Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
@zuzulikkkk a nezabudni na vitaminy ;-)
Odpovedať
@maryska007 no tak to byy ma zaujimalo že v akej podobe ich mám jesť :) ty maš nejake tabletky, teda výživove doplnky?
Odpovedať
ahojte DUKANKOVIA! Ja držím túto diétu od 5.9.2011 a východzia váha bola 78 kg a dnes dom mala 73 kg, nie veľa , ale poteší, je to inšipácia do ďalších dní..
Odpovedať
Profilova fotka
@umsons nie vela? Ja som od 3.9 schudla 3 kila :-( zavidim ti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@malaberuska ved to je docela dost 3 kila.. za 15 dni ved ja som skoro za 3 mesiace dala 7... ides rychlejsie jak ja.. hlavu hore... :)... to chce sa menej vazit... neboj... to das...
Odpovedať
Profilova fotka
@oskvarka si zlata dakujem :-) ty si aj spominala tusim, ze si predtym drzala nejaku dietu nie? ja ziadnu..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky :-) po dlhom čase sa znova ozývam... a mám celkom fajn správy :-) dnes mám 12.deň druhej fázy a podľa mojej váhy mám len 83kg. (pôvodná váha bola 89,7) takže mne to ide dosť rýchlo dole. A to ani nedodržiavam nejak poctivo - veď keď idem domov k mame tak sa vždy niečo dobré nájde no a včera sme kúpili čokofontánu tak sme ju museli vyskúšať :-DD tak som sa bála, že to pôjde zase hore, ale mám ešte menej. Tak sa teším a môj nastávajúci si to nevie vynachváliť. A hlavné je, že to je viedieť aj na oblečení - nohavice sú mi ale že úplne voľné. Tak sa držte ja si idem dať activiu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@malaberuska praveze ziadnu dietu som nedrzala len som sa snazila nejest tolko sladkosti po vianocnych sviatkoch vzdy a vzdy mi to zabralo ze mi tie vianocne kilecka isli dole... btw tento rok som si dala zavezok ze okrem pernickov peciem uz len max. 2 ine druhy kolacikov a koniec :D... alebo vsetko len z polovicnej varky :D
Odpovedať
Tesoro nám na začiatku dala jedálny lístok na 4 deň II fázy, ale chcela by som vedieť či v tento deň nemá veľa jedla s otrubami. 4.den: -jogurt activia -caffe latte, skoricove otrubove muffinky -salatik: moja domaca ruccola, cherry paradajky, bazalkovy ocot, trosicku parmezanu. K salatiu som vypekala otrubove zemlicky s kuskami kuracej sunky a do stredu zapecena polka cherry paradajky prelozene mozzarella light pruzkom, cola light -dezertik otrubove cokoladove truffle gulicky -paradajkova polievka (konzerva lupane paradajky, ziaden pretlak), sol, umele sladidlo, bobkovy list, klincek. Zahustene s nizkotucnou smotnou vymiesanou so zlatym klasom (pozor nie solamil - zem. skrob), vela tvrdeho nizkotucneho syra pokrajaneho na male kocecky
Odpovedať
Halóóóóó...je tu niekto? .....kto by tu jedol......kde ste všetky? Pečiete dukanky?
Odpovedať
Ahojte...dnes som si po prvýkrát uvarila polievku a bola velmi super. Nakolko som mala bielkovinový a zeleninový deň, tak som na polievke experimentovala. Takto: nastrúhala som bielu kapustu hlávkovú a uvarila vo vode. Potom som pridala lyžičku otrúb a varila som to až do zmäknutia kapusty, potom som pridala dve malé lyžičky sušeného ovseného mlieka a jedno vajičko som rozmiešala do tejto polievky. Naposledy dochutila vegetou, velmi máličko soli a dobrotka bola hotová. Hustotu polievky si spravíte akú chcete, buď redšia ako polievka, alebo hustejšia ako omáčka. VYSKÚŠAJTE!!! Dá sa z toho aj chutne najesť. Prajem dobrú chuť a veľa radosti do dní, keď z Vás kilečká padajú dole.
Odpovedať
@magduska13andrejko Super že si si dala aj sladkosť a neprejavilo sa to na váhe. Ja sa bojím dať čokoládu. Kúpila som si také dukátky ovsené s brusnicami a ryžovým sirupom a ked už dostanem nenormálnu chuť na sladké tak si raz dva krát za deň dám jeden malý kúsok. Bojím sa zničiť to,čo človek deň za dňom buduje. Hahaha...
Odpovedať
Článok sa načítava...
No idem spať, zajtra popíšem zas niečo čo je nové........Zajtra mám bielkovinový deň a ten je trošku horší. Ale čo už.... Pocit,... že človek ľahšie kráča / vďaka kíl ktoré ubudli/ je k nezaplateniu!!!!!
Odpovedať
tu si mozte pozriet o dukanovej diete, mozno najdete nieco nove: http://abc-dieta.sk/dukanova-dieta.html ja len pripominam, ze dietu treba drzat co najdlhsie (alebo ako kamoska povedala "na furt"). Z kratkodobeho hladiska velmi nema vyznam sa vobec do diet pustat.
Odpovedať
no leco navarene uz len nechat troska ochladit a mozem sa pustit do obedika ...mnam
Odpovedať
Ahojte, prave som si citala toto forum tak aj ja sa tu chcem pridat ku vam :-) ja ju držím od 12.9. a schudla som zatial 2,5 kg... mala som 62,5 a chcela by som mat 55 :-) uz som v druhej fáze 8-) na ranajky som mala lievance, na obed tekvicovu polievku a na veceru budem mat to pecivo z ovsenych trub :-) drzim nam palce, nech nam to vyjde ;-)
Odpovedať
@bajuskaa držím palce. Koľko si zjedla ráno lievancov? Z akej dávky otrúb?
Odpovedať
@prenata no vy tych lievancoch neboli otruby, len 2 vajcia, jahodovy puding, polka nizkot. tvarohu a sladidlo :-) boli fajné pochutila som si :-) a vyslo mi asi takych desat malych a zjedla som 6 :-) a teraz by som si taaak nieco dala... :-|
Odpovedať
a možno sa mi ti len zdáá ale mam pocit ze mam menšie stehná :-) :-)
Odpovedať
@zuzulikkkk ja beriem mulltivitamin a c- vitamin v tabletkach, to c-čko je dolezite hlavne v bielkovinovach dnoch
Odpovedať
@bajuskaa paraaada, tak ti to ide ;-)
Odpovedať
@maryska007 aha.. no to máš pravdu.... a chem sa ťa ete opýtať či párky sú vhodné pri tejto diete.. Kupila som Oravské chudé párky (tak sa volaju) ako tak pozeram tak zloženie je: bravc. m- 48 % , hov. m.-7%, a potom tam píše že obsahuju škrob a koreniny.. čo ty na to?... 1 párka by mi nemala uškodiť či?
Odpovedať
@maryska007 zatial :-) a ty ako? kolky si den? a kolko si schudla? :-)
Odpovedať
@zuzulikkkk no, jeden parok raz za cas ti neublizi....ale pamataj, ze je tam vela skrobu, tak si nedaj nic ine so skrobom v ten den :-)
Odpovedať
@bajuskaa ja som tu uz cely zivot, hehe...teda 4.mesiac a stale stojim, na 6 kg, este chcem 3 a tie nejako nejdu :-( ...ale porusujem, takze sa necudujem
Odpovedať
@maryska007 jooj... tak neporušuj a skús si občas zacvičiť :-) mozno sa ti to pohne ;-) ja chodievam aspon 4krat do tyzdna behat... :-D
Odpovedať
baby a čo ste mali na ranajky? :-) ja som mala bielu aktiviu :-S s tvarohovým koláčom... ta aktivia mi uz ide hore krkom :-D
Odpovedať
@bajuskaa no, viac cvicit ako kazdy den? =-) ....mne to nepomaha na schudnutie;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ako robite lievance? Dakujem :-)
Odpovedať
@maryska007 jaj cvicis kazdy den? :-) to je supiš, tak potom neviem co ti to nejde dolu :-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?