Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, malo mi hovor, ale co narobis, keby som mala byt na to sama, asi by som si maslu hodila 8-(
Odpovedať
@domika007 to teda jo :-S a u vás nemají matky samoživitelky nějaké sociální dávky? Určitě jo, u nás je taky mají a dokonce se mají ty samoživitelky líp než já i bez toho chlapa :-N jedna si furt kupuje nový značkový hadry, druhá lítá po barech, diskotékách, kino ... a já si říkám že jsem se asi špatně vdala (ze srandy :-D i MM to říkává :-D).
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak je to mozne, ja som sa na to nepytala, kedze sa ma to netyka ;-)
Odpovedať
@domika007 koukám že už v pondělí je 14. to máš ten UTZ, těšíš se? :-) doufám, že bude nějaká fotečka :-) už jsi objednaná na ten 3D/4D?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, tesim... no uvidim, lebo uz mi moc fotiek nechcu davat, lebo to nie je poriadne vidiet, maju divny UTZ :-| nie neobjednala, prave sa chcem s MUdr. na tom dohodnut ;-)
Odpovedať
@domika007 nechcou jo? :-S no teda =-) jen ať dávají, to je super památka! :-) a ještě bych řekla že je posl. možnost miminko bylo vidět, aspoň hlavička pěkně :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista akoze chcu, ale tie fotky su tak divne, napr. na cele to foto sa dieta nezmesti, a nepaci sa mi, ze na jednej je hlavicka a na druhej telo :-S
Odpovedať
@domika007 =-) to se mi taky moc nelíbí :-o ale v tomhle "tt" už se těžko vejde dítě na celou fotku. To jen tak do 20tt bych řekla... ale aspoň něco, za to ty nemůžeš že maji UTZ na prd :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nj ved to...ale tak mne staci, ked ho vidim na monitore, ze je take velke a je v poriadku, mna nejako tie fotky moc neinteresuju :-N
Odpovedať
@domika007 tak to je fajn, myslela jsem, abys pak nepřišla o peníze, když nemáš práci. oblečení moc hezký :-) hele, mně tu fotku dávali jen jednu, jakože žádný dvě půlky, a prostě se tam vešla třeba jen ta hlavička a kousek hrudníčku, no však to mám v albu, tak se můžeš podívat. já jsem zase ty fotky nutně potřebovala pro babičky, protože ty byly celý hotový :-D jednou se mnou máma na utz byla, brečela ještě dva dni :-D páč za ní utz nebyl běžný, byla na něm s bráchou, protože před ním přišla o dítě, tak ji kontrolovali. ale to ještě nebylo tak kvalitní, viděla spíš zrnitou obrazovku. tak si tohle užila a hlavně byla hotová z toho, že vidí eliáše ještě v břiše :-D @krista teri, to máš pravdu s těma samoživitelkama - většinou dosáhnou na všechny možný dávky a příplatky a mají v konečným důsledku víc peněz než kompletní rodina, kdy muž maká a žena je na mateřský. samozřejmě že maminky, který zůstaly s dítětem samy, no tak ať se mají dobře (třeba jim manžel zemřel a tak |-|). ale pak jsou páry, kdy jsou prachatý, ale nevezmou se, ona nemá žádnej příjem, a ty přídavky taky dostane. no jo, ale kdo může na někoho ukázat a říct, tvůj přítel je milionář, ty nic nedostaneš. na ty peníze má právo každej.
Odpovedať
@ikarkulka no takový já právě znám co nejsou sezdaný tak na tom vydělávají a ještě mám kamarádku (ona už to asi kamarádka neni po tom jaký jsem na ní v posl. době změnila názor se vším) ta má přítele a ten dostává papírově plat asi 9tis. a ve skutečnosti má 30tis, ona RD 7,6tis. a opravdu neni líná si ty dávky pořád oběhávat aby měli peněz víc ;-) a to mi ještě chce vyfouknout školku protože je těhotná a chce to popřít, prcka má mladšího a já mám sto chutí udělat svini a napráskat jí ale myslim si že mi to nebude nic platný, takže moje Kristý bude doma pomalu do 5ti let, zatímco její malej bude chodit do školky od 3 let a ona bude doma s miminem 8-( Mě kdysi říkala máma že ty UTZ před nima schovávali, že je nenechávali se na to dívat :-) @domika007 tak to já byla na fotky úchylná :-N a proč jdete vlastně na 3D/4D keď ťa to neinteresuje? :-D
Odpovedať
ja som videla raz nejaky dokument alebo co, kde mali obrazovku zavesenu nad lozkom, takze tehulka si nemusela krk vykrutit, aby nieco videla zo svojho uzv :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@emjee to jsem taky někde takhle měla, jen teď nevím kde jestli to bylo na genetice tady nebo v Plzni :-)
Odpovedať
@aguavede @krista Pokracujem tu, jsme off topic :-D @krista Moc hezky napsano. Ale kazdy to tak asi nema. Minimalne moje tchyne 8-(
Odpovedať
@krista @aguaverde @janocka Tak tohle je dobry :-D Hlavne koralky misto bradavek :-D http://www.modrykonik.cz/fotoblog/apm...
Odpovedať
@mmmk to víš že nemá :-S bohužel |-| ani mě se to třeba nebude pořád dařit, ale strašně se o to snažím. To už jsme řešily kdysi že? Viz naši manželé a jejich sourozenci... No ty kráso :-D To jsou dneska góly s těma fotkama :-D :-D :-D
Odpovedať
@krista Jj, vim. Vis, me ted silene nastvalo, ze tchanovci koupili svagrovi byt. Mne nejde o ty prachy, nezavidim mu to. Ale je mi to lito vuci Martinovi, ze on takhle ostrouhal. Kdyz byl v pataku na vysoke a bydleli jsme spolu, rozhodne nemeli tchanovci ambice nam cokoli kupovat. Svagr je nemakacenko, ma hotovou jednu vysokou, ted dela druhou a skonci patrne tak ve 29 letech. Ted mu bude 26 a jeste nehrabnul na zadnou praci. Byl jedno leto na brigade, kam ho donutila jeho pritelkyne a nemocny je z toho doted.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D sem vymýšlela jméno pro toho medvěda od Nutradefense....napadl mě Nutráček ale to mi přišlo jako nějakej fet :-D :-x tak sem dala Nufáček x-) @mmmk foto radši neotevírám obědvala sem :-x :-N a ráda bych najezena zůstala :-D
Odpovedať
@aguaverde Ne, tentokrat je to sranda :-D Mozna bys to casem mohla Char poridit :-D Nutracek zni fakt jako heracek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk :-D no právě :-D a pak by to vypadalo dost divně =-) no tož já seberu odvahu a kouknu =-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk to je boží :-D =-) ještě by to chtělo císař a bude to vše :-D
Odpovedať
@mmmk ono je to vždycky takhle, jsou lidi co umí na tom vydělat |-| a pak jsou ti druzí co se neozvou a i kdyby jim někdo něco takového cpal tak to z principu odmítnou. To je mi taky líto vůči tvému manželovi, to už je dost markantní rozdíl - byt 8-( no abych teda nepřihodila svou do mlýna :-D můj táta pomohl nevl. bratrovi s barákem, pomohl myslím finančně a velmi slušně, nevl. sestrám koupil byty v Praze (jistě všichni víme jaké jsou tam ceny) a na mě už nezbylo :-p takže když umřel museli jsme jeho milostivé dětičky o kterých za života táta tvrdil že nic chtít nebudou vyplatit z bytu co máme teď, jinak byli schopní nás o něj připravit... doufám, že se maji fajn teď 8-) já ale vím, že jim se to jednou vrátí a možná se jim to už i vrátilo. Nedávno jsem se dozvěděla že jednu z nich opustil manžel, nikomu nic zlého nepřeju, ale jak oni na mě, tak já na ně. @aguaverde @mmmk a to jsem se chtěla holky zeptat kde jste brali ty obrovský prasata :-D z Kofoly, to se sbírali víčka či co? :-)
Odpovedať
@krista To je teda taky dobry 8-( U myho tatky v rodine totez. V dobe, kdy nasi nemeli vlastni bydleni a bydleli jsme dlouho v pronajmu, dali jeho rodice prepsat na jeho segru barak, co jim vratili v restituci. Ona ho obratem strelila za vic jak milion a zaridila si z toho i se svym tehdejsim manzelem velice luxusni ordinace. Meli oba svoje ordinace uz predtim, tyhle prachy meli jako bonus. Byli za ne napr. v roce asi 95 na Mauriciu 8-( Nasemu tatkovi pripsali jejich barak, ac velky, tak s vecnym bremenem, ze jo. Ten barak ma ted hodnotu tak pul milionu, pac je na vesnici, kam celkem nikdo moc nechce 8-( Nasi si samozrejme barak pozdeji koupili, asi tak za 10 let. Za svy, samozrejme 8-( Kdyz pred skoro trema rokama umrela tatkova mama, bratranci se hned zajimali, jak si ten barak rozdelime. Sice zije jeho tata, ale oni jsou hyeny. A byli dost popuzeni tim, ze je ten barak davno prepsany na myho tatku. Dokonce uvazuju, ze si ho nechame na sebe prepsat ja nebo segra, protoze tatka uz premyslel, ze by bratrancum mel asi neco dat! ]-( Konec vztekleho okenka! Ano, prasisko je z kofoly. Cela rodina se ji malem priotravila, ale dali jsme tech 50 vicek a obrazku z etiket do kupy. A ani nevim, jestli pak ty vicka moje segra posilala @aguaverde?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj z kofoly x-) ale já ho ještě nemám ani nevolali :-N ale zapsaná sem byla ale teď maj jiné stránky tak nevím .....nakonec sme dali dohromady na 2čuňata (jedno pro Chár a druhé sem pomohla ségry příteli jako dáek pro ni-ale nevíme zda vyšlo i na něj) @mmmk jj posílala děkovala sem jí a psala ať pošle čú že zaplatím poštu a už nenapsala :-N
Odpovedať
@mmmk no to je teda otřes, takový extrémní rozdíly jsou fakt šílený a jak se všichni staraji o majetek když někdo umře, fuj, flusnout jim do ksichtu by bylo málo, ale jak já říkám prostě se jim to vrátí, věřím že ty peníze jim nepřinesly nic dobrýho. Ten můj nevl. bratr taky remcal že táta toho měl víc, že je toho nějak málo k tomu dědění, debil jeden, napsal vždycky jeden dopis za rok tátovi s tím že holka vyrostla z kola, kluk potřebuje počítač apod. 8-( taky jsem ho viděla poprvé až když táta umřel na pohřbu, podruhé na dědickém řízení a potřetí při dávání urny do hrobu a to bylo úplně naposledy a i kdyby mě někdy někdo z nich na kolenou prosil o cokoliv, prd :-p @aguaverde a kolik bylo potřeba víček? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista 50ks víček a 50ks vysřihlých čuníků z etikety ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista akorát už se nesoutěží ale pokud ho chceš tak http://www.mall.cz/kofola-napoje/kofo... jinak sem je viděla prodávat na MMB i Aukru
Odpovedať
@aguaverde tak to jste lemtali jako o život :-D
Odpovedať
@aguaverde nééé v pohodě, děkuju, jen jsem byla zvědavá, stejně by to se mnou asi nikdo další nehrál a my sami bychom to nenasbírali, to byl šel plat jen na Kofoly :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D no jo :D já už to ke konci nepila jen stříhala čuníky a kofoly chlemcal Jouza :D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?