Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@mmmk WTF :-o Odvahu jsem našla a rozklikla tam nějaké téma a stačilo mi přečíst si: ,, .. nedá mi to,ale musim už se konečně zeptat co to máš za holčičku v avataru myslim že je to nejhezčí holčička ze všech co sem tu viděl..." Pak jsem ještě koukla do jiného tématu. Je mi z toho blbě. :-|
Odpovedať
@nikka.vo Aha, tak fajn, ze jsem na to neklikla, protoze z toho bych nemohla spat. Napsala bych ji upozorneni, ale nevim, jak to formulovat :-( Nechci vyznit jako hysterka, ale ta fotka me sokovala teda. Neco takovyho vyfotit, toz to z fotaku mazu, ani to nestahuju do pocitace :-N
Odpovedať
@mmmk mě se stalo něco podobného, že Dominik ležel na Robertovi a schovával se pod kapuci županu a pak na mě jakože bafnul a já ho fotila, taky měl hlavu blízko rozkroku. A mě třeba nedošlo, že to vypadá blbě, až když mě na to upozornila kamarádka a hned jsem to smazala. Ale fakt mi to hned nedošlo. ;-) Ale to byli oba oblečení, teda byli v plavkách u bazenu.
Odpovedať
@nikka.vo Vsak jo, ale tohle mi proste prijde divne. Bratranec nedavno rozeslal link na jejich fotky a on se tam koupe se synem a jde mu tam videt cely prirozeni. A to poslal vsem tetam, sestrenicim atd. :-N Ale takhle verejne na netu je to jeste divnejsi :-N
Odpovedať
@mmmk bratranec to má na háku :-D
Odpovedať
@nikka.vo Nema se cim chlubit, nema :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk marky mam otazku, ako sa jazdi so jane trojkolkou po snehu? lebo teraz som objavila novu kolekciu na 2011 a odpadavam z nej x-) len je zatial dostupna len ako trojkolka... http://www.babymarket.sk/sk/4195/1918... http://kociky.babyland.sk/kociky-baby...
Odpovedať
@domika007 Domi, prave vyborne. Kdyz to srovnam s tema bugaboo, hauckama, quinnyma, tak Jane si s hlubokym snehem poradi nejlip. Na kola se teda snih lepi, ale odlepuje se pri dalsim otoceni. Navic to ani neklouze. My jsme tim po snehu jezdili docela hodne, kvuli Larince nemuzeme po posolenym, aby ji nepalily tlapky. Jen teda s tou novou kolekci fakt nevim. Videla jsem ji, mela jsem ji v ruce, ale treba detail kol jsem fakt nestudovala. Co rozhodlo pro kolekci 2009 byl ten o 10 cm uzsi sportak u 2010.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk diky x-) ja sa chystam konecne okuknut kociky co sa mi pacia, takze urcite vyskusam aj tuto novu kolekciu...ale tato 2011 mi pride uplne ina ako ta 2010, ta sa mi moc nepacila :-|
Odpovedať
@domika007 Jo, tak 2011 vuuuubec nevim. Priznam se, ze co jsme koupili kocar, uz jsem se o to uplne prestala zajimat :-D Ale kdo je teda objektivni expert na kocarky, to je michal_spuntik ;-) Zkus mu napsat, odkaz se na me. On ma ten velky obchod s detskyma vecma, je tatka rocniho kluka a vyzna se. A nic nezastira, pise narovinu, ze vec je nebo neni na h*vno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk jj, 2011 som myslela, je tam aj odkaz na nu... ok, skusim mu napisat, diky za tip ;-)
Odpovedať
@domika007 Promin, zapomnela jsem se podivat, Max mi vypojil rooter, tak se to nenacetlo a pak jsem zapomnela :-N Jo, koukam, ze navrat ke starem designu :-) Ten se mi libi a rekla bych, ze +- totez jako nas. Zkus toho Michala. On je teda milovnik teutonii, ale objektivne ti napise pravdu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mmmk nevadi...uz som mu napisala...tak pockam co napise...
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk uz mi odpisal, tak ak by si chcela aj ti len tak informacne pre zaujimavost vediet, tak mozem Ip preposlat ;-)
Odpovedať
@domika007 Sem s ni, jsem zvedava :-) M. bratranec si koupili ten samy kocar jako my. Naznacovali nam, ze bychom jim mohli pujcit nas komplet, maji termin 16.6. :-N Ale za a) kocar nebyl zadarmo b) s tim prece nemuze nikdo takhle pocitat c) pro klid v rodine jim pujcime korbicku a oni si teda sportak koupili svuj.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ok,takze ti to preposielam ;-) nj, podobny pripad zazila sesterka, ako des bes niektori ludia :-N
Odpovedať
Profilova fotka
baby chcem sa spytat, chystam sa, ze pomalicky zacnem kupovat nejake veci do vybavicky, chcem zacat aj s flaskami ( rozhodla som sa pre tommee tippee) len potrebujem vediet, ze co vsetko nam treba a rovnako aj ake dudliky od nich...budem vdacna za kazdu radu ;-) nasla som napr. aj taketo nieco, len, ze ci to vsetko z toho aj vyuzijem :-| http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 esuseeee, stacia ti 2 flasky, a 1 cumel, nic viac nekupuj, predpokladam ze sa chystas kojit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ved preto sa pytam vas, lebo ja nemam absolutne ziadny prehlad :-N
Odpovedať
@domika007 Myslim staci, kdyz koupis tu sadu Closer Nature s odsavackou a dve lahvicky k tomu. Savicky c.1.Lahvicka je pak kompatibilni s tim prvnim nekapajicim hrnickem explora ;-) Jako to ale pro pripad, ze budes kojit a budes davat jen napit vody nebo caje. Kolik lahvicek potrebujes na UM, to netusim :-N
Odpovedať
@domika007 Domi, ja mela tuhle sadu jen s tou nadobkou na odsavacku, odsavackou a savickou + ta sterilizacni krabice a dokoupila jsem dve lahvicky, ktery byly ale celkem na nic, stacila ta nadobka k odsavacce a savicka (prvni dva tydny dostava MM z flasky). Tu sterilizacni krabici jsem vyuzivala dlouho, ta se hodi.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk a je teda aj taka sada, o kt. ty pises? lebo ja som z toho jelen :-D
Odpovedať
@domika007 Tahle http://www.tommeetippee.co.uk/product... a ja koupila extra jeste dve lahvicky se savickama c. 1, nedavno jsme koupili savicky c. 2, ale on to moc nechce.
Odpovedať
ženy, prosím vás (tedy i muži, pokud to tu nějaký čte), jak se jmenuje a kde najdu to téma, jak jsme tam měly napsat, co nám dalo a vzalo adminování. už je to tak 14 dní, možná i 3 týdny. vím, že jsem slíbila, že tam taky něco napíšu, ale neměla jsem čas. a teď to nemůžu najít. díky.
Odpovedať
@domika007 nekupuj nic! ked budes potrebovat, potom kupis ;-) ja som nekupila nic a nepotrebovala som nic dokupovat, odsavacku v porodnici obvykle maju, ked uz sa rozbehnes s dojcenim, tak odsavacku potrebovat nebudes (maximalne si odstriekas mliecko rucne trosku), flasky tiez nie (ak budes dojcit, tak nemusis davat ine tekutiny, staci casto prikladat), si radsej na zaciatok kup len 2-3 striekacky v lekarni (napr. na vigantol, alebo ked ti nebude chcet babo sat)
Odpovedať
@ikarkulka já si myslím že se to řešilo tady: http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema... Taky jsem tam ještě nenapsala já ostuda :-x úplně mi to vypadlo :-x
Odpovedať
@domika007 koukám že jsi tady řešila tu výbavičku, měla jsem do začátku to samé, jeden dudlík a dvě flašky, jeden cumel na flašku vel. 1, to byla malá lahvička asi 120ml Aventka a další flaška byla 330ml taky Aventka ale cumel č.2 a dudlík jsem koupila jeden Nuk, každý dítě dudlík nepřijme a někdy je třeba vyzkoušet i hodně značek než se dítě chytí takže neni třeba to kupovat. Odsávačku vřele doporučuju a je podle mě lepší mít ji doma ještě před porodem a nebo vědět kdy ji rychle po porodu seženu (jestliže nechceš kupovat nic dopředu) když se mi nalily prsa u prvního tak to byl fakt nepostradatelný pomocník, pak jsem ji půjčila kamarádce a když se narodil Luky jsem neměla čím odsávat, protože jsem zjistila, že mi ji vrátila rozbitou, byla jsem hodně vytočená 8-( A ještě k těm flaškám, emjee píše aby si je nekupovala že jiný tekutiny dávat nemusíš, ale já je měla když jsem dávala odstříkaný mlíko nebo jsem je využila když mi děti v roce přešli na UM, určitě nebyly zbytečný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, ja chcem urcite kupit predom ;-) lebo u nas dostat TT len cez net :-N rozmyslam tak jak pisala market, kupit tu odsavacku + 2 flasky a dudlik ( ten je baleny po 2 ks) - ono to je rozdelene podla mesiacov , ze?
Odpovedať
@domika007 Domi, souhlasim s @krista , taky mi prislo lepsi to mit doma. Ja si z lekarny pak pujcovala i elektrickou odsavacku, protoze maly nepil z prsa ze zacatku. Treba kloboucky doma mit nemusis, ty vetsina zenskych neptorebuje. Stejne jako treba nutrilon. Akorat by te to lakalo. Spis si zjisti, kde je nonstop lekarna, kam bys pripadne manzela poslala to koupit.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ako som pisala vyssie, urcite to chcem mat doma predom... a vedela by si mi aj presne napisat, ze ktore flasky na zaciatok? tu odsavacku si mi poslala vcera, len tie flase by ma este zaujimali...dik
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?