Cvičenie na vibračnej plošine. Máte ho niekto za sebou?

Ahoj, kocky. Mate toto uz niektora za sebou ,prip.chodite na take cvicenie? Mne sa to moc pozdava,ale chcela by som vediet nazory tych, ktori uz to skusili .Dajte mi prosim vediet :) ;-)
Odpovedať
hodíš odkázek?? nějak si to nedovedu představit co tím myslíš :-)
Odpovedať
kylienka: je to super vec, ja rada na tom cvicim :-)
Odpovedať
kozinka: je to taka platna na ktorej stojis a robis rozne cviky a to prenáša vibrácie na svalstvo celého tela,...daj si do google vibracna doska a mas tam o tom kopu toho aj obrazky ;-)
Odpovedať
monikac : a co sa tyka vysledkov? :)
Odpovedať
ja zacinam dnes, takze sa potom podelim s vysledkami :) Kazdy den 10 minut...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som chodila este pred letom na Vacu shape a vibracnu plosinu, vtedy som aj dodrziavala stravu, a nieco to pomohlo, aj som schudla, aj nieco spevnila, ale iba samotne by to asi vela neurobilo, ja som chodila 3 krat do tyzdna, a viac mi pomohol ten vacushape, ten celkom odporucam, este lepsi sa mi zdal thermal shape, ten fungoval na inom principe ako vacu. Je to ale dost draha zalezitost a osobne si myslim ze najlepsie je zacat makat v posilke, spojit kardio s posilovanim, stoji to menej a vysledok je v podstate rovnaky. Co je dobre na vacu v spojeni s vibra je to, ze prve vysledok sa dostavi malicko rychlejsie, vacu rozbehne metabolizmus, a vibra popri chudnuti zaroven dopomaha k spevnovaniu, ale necakajte zazraky. Najdolezitejsie je pri tomto vsetkom dodrziavat stravu, ja som sa nejak extra neobmedzovala a schudla som asi kilo, dve, ale dolezitejsie boli cm a tam bol hlavne na pase ubytok asi 7cm.
Odpovedať
ach jaj, preco je to vsetko take tazke... :-D Teda ale k tvojim vysledkom :-o wow.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte, kto má skúsenosti s vibračnou plošinou? ale profesionálnou, nie v domácom prevedení. Ja som bola dnes prvý krát a teda ma dosť prekvapilo že ma boleli pri cvičení všetky vnútornosti, mala som pocit že ma ide vnutri roztrhať ledva som vydržala tých 10 min, často som musela krčiť kolená aby som vibrácie preniesla z trupu na stehná..na stehnách sa to dalo vydržať v poho..a inak ma pri cvičení svrbelo celé telo..má niekto skúsenosti?
Odpovedať
@fiffinkaa Ahoj, ja na vibracni plosinu chodim pravidelne uz asi rok. Bolest pri tom necitim, je to takova prijemna masaz. Takze si myslim ze pokud te to bolelo asi neco neni v poradku. Ja jsem z toho jednou musela slezt jak me zacli bolet vnitrnosti-uplne krece v zaludku - bylo to tim ze jsem sla cca hodku po jidle a neudelalo mi to dobre. Ted chodim radej s delsim casovym odstupem od jidla a je to ok. K dalsim komentarum - myslim ze pokud nekdo vubec necvici, tak muze timto trochu zhubnout, ale ne nejak extra. Ja pravidelne chodim do fitka, beham, cvicim pilates. Vibrace mam spise jako masaz po posilovne:-) Vsude se pise ze 10 min. na vibracni plosine je jako hodka v posilovne, tak to je absolutni hloupost, v posilce si clovek da mnohem vice do tela a je to ucinnejsi;-) Takze vibrace pouze jako doplnek ke cviceni...
Odpovedať
Profilova fotka
@kattyd Ahoj, ja rozmýšlam či to nemože byť tým, že predomnou tam bol pán cca 40r , vysoký trochu pevnejší, typujem tak 100kg a ja som vlastne cvičila na jeho parametroch..pri mojej váhe čo je takmer o polovičku menej ako on..mohla som si znížiť..až teraz ma to napadlo..v stredu idem druhý krát, mám permanentku, tak som zvedavá.. Mne ten majiteľ toho zariadenia povedal že je to velmi prospešné pre orgány a že to odburáva vnútorný tuk okolo orgánov a spevňuje to pokožku..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte ma niekto vibro shaper pas na brucho? funguje?
Odpovedať
Profilova fotka
záleží na tom, které plošiny myslíte. Je jich několik a taky mají různé účinky si myslím.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, já chodím cvičit na vibračí plošinu a je to super. Zlepšila se mi fyzička a taky jsem zhubla, když by ses o tom chtěla něco dočít, tak jsem našla stránku, kde jsou i nějaké studie power-plate-brno eu .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
cviceni.tode.cz/ doporučuji tento zajímavý web :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte mám takú prosbu cvičím na vybranej plošine už mesiac ani gram som neshudla poraďte mi prodim
Odpovedať
@yvvett ja si myslím že tá plošina nemá efekt,nakoľko keď chces schudnúť všetko je o strave 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?