Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte baby, drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
Odpovedať
lokalistin chutili mi ešte ich mám ale ja som kakao nedávala lebo ja nemám to nízkotučné či aké kakao tak som ho nedala, ale chutia mi a dakujem za radu obom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, už dávnjšie som čítavala toto forum a teraz z odstupom času ma zaujíma Váš pohlad na tuto diétu...Veľmi sa bojím Jo-jo efektu.,preto nechcem ísť do toho pokial sa s niekym neporadím, ale mám pevnú vôlu a ak sa do toho už dám budem sa snažiť to dodržať...Je tu niekto kto by začal : TENTO alebo BUDUCI týžden ? :-) :-)
Odpovedať
ahojte, dlhsie som tu nebola. chcem sa s vami podelit o svoju skusenost s dukanovou dietou..v prvej faze som pomerne rychlo schudla, za 4a pol dna asi 3,5 kg bolo dole...piaty den prvej fazy mi vecer bolo neskutocne zle, vracala som ako este nikdy :-( v noci takisto...bala som sa, ze vsetko, co zjem, pojde von..nastastie sa mi na druhy den ako tak polepsilo., ale postupne som presla na normalnu stravu...tu uz mam asi viac ako tyzden..pribrala som asi kilo a pol naspat...najhorsie je, ze sa mi uplne ale uplne pokazil menstruacny cyklus..krvacam uz asi 5ty den a to som mala dostat menstruaciu az v sobotu :-( musim ist s tym k doktorke...no, jednoducho, mam cely organizmus teraz zniceny a mam strach, ze som si celou dietou len ublizila. :-( skoda, ze na mna to nefunguje tak ako na vas, lebo kila sli krasne dole, ani som hladna nebola..ale...takto som dopadla :-S
Odpovedať
Profilova fotka
už minule som bola nadšená dukanovou diétou, ale koláčiky a čokoládky zvíťazili. no keď sa moja váha pár dní dozadu vyšplhala na 70 kg (pri výške 165 cm), tak mi zablikali kontrolky. lenže dnes to dorazil môj brat, ktorý mi povedal, že keď ma tresne po stehnách, tak sa mi ešte 10 minút budú triasť. on to myslel ako srandu v rámci nášho vzájomného doberania, ale pravdupovediac naštartoval ma, lebo len povedal nahlas to, na čo sa nemôžem odhodlať už dlho. taaakže som sa rozhodla, že od zajtra idem na to. teóriu mám naštudovanú odpredu dozadu, tak už len tá prax. a hlavne vydržať. držte palce :-N
Odpovedať
@danulicek ahoj a vitaj medzi nami
Odpovedať
@vejania ahoj no u mna to bolo podobne sice som nevracala , ale prva menstruacia zacala tyzden skorej bolo to len slabe a tiez som sla k doktorke. Vsetko v poriadku samozrejme, ze take razne schudnutie ti zasiahne do organizmu. Mne to trvalo az kym mi normalne nemali skoncit dni a potom uz ziaden problem teraz druha menstruacia presne na den zacala aj skoncila ako aj vzdy predtym.A s tym vracanim to nemusi byt tou dietou mozno si zjedla nieco pokazene, alebo si chytila len nejaky virus...
Odpovedať
@vejania @domie ahojte , je mi luto ako to dopadlo s tebou vejania, ono táto diéta je zásah do organizmu, ako každá, čo si budeme hovoriť :-) preto treba ísť do toho úplne zdravý a určite to neni nič pre tehotné alebo dojčacie ženy, vtedy by som do toho určite nešla.. ale na každý organizmus to vplýva inak, mne s napríklad s dukanom nádherne upravilo trávenie (po čase, najprv boli zápchy), naštartoval metabolizmus, zlepšila pleť a kvalita nechtov ( pozor ja som celý čas jedla ovocie - takže som podvádzala tak trochu) , kilá išli dole pomalšie ale isto a ani jojo efekt sa nedostavil .. vždy keď organizmu spôsobíte šok - a toto šok je - tak nejaká reakcia príde, vlastne vďaka tomu šoku vďačíme tomu že chudneme - telo sa zbavuje zásob.. držím palčeky všetkým , pekne chudnite ale s rozumom :-)
Odpovedať
ahojte, tak ja som sa rozhodla tiez pridat sa k vam...len mam par otazok: kolko dni sa vam osvedcilo v druhej faze? na dieta-protal.sk sa pise , ze sa moze striedat 5/5...atd. znamena to, ze napr. 1. fazu si dam 10 dni a druhu fazu si dam 5/5..tak vlastne pokracujem dalsimi piatimi dnami prvej fazy, nie?len neviem ci vydrzim 15 dni v kuse bez zeleniny. ozaj, ovocie sa kedy moze jest?
Odpovedať
hm,prave som si spravila kalkulaciu na ducandiet.co.uk a vyslo mi, ze prvu fazu mam drzat 3 dni ( -1,1kg), druhu fazu az 63dni a tretiu fazu az 90 dni....celkovy ubutok vahy 9kg....je to podla vasich skusenosti OK? lebo na dieta-protal. sk zase pisu ze kolko kg schudnem pocas prvej fazy, tak tolko dnix10 ma byt druha faza...teda ked pocas prvej schudnem len kilo, tak druha faza ma byt 10 dni.... ]-( toto neznasam ked kazda webka tvrdi daco ine
Odpovedať
@pami2 ahoj, ovocie nemôžeš v dukanovi vôbec (cukry), treba brať vitamíny, ja som držala druhú fázu 2 po 2, po prvej fáze si daj dva dni so zeleninou a potom bielkoviny, inak ja som druhú fázu držala tak dlho kým som neschudla čo som chcela - teda kým som nedosiahla váhu akú som chcela ;-) potom som prešla na tretiu.. každý ti povie inak, urob si podľa seba :-D
Odpovedať
@pami2 Druhu fazu drzis kym nedosiahnes vysnivanu vahu a potom az tretiu drzis za kazde schudnute kilo krat 10 dni. Cize dobre ti to vypocitalo - ak schudnes 9 kil pocas druhej fazy, tak tretia je 90 dni. Inak baby ta tretia faza sa mi dost zle drzi. V druhej su pevne pravidla a ked pride v tretej, ze dva krat do tyzdna hostina potom pridat tie prilohy tak mi to niekolkokrat uslo spod kontroly. Výsledok + 2kg. Tak som sa zase vratila pred tromi dnami do druhej.
Odpovedať
@lulian aha, uz mi je to jasne, dakujem :) kolko sa podarilo schudnut tebe a za aky cas?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lulian veru tretia je najhoršia :-) tiež už mam + 3 kg, ešte nejako vydržím vianoce a potom skúsim oddelenú stravuˇ.. veľa sťastia všetkým pri dukanovi :-)
Odpovedať
a ta hostina je ve 3. fázi povinná? nebo jen dovolena? a ta příloha se započítává do té hostiny nebo můžeš 2x přílohu + jiný den hostinu? =-) mám v tom trochu zmatek...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja neviem či je dobré začínať takto pred Vianocami....Mne už tie kila tiež lezu poriadne na nervy...ved pri výške 171 mám 67-68 a chcela by som dať tak 10 dole... ale viem že ak mam rovných 60 už to telo je celkom pohode :-D Aj tak pojdem do toho pretože teraz tri " kamoškine kamošky " schudli strašne a udržali si to....tak som motivovana....Len škoda že je tesne pred Vianocami :-| :-( ale začnem asi po vianocach...a mám potom nejake tie mesiace na to aby v lete to nebolo také hrozné :-D
Odpovedať
@9ka Do tyzdna mozes dve hostiny a dve prilohy - myslim ze povinne nie su. Ale dala som druhu fazu a uz mam len +0,5Kg:-) Este potiahnem do vianoc. Po vianociach stanovime novu vysnivanu vahu myslim tak este - 3kg teda na 56kg a bojujeme dalej. Drzim vsetkym palce!
Odpovedať
@lulian 56 by se mi taky líbilo, ale to bych to musela držet tak do konce února (teď mám 62). Zatím jsem se těch karbanátků ještě nepřejedla, tak uvidíme... I když kuřecí prsa už mi trochu lezou krkem... :-p :-D Teď jsem si koupila nové tekuté sladidlo - Candys. Je to jen sukraloza, tak snad je povolené. Zatím nejpodobnější cukru, z těch co jsem ochutnala.
Odpovedať
Prajem všetkym dukankam vesele Vianoce
Odpovedať
@kacena18 pripajam sa a prajem dalsie rychle a dlhodobe zhadzovanie kileciek ;-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte :-) po dlhom, dlhom čase sa opäť hlásim. A našťastie s pozitívnymi správami ;-) tiež som začala s touto dietou veriac, že sa dostanem trošku do formy - a podarilo sa. Začala som koncom augusta. Zo začiatku to bolo fajn, mala som strašne pevnú vôľu tak som vydržala na jogurtoch, kuracom mäsku, tvarohu, acidku... potom som pridala zeleninku a postupne som to striedala. Takto som pomaličky zhodila nejaké to kilečko, potom sa to nachvíľu zastavilo no opäť sa to rozbehlo. asi po troch mesiacoch som bola o 12 kg ľahšia - úžasný pocit. Potom som začala pridávať normálnu stravu, len som stále vynechávala chlieb, pečivo a múčne výrobky. A zhodila som ďalšie tri kilá. Potom som ale začala mať problémy s menštruáciou - jeden mesiac mi celkom vynechala, a vtedy som si spomenula na jednu známu, ktorá kvôli tejto diete tiež mala taký problém. Tak som si povedala, že dosť, že nepotrebujem mať problémy a začala som normálne jesť, len s tým, že nejem pečivo a chlieb - max. nejaký tmavý. A neverili by ste, ale váhu si stále držím, aj teraz hoci sú Vianoce a doma je milión koláčikov a sladkostí... tak je problém odolať. Ale zatiaľ mám stále rovnako a počúvam len samé chvály. Ešte by som chcela dať dole aspoň 5kg no na dietu sa určite nedám, asi budem len obmedzovať to pečivo a jesť menšie porcie. A plánujem začať trošku športovať. Len dúfam, že za toho pol roka, kým sa budem vydávať, nepriberiem späť čoho som sa zbavila :-D Vám všetkým držím palce a hlavne to nepreháňajte - ja som jedla naozaj tak, aby som nebola hladná. Ale dodržiavala som to fakt poctivo. tak sa majte krásne, a želám krásne sviatky a všetko dobré v novom roku ;-)
Odpovedať
taky máte zkušenost s tím tiramisu, že po něm jde váha dolů? možná to bude tou želatinou - je to čistá bílkovina...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby. Čítam vás už tretí deň a rozhodla som sa začať od 1.1.2012. Už som si opísala zopár receptov ktoré sa mi páčia a zajtra idem nakúpiť otruby,a nízkotučné mliečne výrobky a nejaké to chudé mäsko. Chcela by som schudnúť cca 6 kilo. Odvážim sa v nedeľu ráno ale mám cca 61 kg. Už sa teším /ako vás tu tak čítam tak mám také odhodlanie/, len tú pevnú vôľu moc nemám ale budem sa veľmi snažiť.
Odpovedať
Profilova fotka
mám otázku : správne som pochopila že otrubový chlieb /ak tam nie je kukur. škrob/ sa môže v 1. fáze a otrubové pečivo /so škrobom/ až vo fáze II.?
Odpovedať
@11danica11 já jsem v 1. fázi chleba (myslím ten dukanovský) vynechala uplně. Jedla jsem jen maso, vejce a light sýr. Aby bylo fakt minimum sacharidů a aby tělo bylo v tom šoku.... =-) :-D Těch pár dní to jde vydržet.
Odpovedať
Profilova fotka
ok. Ale otruby si si do jogurtu dávala aj v prvej fázi nie? Otruby sa majú od začiatku. :-) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@11danica11 ano otruby su povinne jest v tejto diete od 1.dna prvej fazy...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, ja som sa rozhodla že začnem 2. alebo 3. Januára , dneska som si narobila ešte chlebíčky :-D a potom možme začať :) otruby už mám aj mliečne vyrobky ...a do leta to chce peknú formu :-) :-) :-) Držím všetkým palce ktoré teraz začínate , aj ktoré držíte už :) a dúfam že to zvládnem , motívaciu , odhodlanie a pevnú vôlu mám nachystanú :-D veľa šťastia a píšem úspechy alebo neuspechy :) Prajem Šťastný NOVY ROK :)
Odpovedať
@11danica11 přiznám se, že ne... začla jsem si dělat ty chlebíky v toastovači až od druhé fáze. Já jsem si dávala v 1. fázi psyllium.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby :-) ja som si dnes kupila knihu dukanova dieta takze od 1.1.2012 zacinam. som rada,ze nebudem sama :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes zhanala po obchodoch ovsene otruby ale zatial nic tak snad zajtra ich najdem. tiez sa chystam zajtra nakupit jogurty atd :))
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?