Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@trupkake jj ja sa už na nu tešiim moc moc moc
hlavne na to ovocie
zelene jablčka joj , každy den jedno určite
viac mi ku šťastiu netreba
7. apr 2012- Sponzor fóra
@mokecajka Mne mama spravila celý plech pečky neviem ako sa to u vás hovorí tie žemle upečené s údeným mäsom
No nedaj si
8. apr 2012Ahojte, pokračujem druhym dnom po prvej fáze, v ktorej som ubudol 5.5kg. mam bielkovinovy den a tu je moj dnesny obed: 20dkg morcacie prsia na pásiky nakrajane,
15dkg kuracie pecienky, na mensie kusky,
biele tofu polovica kocky na kocky nakrájané,
postup: par kvapiek citronu, štipka soli,korenie na divinu štipka, premiesat a 15 min podusiť
na ohni pod pokrievkou, na teflonovej panvici. potom chvilu odokryte,
aby sa aj troška orestovali všetky ingrediencie.
Dobrú chuť.8. apr 2012@dirtypig vdaka za recept.....a kolko si mal prvu fazu???pekny den
8. apr 2012@veronice ahoj,,,ja idem na to od stredy,,,,,,mozme ist na to spolu
)),,,,pojde nam to lepsie
)pekny den lenka
8. apr 2012@hokejka111 ahoj prvu fazu som mal 7dni... strasne rad varim a jem, tak asi prva dieta kde nemusim hladovat
8. apr 2012- Sponzor fóra
@dirtypig ,,tak to je super,,,to si za tyzden schudol 5 kil??,fuu,,,kolko chces schudnut...drzim palce..
8. apr 2012Ahojte, dneska som to nevydrzala a odvazila som sa po 9 dnoch 1.fazy...chcela som sa odvazit najskor tak po dvoch tyzdnoch, aby ma to neodradilo...Mam dole 4kg. Povodna vaha bola 69. No este mam co robit a dufam ze to tak pojde aj dalej.Chcem sa spytat ci sa to spomali ked zacnem druhu fazu? Lebo od zajtra idem uz do 2.fazy...Ako to ubudalo vam???
8. apr 2012@hokejka111 chcel by som 20kg. dufam ze sa mi to podari
od prvej fazy doteraz uz to je dolu 6kg, ako som od soboty zacal zacal druhu fazu...
9. apr 2012@tinaxxx joj neboj nic,co som pocula viacere, ktrore presli touto dietou poriadne , všetkými fazami, nevratilo sa im to
))
9. apr 2012@penelope111 fu.. ani mi nevrav, som jedno velke prasa nenažrate. ŠAlátu aj vyprážanému som síce odolala, no zákuskom som neodolala :/ dufam že sa mi to nepokašle teraz, som chela prejsť do 3 fazy, no odkaldam to ešte o další týžden :/ dufam že mi to chudnutie nepokaziloo... :/ ale podla mna to pojde dole znovu po 2 bielk. dnoch
neboj
9. apr 2012@penelope111 ja som tiez dnes porusila, doslo mi nizkotucne mlieko a musela som si dat do kavy polotucne
((((((((((
9. apr 2012@trupkake hm...
taký maličký prehrešok na velku noc ani nie je prehreškom
či?
9. apr 2012@kubikovi skus dukanovadieta.com alebo aj na fb je http://www.facebook.com/pages/Dukanova-di%C3%A9ta/273174096028752, precitaj si informacie a zistis, ze to vobec nie je zlozite a ani nejak velmi obmedzujuce...teda zalezi od toho, na co si bola zvyknuta
9. apr 2012@trupkake hlavne na vela vela vela sladkeho
...dakujem za odpoved
9. apr 2012@atlantida Presne ja to isté šalát a vyprážané som nejedla, ale zákusky a údené
Len stým rozdielom, že ja dietujem ešte ani nie dva týždne
Však chcem si dať od zajtra do piatku len bielkovinové dni. Piatok už musím chystať na sobotňajšiu oslavu
To zas bude porušovania.
9. apr 2012@penelope111
ja sa tiež musim zajtra vzchopiť :/ mi to je riadne lutooooooo
9. apr 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@penelope111
presne tak . nejak to nevadilo v tej polievke