@vejania , super..... sa som si dala tieto 3 d ni, len bez chleba a sladkosti+ cvičenie,idem pre tie otruby a budem si ,pripravovať jedálniček podĺa diety.
@julinka_dukanka ja mam zatial len psenicne otruby, ovsene maju dostat v pondelok, tak este budem musiet vydrzat. si dobra, aj take tri dni bez chleba a sladkosti su super :-) ja som sa k cviceniu este nedopracovala 8-) mozno po buducom tyzdni, teraz mam stresy so skolou a musim sa sustredit na skusky popri robote, tak som si nateraz cvicenie ospravedlnila :-D inak, dnes rano som mala po 2 dnoch 1.fazy minus 1,7 kg, sa tesim 8-) a zatial to celkom zvladam, ale uz sa tesim na zeleninu :-D
@julinka_dukanka juli a ako dlho chces mat prvu fazu? pozeram, ze sme na tom s cm a kg skoro rovnako...dufam, ze sa nam bude darit :-) ja planujem aspon do soboty vydrzat na 1. faze, to by bolo 5 dni..ale keby sa aj viac trosku zadarilo...no uvidime ;-)
@vejania ahoj ja som už dietovala, s touto dietou, pridal sa aj muž - ten dal dole 16 kg,ale veĺký pozor na jojo efekt.Ja som schudla 7,0 kg- trošku pribrala...ale idem opäť do toho , hlavne aj cez sviatky.....aby sme sa držali a povzbudili , je to vždy dobre, keď je stôl plný dobrôt
baby obdivuhodné, ako to stíhate pri mojom šialenom životnom tepme nechápem kedy by som si stíhala robit tie jedlá, niekde medzi prednáškami a robotou sa rada občas vyspím... budem musieť niečo vymyslieť
julinka_dukanka chleba ani sladkosti nejedávam :-)) čo mám k tomu dodať aby to išlo trošku dole, netreba veľa len nejako 5 kg, lebo mám až 180 cm tak na 65kg by som chcela ist :-) ĎAKUJEM
@vejania Ahoj , prvu fazu by som chcela aj tyždeń,musim si ale pripraviť potraviny,.... na tejto stenke pozri tesoro-blondinka,mala to fain rozbehnute, potraviny,jedalny listok,..... vyslovene sa na ten tyžden pripravila
@julinka_dukanka to mas pravdu, treba sa dopredu pripravit..a nie len psychicky ;-) ja mam dnes len treti den prvej fazy a tusim je uz krizovy :-D pozeram do chladnicky, ze co by som si dala male a nic dobre tam nenachadzam :-D jaaj musim ist aj ja na nakupy zas. tesoro je kapitola sama o sebe, ta je tu tusim vsetkym babam vzorom :-)
@zuzka_zuzicka ono sa to da zvladnut, nie je to az take strasne na pripravu..dokonca aj tie receptiky na pecivo a placky a co ja viem co - netrva dlho spravit si takuto pochutku...len ozaj treba mat plnu chladnicku jogurtov, tvarohov, chudeho maska a mliecka a podobne :-) ale pri tvojej vyske to s chudnutim ozaj nemusis prehanat ;-)
Ahoj ...Este nie, muž je mimo SR, mám o trochu viac roboty / snažim sa jesť striedmo..... chýba mi nákup a trochu viac času / ak začnem dám vedieť :-o , práve tesoro ma inšpirovala.a ešte jednu vec, mám obyčajnú váhu- neváži dobre a ani presne/ keď sa na nej pohnem správnym smerom : :-D , mám to už vyskúšané mám aj o 3 kg menej :-D , musím si kúpiť digitálmu-a pri vážení odpadnem
@julinka_dukanka aj ja mam doma digi vahu, uz ale druhu, a ked som sa na nu prvykrat postavila, ked som ju kupila, veru, nebolo mi vsetko jedno, mala som asi o 2,5 kg viac ako na predchadzajucej vahe =-) ale to obvykle viaceri hovoria, ze digi vahy su potvory :-D hlavne je vsak potom sledovat ten trend, ze ci sa vaha posuva dole...a naopak, vyhoda je v tom, ze ta povzbudi, ked ti ubudne aj par gramov :-D
Tip na rychlý puding v MW troubě: na 1 dl mléka 10g puding. prášku, důkladně rozmíchat, pak minutu wlnit na max, promíchat a pak wlnit další minutu.
Pak přidáte jen sladidlo a pokud možno necháte vychladnout - mně se to ještě nepodařilo vychladit, sežrala jsem to - ještě se z toho kouřilo.... :-D
Doporučuji použít větší hrnek a hlídat. Ono to mléko - potvora - někdy vyběhne. ]-( Ale stojí to za to....
A když do toho zamícháte tvaroh, máte termix... ;-)
@lara320
gratulujem len tak dalej
inac babeny je to velmi tazke teraz vianocne obdobie drzat dietu
ja som piekla stolu teraz mam strasne vela objednavok na torty a kazdu jednu musis odskusat ci je vsetko v poriadku, budem stastna ked nepriberiem,chcela som zacat piect vianocne kolaciky, ale asi to necham lebo neodolam a budem tlacit kazdy vecer :-D
lokalistin no treba začať piecť asi tie čo máme povolené, čiže začneme bebe keksami, tiramisu, muffiny - inak priznám sa ešte som ich nerobila a dalej si musíme spraviť kapustnicu a ked príde hlad pri pečení koláčov tak si dáme tanier kapustnice a budeme pokračovať a to bude dva v jednom, za jedno nepriberieme a za druhé vitamín c sa nám teraz zíde :-)
@cencula no ked si porovnam kapustnicu a vanilkove rozky tak neviem neviemco mi chuti viac :-D a to tiramisu som ja uz robila piskota fajna ale ten rest - no prvy kusok mi chutil tie ostantne mi boli suche musela som to zapijat aby som to zjedla predsa len tvaroh a mascarpone su totalny rozdiel. Muffiny som jedny tiez skusala :-p
ahojte, veeeelmi dlho som tu nebola, dietu som zacala drzat cca koncom septembra, musim sa priznat, ze som ju nedodrziavala nejako extra poctivo :-N , ale podarilo sa predsa schudnut a konecne som spokojna. doteraz som schudla 11 kg x-) x-) x-)
drzim vam palce nech sa aj vam dari
Ahojte dukanky,dnes mam presne mesiac čo mam DD a vaha -7,5kg,ešte 4kg a budem spokojna.Dufam že aspoň 2kg dam do vianoc,ale na vianoce to bude ťažka skuška len aby som nepribrala.Držim palce všetkym a majte sa
baby ked si upečiem bebe keksy tak kolko ich môžem zjesť za den? a môžem si potom v ten den dať aj tvaroh s ovsenými otrubami? prosím prosím o rýchlu radu, lebo zajtra idem na školenie a chcem si to zobrať
@cencula ahoj,podla toho či idu do tych bebe keksov otruby,ak ano tak potom ich už nejedz s tvarohom.Zjesť ich možeš tieš podla toho kolko lyžic tych otrubov si tam dala,napriklad ak si tam dala 6 lyžic tak si ich rozdel na 3-dni
@cencula podla mna uz extra otruby nejedz a vypocitaj si kolko lyzic si tam dala a na den mas jest dve lyzice tak si vypocitaj kolko mozes.A chutili ti?
Ja som ich vcera tiez robila,cerstve este jak tak , ale dneska sucharina-a nabuduce urcite nebudem davat kakao ak bude nejake nabuduce-tak len skoricu Pa