90 dňová diéta. Máte s ňou skúsenosti?

Zobraz úvodný príspevok
zizuza
Autor diskusie
28.05.2008
ahojte uz asi otrepana tema ale predsa. potrebovala by som zhodit takych 10kg ale ide to moc tazko. uz len preto ze pracujem v zahranici v McDonalde takze vsetko zakazane mam stale podnosom a free. kamoska mi poradila 90dnovu rozlisovaciu dietu. ze s nou zchudla viac ako 10kg. no neviem ci ozaj tak zchudla bo sme sa uz 2roky nevideli a len si piseme. ma s nou daktora z vas skusenosti. viete poratit dake typi ohladom tejto diety? vraj sa tam moze aj sladke. jo a poznate aj dake dobre cviky na brusko? som cerstvo zasnubena. este presne nemama termin svadby ale cas bezi rychlo a ja chcem byt krasna v ten den ako kazda jedna. a okrem toho je tu zas leto diky moc
Odpovedať
Zoradiť podľa:
banninka
01.04.2010
Jj, sak tu tobolku taky zapijis vodou ;-) Ja piju hodne, ale jablecny otec v tobolkach mi prijde stravitelnejsi :-D Prodavaji ho v drogerii a stoji par kacek.
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
01.04.2010
fííííha, čo už teraz nevymyslia :-) zachvíľu budú aj manželia v tabletke, zaleješ vodou a vznikne manžel :-D :-D , ale nie to ja len tak, mám dnes dobrú náladu. inak, ako vám ide dieta dievčatá? ja osobne som si včera dala kúsok čokolády (horkej :-) ) tak asi preto tá dobrá nálada :-D
Odpovedať
banninka
01.04.2010
Hi hi Maryennn :) Ja si dam cokoladku dneska. Mam UH den, takze bude i nejaka sladkost. Me se hubnuti ted trosku zastavilo, asi proto, ze jsem o vikendu nedodrzovala :-( V sobotu mam vodu, tak asi z postele vubec nevylezu a budu jen spat :-D A co ty?
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
01.04.2010
ja zatial ok, ideto dnes mám ovocný deň a zatiaľ žijem :-D . aj keď už sa mi rysuje porušenie (hi, že to viem tak dopredu ne? :-D ) no mamka bude robiť na sviatky zemiakový šalát a ďalšie super dobroty a tomu ja teda neodolám ani náhodou :-(
Odpovedať
Profilova fotka
majjka1985
01.04.2010
Ja cez Velku noc tiez zhresim, a voibec ma to nebude mrziet, ved sviatky su len raz v roku a take jedlo nejeme kazdy den, takze si dam, ale s mierou :-) Vsetkym Vam prajem pozehnanu Velku noc a vela vody :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
01.04.2010
veru veľa vody a nielen od naších mužských spoluobyvateľov planéty, ale aj veľa vody H2O, pitý režim treba dodržiavať aj cez Veľkú noc :-D :-D :-D
Odpovedať
banninka
03.04.2010
Holky, drzme se ;-)
Odpovedať
ciernavila
03.04.2010
mne to nejak nejde, dva tyzdne mam krizu, po tych stratenych 6 kilach som zaspala na vavrinoch a dost porusujem..dnes mal byt vitaminovy den a ja som mala cestovinu cvecer, na obed maso so zemiakmi a dve piva :-(( Hamba..
Odpovedať
Profilova fotka
rawenna
03.04.2010
Holky, jestli můžu poradit... nejprve jsem držela redukční dietu, tz. počítaní kJ a už jsem z toho pomalu bláznila :-) Přišla jsem ale na to, že stačí jíst vícekrát denně menší porce a dostatek pitného režimu. Dopoledne sacharidy, odpoledne bílkoviny a půjde to :-) K tomu nějaké to cvíčo a úspěch je zaručen 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
03.04.2010
Tak a je to tu, som si dnes dala zemiakový šalát no... vy by ste odolali? :-( :-)
Odpovedať
banninka
03.04.2010
Ciernavila, taky mam dole vic jak 6 kg a dostavila se krizicka. Ted temer kazdy vikend porusuji. A dnes jsme meli navstevu a taky jsem to porusila... :-| Zitra zkusim zase na plno. Ach jo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
03.04.2010
banninka, už od zajtra na plno? fíha silná si ty žena, ja naplno až po sviatkoch- v utorok :-D
Odpovedať
barbora32
04.04.2010
Ahojte. mozem sa zapojit? Ja ju drzim tiez, v auguste mam svadbu a uz mam dole 11 kg. Drzim ju od januara, ale chcem dalej pokracovat.
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
04.04.2010
ahoj Barborka, vitaj a gratulujem,
Odpovedať
banninka
04.04.2010
Barborka, vyborny vysledek, gratuluju x-)
Odpovedať
linee
04.04.2010
Tak to velmi gratulujem! ja mam doma knihu, pisu tam, ze ta dieta sa moze drzat len 3 mesiace, potom 3 mesiace pauza a zase a opat do toho!:) Mate niekto elektronicku verziu? Mohli by ste mi ju niekto poslat? Chcela by som to porovnat s knihou. Dakujem a drzim palce! P.S. Nemate problemy teraz cez Velku noc? Pre mna je to neskutocne tazke...
Odpovedať
banninka
04.04.2010
Linee, ja jsem porusila...chjo. Dietku ti muzu poslat mailem. Posli mi do IP emailovku a ja to ti poslu
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
05.04.2010
aj ja som porušila, ale od zajtra zase hurá do toho :-D
Odpovedať
banninka
05.04.2010
Ja doufam taky. Jsem si myslela, ze driv, ale nejak to neslo :-S
Odpovedať
banninka
08.04.2010
Kde ste kdo? Kdo se pochlubi s vysledkem? Ja pres velikonoce nic moc, ale ted uz se zase snazim jet naplno. Co vy?
Odpovedať
reklamka
09.04.2010
banninka, ja som uz schudla 10 kil a to som to dost flakala cez velku noc. :-D juj, tak sa tesim. vsetko mi je take velkeee. 8-)
Odpovedať
banninka
09.04.2010
Reklamka to si sikovna. Gratuluju!!!! Ja za mesic a pul 7.2 kg, myslim, ze to jde ;-)
Odpovedať
reklamka
09.04.2010
banninka, sikulka si aj ty... blahozelam... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maryennn
09.04.2010
ja som na tom momentálne biedne, už tretí deň si hovorím, že zase začnem naplno a tretí deň to na niečom stále stroskotá, pomóóóc ;-(
Odpovedať
biela.ruza
09.04.2010
banninka jak si to dokazala? 8-)
Odpovedať
banninka
09.04.2010
Maryennn, i me to stoji hodne sil a odhodlani. Kdyz si sem tam neco das a neprezenes to, tak by to nemelo tak vadit, jen se ti to hubnuti zpomali. Biela.ruza, drzim tu vsichni tu 90ti dnovku. Jestli se chces podivat o cem to je, tak mi posli do IP tvuj mailik a ja ti to poslu ;-)
Odpovedať
lucilid
10.04.2010
banninka: posles mi ji prosim taky na mail??? lucilid@seznam.cz děkuji mooooooc :-)
Odpovedať
banninka
10.04.2010
Poslano Luci ;)
Odpovedať
Profilova fotka
hviezda21
11.04.2010
ahojte, zaujimalo by ma, preco sa tato dieta neda drzat aj dalsich 90dni - teda tak sa uvadza v knihe. ziadne racionalne zdovodnenie som nedostala ani nevygooglila zatial - akurat dost babam z toho zacali padat vlasy. skusal v tom niekto z vas - alebo vasich znamych pokracovat aj po 90dnoch? viem, ze sa ma pokracovat tym dalsim postupom ako je uvedeny v pokracovani 2.knihy len logika mi kaze, ze ak sa ktokolkvek vrati k starym navykom, vrati sa aj k starej vahe - co ste mnohe tuto aj napisali. ano ja viem ze tato dieta tak ako ine maju naucit cloveka zdravo zit a stravovat a blbalba......aj aj tak, v 2. knihe sa kozumuje prakticky vsetko okrem tych zakazanych kombinacii. inak osobne mi hrozne chybaju normalne ranajky, 30-40g cerealii a jogurt rano, alebo chlebik so sunkou a maslom na tenko a o dzemovom ani nehovorim....ostatne sa da zvladnut..........len este som sa nezmierila s tym, ze si jedlo musim chystat dopredu a vylucne na 1 den, pojem "dieta a redukcia" mam furt v hlave, a tiez mi tam blika ze sa musim obmedzovat - nem dobre na psychiku ;-(
Odpovedať
banninka
12.04.2010
Hviezda, ja taky nevidim duvod proc v tom dal nepokracovat. Vzdyt i delena strava se da drzet cely zivot. Ja mam v planu pokracovat delenou stravou. S tim, ze si sem tam dopreju normalni jidlo. Napr ted po mesici a pul kdyz vidim neco smazeneho nebo mastneho, tak se mi z toho zveda zaludek. Radeji si dam ryzi se zeleninou nebo cinske nudle. Myslim si, ze si telo na to navykne a bude to dal vyzadovat. Pokud ti chybi ty klasicky snidane, tak si je doprej, ale stridej to s tema ovocnyma. Pokdu priberes, tak jen malo. Celou vahu by si nabrala zpet, kdyby si se zacala prezirat. A to si myslim, ze u tebe nehrozi. Doprej si na co mas chut, at z toho nemas nervy. Uspokoji te to a da ti to silu dal pokracovat. Ja si napriklad navic pocitam Kj. Zaznamenavam si co snim a co spalim. A pokud ten rozdil di udela nejakych 4300 KJ, tak budes hubnout. Hlavne musis byt v pohode a uzivat si to. Pokud nebudes v pohode, budes zoufala a nebude te to bavit. Drzim pesticky.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?