ahojte
uz asi otrepana tema ale predsa. potrebovala by som zhodit takych 10kg ale ide to moc tazko. uz len preto ze pracujem v zahranici v McDonalde takze vsetko zakazane mam stale podnosom a free. kamoska mi poradila 90dnovu rozlisovaciu dietu. ze s nou zchudla viac ako 10kg. no neviem ci ozaj tak zchudla bo sme sa uz 2roky nevideli a len si piseme. ma s nou daktora z vas skusenosti. viete poratit dake typi ohladom tejto diety? vraj sa tam moze aj sladke.
jo a poznate aj dake dobre cviky na brusko?
som cerstvo zasnubena. este presne nemama termin svadby ale cas bezi rychlo a ja chcem byt krasna v ten den ako kazda jedna. a okrem toho je tu zas leto
diky moc
@linee@kaktusik dievcata, ja som tu stale.... a tento tyzden dietujem, takze sa drzime spolu vsetky ako sme zacali, ale kde je @gemini255 - ako sa dari Tebe? Ja som zacala vytahovat jarne veci co som 3 roky na sebe nemala a este trosku a dopnem gombik, tak sa asi nieco deje, vazenie v pondelok rano, ako "vzdy". baby, svadby sa blizia, (niektorym), tak ideme do seba! mna najviac motivuje @petruska_s a @becicka , tie maju ale vysledky! nedajme sa zahanbit :)
@osicka@kaktusik@linee@mona12071@petruska_rs ahojte baby, aj ja som tuuuu :-) pozdravujem vas vsetky. no ja nedietujem teraz, nejak bolo toho moc v praci, stale som tam bola dlho a mali sme sedenie s americanmi a nebolo kedy si varit pre seba. ako neprejedam sa, a vahu si drzim. Ale ani nic neslo dole. Cez vikend budeme oslavovat draheho narodeniny, beriem ho na veceru, a kupujem mu medovnik, lebo to zboznuje, tak po vikende nabehnem na krutejsi rezim. teraz mam taky, ze vecer sa snazim menej, aby sa mi nevratili 3 stratene kg. :-) len fak potrebujem dalsich 7-8 dole.
@mona12071@osicka@gemini255 Holky, ja to musela docela rozdelit. Muj by mel pouze bilkovinove dni kazdy den, takze mam co delat, ale zase vari vetsinou on (strasne ho to bavi a nepusti mne do kuchyne), tak dam tip, co bych chtela a navari. Ale ted 2 tydny a jeste do konce brezna je to tezsi, mam dulezity projekt v praci a jeste tady take sedim, tak jim i pozdeji, ale snazim se jenom ovoce, ale nedodrzuji casy mezi jedlama (take dulezite). Ale kdybych zase nabrala, moc bych se na sebe zlobil. Vaha zatim + 1 kg oproti minulemu mesici, ale jestli za tech 54 dni nezhubnu jeste aspon 5, tak vam holky rikam, ze mi uz opravdu neni pomoci :-S Drzte se a OSI, nezapomen na saty:)))
@mona12071 Koukni na wewewew tecka ulozto tecka cezet. Ale kdyz zadas do vyhladavace heslo 90-denni dieta, vypadnou ti aspon zakladni principy a nekde i ukazka jidelnicku.
@gemini255@osicka@linee dievcence, ja som tak spraaavne naladena dnes :) od pondelka idem do prace, aj ked lekarka ma este chcela doma nechat... no a boli sme na chvilu kuk v meste a objednali sme si obrucky huraaaaaa :-D taku z nich mam radost. Celkom v pohode sme sa zhodli a vybrali v prvom obchode. No a kedze mi tam drahy kupoval aj zasnubny, dostali sme zlavu.
No a teraz k dietke - na pondelok si chcem spravit kuracie stehienka, oblozit kopcom zeleniny, zabalit do alobalu a sup s tym do truby... dufam, ze to bude mnam :)
@gemini255 huraaaaa :)) tesim sa... som zvedava kolko budem v pondelok rano vazit... po vikende mam vzdy takee napchate brusko.. ja totizto vacsinou v sobotu peciem, no a potom nedaj si no :)))
@gemini255@osicka@linee tak uz mame objednane bezpecnostne dvere... ked si zratam kolko penazi sme dnes minuli.. ach jaj... tak ale uz to bolo nevyhnutne. Inac baby ak viete o nejakom dietnom kolaciku, tak sem s receptom. Nieco chcem upiect a nechcem velmi zhresit :)
@kaktusik@gemini255@osicka Tak holky, vcera byl dalsi zeleninovy den. Skoncil na obed i veceri maso a brambory:( Mela bych se jit zastydet. Ale musela jsem, za posledni 3 dny mam odpracovano 43 hodin, uz jsem nemohla:( Ale dnes opet nabehnu, slibuji. Zacinam byt za zoufalce :-S
@kaktusik@linee baby, ja uz od vcera 39 horucky a postel... moc toho nepojem.... tiez "dobra dieta".... posledne obdobie mam nejake vysilujuce.... dietny kolacik je dobry mrkvovy... ale uz si asi napiekla.