ZLEPSENIE: Interna posta

Profilova fotka
Ahojte. Mam pre vas jednu drobnost, ktora vsak moze sprijemnit zivot :-) V internej poste pribudlo pri kazej sprave "zaskrtavatko" (tesne pred datumom). Mozete nim nastit spravu na "Novu" (t.j. aby sa zobrazovala tucnym). Je to dobre na to, aby ste po precitani urcitej spravy si ju mohli znovu vyznacit a tak vedeli, ze sa k nej este chcete vratit. Vyskusajte, uvidite. Majte sa krasne. :-)
Odpovedať
Paradicka.... moze byt.... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi som slepá, ale nevidím to :-(
Odpovedať
Profilova fotka
marcelka: v Internej poste - v Prijatej poste - ked si pozries tak kazdy riadok je jedna sprava. No a ten sa sklada zo stlpcov: "Od koho - Predmet - Nové - Kedy odoslané" ... a je to v tom stlpci "Nove"
Odpovedať
Profilova fotka
Bob, ahááááááááááá :-) , ďakujem, už som to našla a aj pochopila. Vďaka! Myslím, že je to dobré ... ;-)
Odpovedať
Bobe, jsem tak koukala, že jsi sympatický chlap.Pak jsem přemýšlela, jestli jsi ženatý, zjistila jsem, že jsi a tak mě napadlo, že se podívám na vaše svatební fotky.Nikde jsem je nenašla, proč?! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domina: http://www.mojasvadba.sk/album/album.... :-D
Odpovedať
:-D Nojo i když mě napadlo, že asi patříte k sobě, tak jsem to nějak nestihla se podívat do alba pod M.já se jen tak zamyslela, že když jsem koukala na Bobovu fotku, tak že vlastně jako jsem neviděla fotku ze svatby-jsem hledala po B.Což mě tedy dost rozčertilo, jakože náš admin by se nám nepochlubil... :-) Moc Vám to slušelo OBOUM, krásná nevěsta,ženich,šaty,kytička,účes i fotky.Přeji hodně štěstí.Pozdravuj Boba a děkuji za odkaz....
Odpovedať
Profilova fotka
dodatečná gratulace. Máte nááááádherné fotky a moc Vám to slušelo :-) Já myslela, že už jste dávno svoji... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bob, Majka, bolo by možné aby som si v internej pošte premenovávala správy, ktoré som dostala? Totiž, mám veľa správ, ktorými baby reagovali na nejakú tému z fóra a podľa názvu mi jej obsah nič nehovorí... často do aleluja hľadám niečo čo som dostala poštou avšak zabudla preložiť, uložiť, čokoľvek. Takto by som si správu nazvala nejako podľa seba a mala v tom poriadok. 8-) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa celkom pacilo keby sa dali maily presuvat do priecinkov - bolo by to prehladnejsie, ale ani to premenovavanie nie je zly napad
Odpovedať
Profilova fotka
madeleinde, lienka7: sklamem vas. Su to veci, ktore by sa vam urcite zisli (mozno aj dalsim zopar uzivatelom), ale na druhu stranu ide o tak specificke veci, ze ich "bezny uzivatel" s najvacsou pravdepodobnostou nevyuzije :-| a neplanujem z internej posty robit konkurenciu Outlooku 8-). Ale ajtak moc dik za napady, kazdy napad je cenny - ajked nie vsetky nakoniec implementujem, lebo niekedy je to vela prace, ktoru v konecnom dosledku vyuzije maly pocet uzivatelov.
Odpovedať
Profilova fotka
ja uplne suhlasim, 8 adries v outlooku a cca 600 mailov denne mi uplne staci... ved interna posta je ozaj len na to aby si clovek napisal nejaku infosku a niekde si ju pripadne skopcil do poznamok... aspon ja to tak robim a vrele odporucam, z velkeho poctu mailov sa moze clovek akurat tak zcvoknut...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Majka a Bob, tie fotky nemaju chybu, su perfektne a mala si velmi pekne saty. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
A hojte; vsade hladam obrucky s technologiou m o k u m e g a n e: mozte mi prosim pomoct?vdaka pekny den dilara
Odpovedať
dilara: Proč dávaš tento příspěvek do diskuze, která s tím vůbec nesouvisí? Ohledně prstenů je zde několik diskuzí. Nebo zkus vložit svůj příspěvek do tohoto vlákna: http://www.beremese.cz/forum/show.php... Zkusila jsi použít vyhledávač na internetu? Pokud zadáš do vyhledávače prsteny mokumegane, určitě ti vyjede několik odkazů. V Praze vyrábí touto technikou prsteny Zlatnický ateliér Invencie. A hlavně, nepiš velkými písmeny!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
dilara - prispevok som ti presunula do spravnej temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Posledni dobou se mi hodne pomalu nacita Interni posta, trva to klidne i par minut... Vim, ze to muze byt tim, ze tam mam zprav hodne, ale presto - pred nedavnem to chodilo podstatne rychleji. Cim to muze byt a je nadeje na zlepseni? Nebo az v nove verzi stranek? Diky za odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam Ip tiez vela - okolo 200 stran prijatej a 200 stran odoslanej a nacitava sa mi to normalne, rychlo =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?