Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
@atlantida Aj mne ale ked ja neviem odolať to je hrúza
9. apr 2012@penelope111 ale tak su to len 2 dni
horšie by boli vianoce, to su sviatky dlhšie
a silvester aaaaaa ... teraz dlho nebude nič, teda aspon nevidim v dohlade žiadne oslavy ani nič, tak si mylsim že to pôjde
ty sa ešte drž na oslave či čo si to spomnala, a potom na tvrdoo pojde to
ako dlho chceš ostať vo faze?
9. apr 2012- Sponzor fóra
@atlantida Potrebujem dať dole 10 - 20 kg uvidím ako to pôjde ale teraz si dám zas 4 dni len bielkoviny kvôli tým prehreškom
Veru oslavu zas mám v sobotu objednali sme 2 veľké torty a krstná objednala ďalšiu a to bude len nejakých 14 ľudí tak neviem kto to poje dúfam, že nie ja
Koľko dietuješ ty? A koľko si schudla?
9. apr 2012@penelope111 ja mesiac
a dala som nejak 6-6,5 kg, :/ som spokojna, len treba spevniť... len teraz to bude horšie :/ :/
9. apr 2012Ja som porusila hlavne poctom sladkosti, aj ked Dukanovskych
Presvihla som, aj ked nie az tak vela otruby a kakao.
Inak ako casto jete sladke pecivo a ine sladkosti? Myslim Dukanovske a za normalnych okolnosti, nie sviatky. Ja si veselo gazdujem so Steviou, ale uz sa bojim, ze to prehanam. Fakt sa zo sladkeho nepribera?9. apr 2012@daniela_7 zo sladkeho sa polda mna nepribera, akurat ti to ukludni, alebo opačne aktivizuje chuťove bunky, čiže budeš mať ešte väčšiu chuť na sladke
sladidlo je povolene mylsim si že v hociakom množstve, teda nikde som nečitala že by bolo nejak obmedzene množstvo a myslim si že prehnať to s kakaom / otrubami je menšie zlo ako to prehnasť s múkou a cukrom v nedukanovských sladkostiach...
9. apr 2012@atlantida Mne totiz dukanovske chleby bohvieako nechutia, este ked je cerstvy,... ale ja radsej kopkovy tvarohovy kolac alebo tak. A presne ako pises, potom mi zachuti sladke a musim davat pozor. Ani mi to potom nepride ako dieta, take je to dobre
Ja som tiez nenasla obmedzenia sladkeho, ale pytam sa pre istotu.
Nedukana som si nedala!Jooj, ale bolo to tazke.
9. apr 2012a ešte ak to tu čítaju nejaké nádejné buduce DUKANKY, alebo tie čo chcu tuto dietu skusiť, NENECHAJTE SA ODRADIT TYMITO MOMENTALNYMI VYLEVMI V TIETO SVIATOCNE DNI! tato dieta je naozaj super
netreba sa báť, da sa odolať všetkému, v obyčajne dni, naozaj, neni to o velkom obmedzovani sa, lenže teraz cez sviatky tu asi čitate naše výčitky svädomia a mylsite si že je ťažke dodržiavať tieto pravidla
nie, pokračujeme dalej
9. apr 2012@atlantida Gratulujem k tvojmu úbytku
9. apr 2012@daniela_7 no najhoršie je dať si prvy NEDUKANOVSKY KOLAČ, poto msa to rozbehne a už ... lutiujem lutujem ten prvy kusok
ale verim v to že sa to možno zastvavi na nejake 3 dni a pojde to zonovu dole
)
9. apr 2012@penelope111 dakujem
to je asi moj najv. uspech pri chudnuti
9. apr 2012@atlantida Ej veru pokračujeme
Asi najhoršie som tu na tom ja, ale som aspoň úprimná a netajím to
9. apr 2012Dnes som musela celit otazkam polievacov - chlapcov co chodia do fitka, ktori sa cudovali, ze co su to za kolace. Ako som uz pisala, nerada o tom hovorim inym, no nedalo sa, kedze som normalne kolace nepiekla.
Mali z toho ohromnu srandu, ze vraj blbost jak delo, ze schudnem len z ryze a kurata, ze ziadne sladidla, lebo z toho sa pribera,... a ked som povedala, ze obcas si dam colu zero, isli prasknut od smiechu, ze aka dieta, ze priberiem,...No kedze boli 4, tak som sa velmi nepustala do debaty... ved uvidime, ci neschudnem!!!
9. apr 2012- Sponzor fóra
@atlantida Ja som dala minulý rok dole 9 kg ale som ich pribrala naspäť
Tak uvidím ako to dopadne tento krát
9. apr 2012@daniela_7 ja podobne, o mojej diete vedia len tí čo to bolo nevyhnutné,ň aby o tom vedeli, tie otazky prečo a ako, a kolko som už schudla... chcela som sa tomu vyhnuť, ale teraz čelim otazkam: nie si nahodou chora?M nič ťa netrapi?
ked je človek pri sebe, hovoria že by mal schudnuť, a ked schudne, už musi byť chorí
9. apr 2012@penelope111
a akou dietou si to dala dole? :....
9. apr 2012@daniela_7 Umelý cukor má 0 kj takže si myslím že s neho nepriberieš
Nikoho nepočúvaj a za mesiac im ukážeš či si schudla
a gratulujem, že si nepodľahla pokušeniu týchto sviatkov
9. apr 2012@atlantida Začala som jesť 5 - 6 krát denne v menších množstvách a šliapať na bežiacom páse cca 30 min. denne.
9. apr 2012@penelope111 jaj, no ja sa tak chem popo tejto diete nastaviť vo 4 faze na tento system častejšieho, pravidelneho jedenia v menšich porciach ,samozrejme z bielkovinovým dnom raz do tyždna.. dufam že sa podari
9. apr 2012@penelope111 @atlantida No ale dali mi ti chalani cervika do hlavy, aj ked nad tym cukrom som rozmyslala aj tak. Mama nam nabalila kolace, pre mojho muza a pre istotu som ich hned hodila do kosa. Keby ona vedela...
Ale mne tie Dukanovske sladkosti celkom stacia. Najhorsie je to na navstevach, ale ked som doma, nelaka ma.
Obdivujem tie, co doma normalne varite, to je fakt silna vola! Ja nastastie nemusim, moj muz je viac-menej so mnou, takze ani zakazane jedlo doma nemame.9. apr 2012@daniela_7 joj, ale čo čakaš
chlapi chlapi, oni by chceli aby sme mali typ tom postavy, no na diety frflu
to vidim na mojom bratovi, tiež si zo mna utahuje stale ked si varim
a ano na navštevach je to ťažke, pretože sa možu uraziť ked sa neponukneš, ťažko sa to vysveltujea ano, mne tiež chutia tieto sladké recepty dukanovske, lenže ked som dnes videla tie lakave kolače, včera som odolala pri pečeni, dnes som skúsila jeden a potom ešte jeden však ten chuti uplne inak nie, a .... nepokračujem, sa mi bunky chuťove zblaznili a teraz ešte stale zapasim s chuťou na niečo zakazane
9. apr 2012@atlantida Presne ako hovoríš. Ja som si dala na oslave potom nám mama nabalila koláčov a už to išlo najprv kúsok potom ďalší a takto to trvá už 3 deň
9. apr 2012@daniela_7 Ja som tiež manželovi varila normálne jedlo a to ma vôbec nelákalo, ale teraz posledné tri dni je to neskutočne čo som požrala
To ako keby si kozu do záhrady pustila
9. apr 2012@minka2206
@minka2206 ja si myslím, že pokiaľ nie si tehotná, tak to môžeš držať10. apr 2012baby kludne hore hlavy ja som pribrala 2,00kg
, ale zaujímavé je, že šalát som nejedla, vyprážané som nejedla prá kioláčov a šunku s vajcom na kilá v hociktorú hodinu, straaašne som sa rozožrala, ale nezabijem sa, tiež mám už dnes prvý bielkovinový den a ešte dva, le jediné čo mi je lúto, tak mám spravená šalát na sviatky - dukanovský ale pre druhú fázu, takže si ešte raz musím naštudovať prvú fázu aj recepty a znova, pre moju blbosť, tak baby hore hlavy nie ste jediné kto porušil na totálku a teraz do boja
10. apr 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@trupkake Niektoré baby tu písali že normálne pijú 3,5 mlieko takže si myslím že je to u teba v pohode. Ja som porušila dietu trošičku viac