Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@maryska007 ja som skor na maso
a na take ze slanina, klobasa
sladke moc nie, ale obcas mam teraz chut ale to ma aj prejde
13. sep 2011- Sponzor fóra
ahojte žienky hlásim sa po dllllhej dobe....ťažkej dobe... drahý prišiel domček a je doma už skoro mesiac... a samozrejme som zlihala
keďže som mu vyvárala.... a odolať sa nedalo...
ale napriek všetkému váha stojí rovnako.... sice prehrešky veľké neboli, ale.... ale čo je horšie voľajako môj žalúdok začína štrajkovať, takže vzdávam sa počiatočného sna a uspokojím sa aj s 59,5- 60 kg....takže prechádzam do III. fázy..... ale ešte dokončím tento týždeň a od pondelka sa ide na to.... a ak to neskončí katastrofálnymi následkami (kilá späť), tak sa ešte vrátim na začiatok...
13. sep 2011@simciatko87 Vitaj spat ! Uz tu bojujeme dlho a tymi prehreskami sa to predlzuje a predlzuje ze? Tak som si tiez povedala, ze dam tri bezprehreskove tyzdne a idem na III. fazu. Ked budem mat naladu dam si potom aj zo dva - zo tri bielkovinove dni aj v III. faze. Aj tak by som ju mala drzat cca 70 dni, co tiez nebude jednoduché.
13. sep 2011@simciatko87 to si na mojom cieli (ale ja som urcite nizsia, 165cm)....mam pod 60kg ako metu, ktoru nechcem prekrocit....ale najprv ju musim dosiahnut, he he
13. sep 2011@maryska007 Ja len 164 cm, tak to potom aj pol kilecka na tom bruchu vidno. Teda aspon u mna
13. sep 2011@lulian ale ved aj ty si pod 60, tak si v cieli, nie?...a zial brucho treba odcvicit
13. sep 2011@maryska007 a mas nejake cviky na brucho?
13. sep 2011@malaberuska lezis a dvihas nohy spolu...to je na spodne brucho, boli to jak svina, ale zabera...ale zial, vsetky cviky na brucho su na dlho...a este sa tocim v pase-zo strany na stranu,ruky su za hlavou, to je na pas - aspon 100x na kazdu stranu....a este klasicke brusaky, ale tie nerobim, to ma fakt nebavi
13. sep 2011@maryska007 no ved ani mna nebavia klasicke brusaky
ja vzdy zacnem a potom ma to prestane po case bavit
13. sep 2011@maryska007 ved ja stahujem brucho pomaly 24 hodin denne
13. sep 2011- Sponzor fóra
@zuzulikkkk leco jasne v zeleninovom dni, a puding mozes s umelym sladidlom...ale su povolene 2 lyzice skrobu denne, zlaty klas cely su 4 lyzice, tak si to rozdelte na 2 dni....inac, ja si ho miesam s tvarohom, nech mam toho viac, lebo som nenazrana a polka pudingu je mi malo, he he
13. sep 2011@lulian dakujem, pozriem na to, opravim
14. sep 2011@malaberuska teraz je uz na rade tuk, nie voda
...neboj, ono sa to pohne, len to pojde ovela pomalsie....inac, tymito odpovedami sa vlastne sama ukludnujem,kedze ja furt stojim...ale mesiac, grrrrrr
14. sep 2011@maryska007 ale ja mam dole len 2,3 kg
14. sep 2011@caitlin1 a kolko uz stojis?
14. sep 2011@malaberuska no také 3 dni...a to jem dosť málo
14. sep 2011@caitlin1 ja to mam rovnako
14. sep 2011@maryska007 ahoj
dakujem ti velmi pekne za informácie
ja osm ten puding robila dnes ale nie zo zlateho Klasu, ale normálne z pudingu. Vobec som nesladila, zatial mi sladké nechýba
a mysliš že aj ten puding si mam rozdeliť na poly?
14. sep 2011
@malaberuska stastna to zena
)))))