Odpovedať
@janocka no jo, teď už si na babě nic nevezmeme. Kdyby to Míša zjistil hned, tak mohl konat,ale ona prý při tom kousnutí ani nepípla a normálně šla, tak nepojal podezření :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?