Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@caitlin1 prosím ťa napíš mi tvoj jedálniček čo si jedla v druhej fáze...ja to nechápem...už tak dlho sa trápim...aj sa mi zdá, že som schudla, ale keď sa postavím na váhu, tak vidím, že som neschudla nič...
začínam mať z toho strašnú depku...ako dlho si bola ty v druhej fáze?
5. nov 2011- Sponzor fóra
@sindy411 tiez si neschudla vobec nic? ja mam ten isty problem. Z akej vahy chudnes? ja si stale hovorim, ze to je tym, ze nemam nadvahu, ze preto mi to nejde dole, ale uz to tiez zacinam pocitovat ako frustrujuce. aj ked zase musim povedat, ze zapnem nohavice, ktore som pred tym nezapla ani nahodou...
6. nov 2011muska86 a sindy411 a z akej váhy idete? a akú máte výšku? ak nehrešíte, možno Vašemu telo stačí, že ste išli dole na objeme a váhu máte dobrú. Niekto má napr. výšku170 a má 75 kg a má to dobre a niekto s tými istmi mierami vyzerá, horšie. hlavu hore, hlavne že zapnete nohavice, u ktorých ste ani nedúfali
6. nov 2011@cencula no ja idem z 59kg pri 165cm. Viem, ze kila nie su az tak dolezite ako objem, ale predsa len
bola by som rada, keby islo nieco aj z tej vahy
6. nov 2011@janulka58 Gratulujem,ide ti to naozaj dobre. Mas nejake triky,ktore by si nam spolubojovnickam mohla poradit?
6. nov 2011@sindy411 no ja som bola v druhej fáze 42 dní - čiže dosť veľa - schudla som počas dokopy 4,5 kg (1. a 2.fáza)...čiže u mňa to šlo straaašne pomaly....ale v 3.fáze som ešte cca 0,6kg....
Jedálniček v 2.fáze: biely jogurt (poprípade biely jogurt a hrsť goji), actimel, ryba alebo kuracie prsia - poprípade kuracia polievka, cottage cheese, otrubový chlieb s nízkotučnou nátierkou a šunkou. Ak som mala zeleninový deň, tak som jedla aj zeleninové polievky - brokolicová, špenátová a pod, ďalej napr. som si robila zapekanú brokolicu so syrom, zapekané paradajky so syrom.V podstate keď som mala zeleninový deň, tak som všade pridala zeleninu.
Snáď som aspoň trošku pomohla. Držím palce6. nov 2011@muska86 ahoj. no mne to ide strašne, ale strašne pomaly...asi si na to moje telo ťažie zvyká...no bude to asi tým, že ja som už viackrát diétovala, takže preto sa toho tak pomaly zbavujem...ja som išla dole z 57,5 kg, čiže pri výške 160 cm je to dosť...aspoň pre mňa...bola som zvyknutá na 49-50 kg a tých 7 kíl naviac ma strašne ťažilo...chvalabohu sa mi to už pohlo, takže idem ďalej...začala som sa orientovať viac na ryby, šunku a hydinové mäso...a tiež vajíčka...skús to aj ty....zo začiatku som striedala 4 a 4 dni, teraz som to zmenila na 2 a 2 a začala som viac cvičiť...takže teraz som už rozhodnutá vydržať až kým nedosiahnem svoju vysnívanú váhu...za ten pocit spokojnosti
to predsa stojí či nie?
6. nov 2011- Sponzor fóra
@nick272 ahoj, a koľko ešte chceš zhodiť? Podľa mňa hlavne vydrž a skús prípadne viac pohybu..
@tatarida a robíš nejaký šport? nemusíš podľa mňa zaťažovať priamo bruško ale keď sa budeš hýbať malo by to ísť rovnomerne teda aj s bruška, skús najmä cviky na chrbát a zadok, jedno s druhým by malo zísť trošku aj bruško7. nov 2011@zabka88 potrebujem ešte zhodiť takých 13-15 kg. A o tej digelle nevieš niečo?
7. nov 2011@9ka
a čo je to psylllium a digelle? som ešte len treti den v prvej faze takže sa mi šiknu rady.7. nov 2011@zabka88 haha, korculujem kolko sa da, ale mam z toho akurat tak rit jak kamen
skusala som plavat ale vzdala som to kvoli alergii na chlor...no a este stepper ale z toho som mala pocit ze mi rit este viac narastla
8. nov 2011@zuzanka73 triky nemám žiadne, len to striktne dodržiavam a pridala som 30 min. cvičenie ráno.
8. nov 2011@natty1103 to je vláknina - proti zácpě. zasytí a vyčistí střeva, ale není to jako projímadlo: http://www.drpopov.cz/produkty/vlaknina-psyllium-psyllicol/psyllium-50-g.html
8. nov 2011já jsem si dneska dělala karbanátky. Byly luxusní! A dají se jíst i studené (pokud je nesežeru najednou
).
Mleté libové hovězí - na 250g masa: 1 vejce, 2 trojúhelníčky nízkotuč. taveňáku, 1PL otrub, koření (soli jen málo - sýr je slaný dost). Udělám malé placičky a dám je na peč. papír na 15 min do rozpálené trouby na plný výkon, pak vypnu a nechám ještě 10 min dojít. Namáčím do bílého jogurtu. Stačí to na 2 porce.8. nov 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@dudus16 no v 3. fáze som ešte zhodila niečo cca 0,6kg...v 3.fáze sa už nemusia striedať dni...v podstate stále môžeš bielkoviny, zeleninu, ďalej sú povolené 2 krajce celozrného chleba denne, 1 porcia ovocia denne (napr- jedno jablko, hruška....pri menšom ovocí - 2 ks, napr. kiwi, slivky), ďalej 2krát týždenne sa môže jedlo obsahujúce škrob - t.j. zemiaky, ryža, cestoviny, a 2krát sú povolené prehrešky -ALE musia byť oddelené min. 1 dňom - čiže ak zješ nejaký dezert v utorok, tak ďalší prehrešok môžeš až vo štvrtok....
A dôležité...každý týždeň musíš mať 1 deň čisto bielkovinový...
snáď som pomohla...tu je ešte link, keby som na niečo zabudla...http://www.dukanovadieta.com/products/a3-faza-konsolidacna/