@zet7 :-D ja som zacala 12.9. :-D ale potom som sa dako rozjedla ]-( takze od dnes zacinam pravu fazu 4 dni :-) a k tomu mäsu ozaj neviem co si mam dat :-D
@bajuskaa jaj tak akože zečínaš aj ty teraz :-) jooj ja sa nechcem rozjest a som dobre na tom zatiaľ, len vínko si dám ked idem von s kamoskami :-) to jedine som si povolila :-)
@luciaskorec ja som mala 4 dni (pre istotu) Najskôr som chcela iba 3 dni, ale keďže sa mi to akosi na začiatku nechcelo rozbehnúť (pred krámami), dala som si pre istotku ešte jeden deň. Potom som ale začala 2. fázu zeleninovým dňom a budem to striedať po 2 dňoch (zajtra idem bez zeleninky). A práve rozmýšľam, čo si dám :-D
@zet7 ja sa tiež snažím, hoci v sobotu sme boli na narodeninovej oslave... a bolo to dosť ťažké. Ale pred tým som sa pre istotu najedla a na oslave som zobkala len šunku a syr. A jediné čo som si dovolila bol glg vína a po malej lyžičke z dvoch tort, ktoré tam boli. (Ale teda musela som sa hrozne premáhať, lebo ja som veľmi na sladké :-S )
@zet7 tak zacinam s vami, haha :-) :-) no ja si teraz idem davat riadny pozor, ziadne prehresky :-) odvtedy ako som zacala toho 12teho som dala dole 4,5kg, tak som zvedava ako mi to pojde teraz :-)
@beruska678 jájj...no ja som začala druhú fázu zase bielkovinami :P..ale neviem rpečo..ale od zajtra si idem dať zeleninové dni 3 a 3 bielkovinové...takže už sa teším na zeleninku..dneska som si robila pizzu tak sa konečne zajtra v škole aj najem :D
@beruska678 no som sa zatala tak dufam ze odolam :-) nie nie to si nejdem davat, lebo potom sa zas rozjem :-D a dakujem, aj ty sa drž ;-) :-) zajtra uz ides na zeleninku? :-)
@luciaskorec :-) :-) dobre dobre, dnešok som zvládla na výbornú 8-) :-) a ty ako? a aku pizzu si si robila? ja som si tiez dnes na obed ale len syrovú :-)
no takže ja sa zatiaľ držím..dneska som síce mala ovocný jogurt ale tak čo no...bol vynikajúci x-) . Pizzu som robila len obyčajnú z tých otrúb a na to som šľahla len zeleninu :D...kokos ale je to také hnusné..šak to je strašne suché mi to nechce ísť ani dole krkom...ja neviem či tam dávam tých otrúb moc alebo to také naozaj má byť???
@beruska678 ano ano vyborna :-) aj ked ja som si len syrovu lebo nic ine som v chladnicke nenasla ale aj tak bola dobrá :-) len ta cibula mi tam kusok vadila, nabuduce si ju uz nedám
a inak baby, trochu odveci otazka, ale myslite ze by mi kvoli tomu ze drzim dietu mohli meskat krámy? uz 9 dni mi meskaju a zacinam byt v strese... =-)
@bajuskaa fúúú, tak to naozaj netuším (ja to mám dosť pravidelne - max. 2 dni hore dole) a teraz mi došli na deň presne (a to som 2 dni predtým začala s diétou).
Ale ak máš nepravidelné, prípadne ešte prežívaš nejaké iné stresy... :-|
@beruska678 tie palacinky sú fajné, len ta plnka mi nechuti lebo mi to pripada dake kyslé :-S ja som si dnes piekla tieto kolaciky http://www.dukanovadieta.com/products... a velmi dobré sú :-) a ďumbier je zazvor? :-) :-)