Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
jasne ze si nadsena 4 kila za tyzden je super!!! hlavne ked mas dat aspon 10 kil ver mi tisice ludi sa popalilo , na slovensku sa o tom nedozvies!!!! kedze dukan je tu uz roky znamy a viem co tato dietat obnasa uz mnoho relacii na jeho temu bolo a svedectva ludi ktori naleteli tejto diete nie je nic horsie ak si chces dodrbat organizmus!!!!!!!! ale jasne volba je na tebe len nechapem tvoj hned atakovy utok.. kazd dieta je bumerang jojo to ti povie kazdy normalny lekar!!!!! novy trend znamena jest skoro vsetko ale malo a hlavne roznorodo a ziadne obmezdovanie uvidis ked po 2 mesiacoch budes do seba davt ryby a vajcia kurcata ine mesove bilekoviny ako ti pojdu krkom ved co je na tom zdrave nic kazda dieta ktora je striktna aobmedzujuca je zla dieta§§ ale samozrejme chapem tvoje nadsenie tiez sm eho mali mnohe tu a vysledok je uplne niekde inde v prdeli sprepacenim;; pisem svoju skusenost a varovanie a nie aby som vas kritizovala!! mimochodom pod tlakom teraz zmenil dukan svju dietu kedze je aj sudne napadnuty lekarmi a pacientami za skody na zdravy!!!!!! viac zeleniny a nie az tak sialene prehnana na maso stale to vsak nestaci!!! pre ludi co maju zhodit viac kao 10 kil je to pasca neskutocna!!!!! ale to mozno mnohe pochopite neskor casom<;;; zbytocne tu budem vypisovat , vlastna skusenst a inych je lepsi priatel a dokaz.... Včera o 11:40 • 2 deti • Odpovedz • Páči sa mi to • •
Odpovedať
ešte jeden nazor :-(
Odpovedať
@miruska15 ahoj, dík za zaslanie názorov z iného uhla pohladu, ale myslím si že každý to má vo svojich rukách.. ja som schudla na dukanovi 5 kg pred svadbou, po svadbe som s tým prestala na vyše dvoch týždnov, ale práveže môjmu telu tento spôsob stravovania "chýba" takže sa k nemu pomaličky vraciam. je pravda, že som Dukana nedržala strikne, napr. som cely čas jedla ovocie a občas bol aj nejaký ten prehrešok. Za tie dva týždne čo som jedla úplne všetko som pribrala max 1 kg na váhe, ale žiadne brutálne priberanie sa nekonalo.. (dúfam že ani sa konať nebude) ale dík za upozornenie, budem sa viac vážiť a "sledovať". Baby čo ste v tretej fáze, máte pocit že po "prehreškoch" nejako rapidne naberáte na váhe?
Odpovedať
@eliska666 krásne na tej diéte je že nemáš vôbec obmedzené množstvo príjmu potravín ale musíš papať len to čo "môžeš", takže môžeš sa najesť do sýta kedykoľvek si hladná. Ovocné jogurty nie, kedže by si nemala ani ovocie.. takže biele nizkotučné. Keď chceš schudnúť viac ako 15 kg tak prvá fáza by mala byť 5 dní. Veľa štastia a zhodených kilečiek !!!
Odpovedať
Profilova fotka
@zabka88 diky. A ty si ako na tom? Odkedy ju držíš? Koľko sa ti podarilo zhodiť?
Odpovedať
@miruska15 Moj nazor je, ze obezita nesie so sebou rizika ako cukrovka, vysoky krvny tlak, riziko infarktu apod. Znizenie vahy je vzdy pozitivne, ale potom sa treba zdravo stravovat a nevratit sa k jedeniu, ako pred dietou. Dukan trva par mesiacov a ludia sa neviem preco boja jest nizkotucne mliecne vyrobky, chude maso, ryby a vela vela zeleniny. Ale cely zivot sa neboja jest kvanta pizze, vyprazane rezne, rafinovany cukor, hamburgery, klobasy a chipsy. Pozitiva tejto diety je, ze nemusis nic vazit a pocitat kalorie. Drzi sa pomerne dobre, lebo ked nejes cukry, inzulin nelieta hore-dole a nemas zachvaty hladu.
Odpovedať
@lokalistin Kakao neviem, lyzicka do tvarohu podla mna nezaskodi ani v prvej faze. Skrob az od druhej.
Odpovedať
@eliska666 ahoj už som to tu pisala.. drž sa :-)
Odpovedať
@eliska666 Ahoj a vitaj, pod do toho, hlavne si sprav tie spravne nakupy potravin a urcite sa ti ti podari:-)
Odpovedať
@lulian dakujem Po 3.dni vaha 67kg ale na cm zatial ziadne zmeny ]-( .Dneska mam posledny den 1.fazy.Zajtra zeleninka :-D
Odpovedať
@lokalistin Zacinala som na podobnej vahe ako ty. Na Vianoce uz budes kocka:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som v 3.fáze 6-ty deň....a zatiaľ som nenabrala nič späť...a to som mala aj tie povolené prehrešky...inak pri tejto diéte som si uvedomila že človek zje fakt straaašne veľa hlúpostí - teraz už nemávam také pocity hladu ako kedysi....jem veľa zeleniny, jogurtov - a mám zo seba lepší pocit. Ako fakt Slováci všeobecne jeme príliš veľa mastného, vyprážaného a pod...toľko moje postrehy :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
čaute babenky :) ja som dnes bola na meranie tuku, vody, atd. v tele... :) bola tam poradkyňa ohľadom stravovania a hovorila mi, že táto diéta je v poriadku, ale mala by som začať riadne cvičiť, aby telo nabralo svalovu hmotnosť. A keď už prejdem na 4 fázu, tak by som mala pomalinky začínať s novou stravou (tou čo som mala pred dukanom) veľmi pomaly...príjem sacharidov len doobeda a poobede len bielkoviny. Aby si telo zvyklo na to, že dostáva po dlhej dobre sacharidy. Lebo keby som začala jesť hneď to čo predtým, tak telo sa začne nabalovať. A taktiež mi vravela že mám papať veľa veľa zeleniny :)...takže toľko k môjmu prospechu... Za 2 týždne aj 3 dni mám dole 5 kg :) a cítim to hlavne na veciach. Včera som mala stužkovú a šaty, ktoré som si kúpila mi padali :( skoro ma porazilo keď som si ich včera vyskúšala ...ale tak čo už :) nejako som to dobojovala :)
Odpovedať
luciaskorec super, mne sa ´polepšila al pleť a hlavne nechty mi zostilneli, nech si každý vraví čo chce.každá jedna z nás vie čo chce a keby jej to zle robilo, tak prestane. Ked si zoberieš chudnutie s takým herbalifom tak tam ješ čo? väčšinou len bielkoviny a zeleninu akurát máš potom prievan v penaženke
Odpovedať
Profilova fotka
@cencula presne tak...ja som zatiaľ v pohode a tiež s tou diétou nemám problém..kilečká idú krásne dole a to ma teší...podľa mňa je to každého vec...nech každý vyskúša a potom uvidí...veď predsa len to nemôže každému zabrať, každý máme iný organizmus :)
Odpovedať
Ahojte! @lulian no dufam,ze na vianoce uz budem v tretej faze ,aby som mohla na vianoce zhresit :-D Po dvoch zeleninkovych dnoch 68kg :-p ale zatim sa drzim
Odpovedať
lokalistin a z akej váhy ideš? ja už konečne zajtra zeleninu, lebo mi chýba, ale dnes som porušila, normálne ma hlava začala z toho bolieť, ale cez víkend je to fajn, ale ked má človek svoje dni, tak neviem čo s tými chuťami
Odpovedať
@cencula idem zo70 mne uz z toho bolo tiez vselijako najhorsie bolo, ze uz mi ani to prve zeleninove jedlo nechutilo a bala som sa co vlastne budem jest, ale potom to bolo ok. mne chyba cukor, tiez som zhresila dala som si zuvacku a hned mi bolo lepsie. Robila som tortu na objednavku s jahodami, malinami a cernicami tak som si chcela hodit do ust, ale vydrzala som , ale potom som si vecer dala tu zuvacku
Odpovedať
ahojte, chcela by som sa k vam pridat. s dietou som zacala v piatok, cize dnes mam 4. den. Som este v 1: faze, chcela by som zhodit tak max 7kg. Druhy den diety som si urobila lievance podla receptu, co som nasla na dukanovadieta.com a az neskor som nasla, ze vlastne skrob sa v 1. faze nemoze vobec :( preto som sa rozhodla predlzit si prvu fazu na 5 dni. Zajtra rano sa odvazim a dufam, ze nebudem mat viac ako 58kg pri vyske 165cm.
Odpovedať
@lokalistin prosim ta zuvacka sa nemoze??? no tak to som potom uz zhresila asi 20krat za 4 dni, no super :(
Odpovedať
@muska86 Zuvacky su bez cukru, takze v pohode:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky. Pod dlhšej dobe sa opäť hlásim. Zatiaľ mám dole 2,5 kg (za necelé 3 týždne), ale som celkom spokojná. I keď som vyše týždňa stála (dokonca sa mi pohybovala váha aj hore - ale len o nejaké desatiny). Hlavne to je vidieť, aj šaty mám voľnejšie (konečne v nich nie som napráskaná :-D ) Dúfam, že aj Vám sa darí.
Odpovedať
Profilova fotka
@cencula aj ja mám často chute (hlavne na sladké), ale dá sa to celkom pekne vykompenzovať, chce to len trocha snahy. Ja som si napríklad spravila do zásoby pralinky a keď ma to prepadne, dám si jednu, max 2. Recept je tuto, http://www.dukanovadieta.com/products..., ale ja som si to trocha prispôsobila. A okrem toho je naozaj veľa sladkých jedál, čo sa dajú spraviť. Dnes som si napr. robila niečo ako roládu (len namiesto piškótového cesta je to cesto s otrubami) plnenú vanilkovým krémom. Recept je tuto (ale je po anglicky) http://mydukandiet.com/recipes/custar... To len pre inšpiráciu pre tie, ktoré ako ja zbožňujú sladké. ;-)
Odpovedať
beruska678 dakujem
Odpovedať
Ahojte baby, tak ja sa do toho pustam od vikendu tiez :-) som skutocne zvedava ako to tu citam tie prispevky tak sa na to celkom tesim uz len vydrzaaaaat :-))))
Odpovedať
Profilova fotka
@moleskin vitaj medzi nami..neboj sa :) ja mám po 3 týždňoch dole 5 kg...kolíše mi to síce raz mám dole 5 raz 6 ale ja som spokojná, pretože to cítim na oblečení a hlavne mi to vravia aj ostatní :)...a aj malinký obdiv mi až ulahodí na duši ... a hlavné je, že som konečne ľahšia ako mamina :P
Odpovedať
este tu si mozte pozriet o dukanovej diete http://abc-dieta.sk/dukanova-dieta.html
Odpovedať
Ahojte ženy, držím tuhle dietu 10. den, jdu ze 70 kg, zatím mám 2 dole a chci se vás zeptat: pokud střídáte bílkovin. a zeleninové dny, tak v jaké frekvenci? V původních pravidlech je 5 a 5 dní, pak jsem někde četla že se může 1 a 1 den - myslíte že jde třeba 3 a 3 nebo po dvou? Jaké s tím máte kdo zkušenosti - jestli to má vliv na rychlost shazování? ;-)
Odpovedať
@9ka Mozes aj dva-dva. Ja som isla dokonca 3 - 4 tj. pondelok-streda len bielkoviny a stvrtok-nedela bielkoviny - zelenina. Tak mi to vyhovovalo z hladiska varenia a ostatnych aktivit. Chudla som pomalsie, ale som v tretej faze a zatial ziaden jojo efekt.
Odpovedať
Profilova fotka
@9ka ja som čitala že 2 a 2 tu vedšinou babi pisali. skus a uvidíš. :-) Ja ju držím aj nedržím už som vela krát zhrešila už som snou dala aj 2kg dole ale zasa som kilo pribrala lebo som 4 dni jedla všetko. ale som si všimla moj obvod pred dietou a teraz ked som kilo pribrala tak som dola 2 cm z brucha a bokou tak si hovorim že mám len zavalané črevá sprostostami :-D dnes začinam znova. Ale z tím že som si kupila chlebík z lidlu taký tmavý žitní a jedn si dávam na ranjky. lebo som si všimla že mi strašne chýba. a tento nema vela tuku ani sacharidou. a otruby si budem skor dávať do obedu. Lebo ked som si ich dala na ranjky v pečive a chcela si dať aj niečo na obed tak som nemohla lebo moja denná dávka bola už zjednena :-| tak uvidím ako to pôjde. držím palčeky potom sa pochval a pridaj nejaké tvoje poznatky :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?