Ako rýchlo schudnúť?

Kočky prosím poradte ako sa dá najrýchlejšie schudnúť? Nemáte nejaké zaručené recepty? Svadba je v oktobri a potrebujem schudnut do šiat...sú mi trošku užšie :/ Dííky
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 objednaj si trenera a fitko na to obdobie + nech ti upravi stravu :) za necele 3 mesiace sa mozes este pekne vyformovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja cvicim doma a upravila som si stravu sama, myslim ze to zvladne kazdy rozmuny clovek aj bez trenera :) pri strave ide len o volu.. ale to cvicenie vo fitku s trenerom nie je na skodu ;)
Odpovedať
Ja som si výrazne upravila stravu, ked sa.da cvicim, alebo beham, ale.pri malom dieťati ťažko :-) ale vsetko je v hlave :-)
Odpovedať
Profilova fotka
netuším koľko vážiš a koľko chceš schudnúť (ja som netrpela nadváhou, ale chcela som len vyformovať postavu) ale v podstate je to jedno. Ja som si stiahla z internetu nejaké videá na zumbu (alebo našla na youtube) a 3x do týždňa som cvičila 1hodinu, (možes aj pol alebo trištvrte, na začiatku budeš mať dosť aj po pol hoďke). Ja som jedálniček moc neupravovala, pretože sa stravujem dosť zdravo už dlhšie. Proste veľa ovocia a zeleniny. Pečivo som sa snažila aspoň trochu obmedziť (už asi 2 roky jem iba celozrnné alebo grahamové veci). Na raňajky jem banán ovsené vločky a biely jogurt (dokopy). ÚPLNE SOM SA VZDALA SLADKOSTÍ, nesladím si ani kávu ani čaj. Teraz večeriam len melón, čo tiež pomáha, pretože sa ti z tela odvedie voda, ktorá sa tam zadržuje. Ale ja ho jem, lebo mi hrozne chutí. Ja som takto schudla už 4 kg za pár mesiacov. Ale keď sa ti nechce nikam chodiť jak mne, a nechce sa ti platiť drahé vstupy za fitko tak toto ti určite pomože. Keď tak možeš ešte skúsiť na nete vyhladať koľko ktorá potravina obsahuje kilokalórii a upraviť si jedálniček podľa toho, ale to je na mňa moc drastické :D
Odpovedať
Profilova fotka
vzdaj sa sladkostí a pečiva:) ja som sladké ani veľmi nejedla, len ak na nejakej svadbe koláč... ale pečivo som úplne vynechala a za 3týždne išlo dole 6kíl:) teraz je problém to, že mi je všetko oblečenie veľké:D a šaty si budem musieť dať zúžiť, lebo všade som schudla, len na hrudníku nie, takže si potrebujem objednať väčšie číslo a to dám upraviť podľa mojich rozmerov:)
Odpovedať
@kapri1 na fitko nemám čas, skôr som myslela na nejaký domáci recept :) @lucuska11 ja som na nete cvičila Jillien Michaels 1. level (10 dní) to bolo v pohode a potom som začala 2. level a bolo mi z toho neskutočne zle (mám poruchu aj štítnej žlazy), tak som prestala. Cvičím doma aj na spinningovom bicykli ale výsledky žiadne, aj ked nejem sladkosti ani chipsy a pod., snažím sa zdravo. Potrebovala by som aspon 5 kíl, čo nie je až tak veľa :/ dakujem za podnet :) @nelnel fíííha 6 kg za 3 týždne? také dačo by som potrebovala, ale zas hladovať nechcem. pečivo nejem, ked tak len cereálne na ranajky a nič. Už som zufala, že neoblečiem svadobné šaty.
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 Tak skús 90 dnovu dietu.. ta urcite zabera, kamoska s nou schudla okolo 15 kil, cize 5 za mesiac.. ja som s nou isla dole este viac, asi 8 kil za mesiac..
Odpovedať
@kukies a to je čo za dieta? nájdem ju len tak na nete? prosím nepošleš mi na nu link? dakujem :)
Odpovedať
@evka64 no, ak je v tom aj stitna zlaza, o.i. si skus vysetrit hladnu inzulinu, kamoske tak prisli na to ze ma cukrovku, nejak tak mi to vysvetlovala ze nie tak velmi aby to liecili ako cukrovku, ale ma take hladiny inzulinu, ktore jej proste stazuju schudnut. teraz berie tabletky tak uvidime... 90 dnova poznam viacere ktorym pomohla, mne sa do nej nejako nechce :) a poslednych par kil ide vzdy najtazsie, aj preto je dobry osobny trener, lebo ta to viac motivuje dodrziavat plan 8-) a navyse dobry odbornik ti naozaj nasadi nieco priamo na teba...
Odpovedať
@nanervy_2 ani by ma nenapadlo, že by v tom mohol mať prsty inzulín. S tým odborníkom máš pravdu, ale zatial som sa k tomu nedokopala, ale asi budem musieť. Kuknem ešte tu dietu, čo je to zač a uvidím ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 no ono sa to dá bez pečiva:) a zabudla som aj to, že každé ráno mám kopec zeleniny ochutenú chilly, citrónovej šťavy, olivovým olejom a sezamové jadierka:) takže telo si už teraz zvyklo a za posledný mesiac išlo len kilo:D
Odpovedať
@nelnel dakujem za info :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@evka64 jasné :) páči sa.. http://90-dnova-dieta.php5.sk/ ale stačí že si dás do googlu 90 dnova dieta a vyhodi ti to rady a recepty.. inak na to existuje kniha s receptami. Ide tam o to, ze striedas 4 dni a to bielkovinovy (mäso+zelenina), skrobovy (zemiaky, ryza, strukoviny, +zelenina), uhlohydratovy (moze sa vsetko z muky, samozrejme nie bielej + ovocie a na veceru kolac, alebo zmrzka) a ovocny, pricom na 29 den pijes iba vodu..ale vacsina bab ten den preskakuje.. ja som ho tiez preskocila.. na ranajky sa papa vzdy ovocie. Cize pri tejto diete jes naozaj vsetko, ale v urcenych dnoch.
Odpovedať
@kukies dakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
skús neera kúru alebo vynechať pečivo sladkosti a cvičiť. času máš dosť.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo este 28 dnovy detox Macingovej :)
Odpovedať
@kapri1 Macingovu som skusala davnejsie, z toho mi bolo zle :/
Odpovedať
Profilova fotka
@evka64 tak drzim palce, aby si si nasla to svoje, co funguje a aby si bola spokojna :)
Odpovedať
@kapri1 dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
citujem: "Cica, nežer"
Odpovedať
stiahni si z netu nejaké cvičenie, napr. aerobik pre všechny od Oľgy Šípkovej a cvič aspoň 3x za týždeň...aj ja som si tak vstúpila do svedomia a už je to cca 3 týždeň, čo cvičím...v pohode, doma, v kľude a nikto sa na mne nesmeje :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?