Drží z vás niektorá Dukanovu diétu?
ahoj baby, tak dnes mám 5 deň druhej fázy, celkovo už desiaty, a na obrázku je môj obedík, sladunke ako nič fest
mňamkovské palacinky boli...odporúčam...a taky detailik sa smejem lebo tiahne mi na 20 rokov a toto sú moje prvé palacinky v živote, som sa tak s mamkou posmiala, že táto diéta ma nauči aj variť
25. apr 2012- Sponzor fóra
@slimme Ahoj. Prosím ťa vieš mi poradiť koľko nízkotučných mliečnych výrobkov môžem zjesť v 2. fáze v priebehu dňa? myslím tým spolu mlieko, jogurty, tvarohy...je to množstvo nejak obmedzené?
25. apr 2012@lolitqa ahoj lola počuja kolko si schudla a ká je tvoaj cielová teda kolko chceš schudnuť baby v erte neverte mne trebaq zhodiť min,40 kg asi tu ani taká nie je ale ked to tu čítam tak pokračujem dneska chabý prvý den a le neporušila som nič
25. apr 2012@lolitqa podla akeho receptu si ich robila ?
) inak gratulujem ku kucharskemu uspechu
25. apr 2012@jaja4451 ale je
25. apr 2012@lajba HEJ? SOM RADA JUPI ASPON NIEKTO NEVIET E KOLKO KUR SUNKY MOžEM ZJEST NARAZ JEDEN DEN MNOžSTVO čI AKO PíšE DUKAN žE KOLKO CHCEM SAMOZREJME žE NI EKILO
25. apr 2012@jaja4451 môžeš koľko chceš, ale tak ja zjem pár plátkov a niekedy som mala šunku aj na raňajky aj na večeru
a v pohode
25. apr 2012@lajba a prosím ťa nevieš náhodou koľko mliečnych nízkotučných výrobkov môžem zjesť v priebehu dňa? je to nejak limitované? myslím tým spolu aj mlieko, jogurty a tvarohy ... je to nejako obmedzené kg alebo litrami?
25. apr 2012@sindy411 1 kg
25. apr 2012@sindy411 myslím že píše v najnutnejšom prípade dva nízkotučné jogurty denne netreba to prehánať a potom čakať zázraky alebo ? Ja to mu neverím uverím o 9 dní ked stupnem na vahu
25. apr 2012- Sponzor fóra
http://www.dieta-protal.sk/strava
zacinajuce dievcata, tu mate vsetko vypisane, co sa moze papkat. Nasa dieta je fajn, omnoho lepsia nez ostatne25. apr 2012@jurikova aha, ďakujem, takže už viem kde robím chybu...
25. apr 2012@jaja4451
dík. a ako ti to ide?
25. apr 2012neviem to taktooveať uvidím rano ked hopnem na vahu fakt už dávnosomnemala taký oddychový den ako dnešný...klopklop len na čajík si musím zvyknuť lebo vyhclípať tri litre koly denne nebol problém takže je to ťažké klamala byosm keby so hovrila ž enie je ...uvidíme aj lepýpovedal ráno napíšme akýje stav
25. apr 2012@sindy411 No dneska som citala, ze ziadne obmedzenia na povolene potraviny niesu, akurat jogurty ktore su okrem umeleho sladidla ochutene aj trochou ovocnej zlozky sa mozu maximalne dva za den ale tie co su ochutene len umelym sladidlom a napr. vanilkou tak sa mozu neobmedzene, samozrejme musia byt s 0% tuku...
25. apr 2012@jaja4451 ahoj tak ja idem z úplne celkovej váhy čo som začala ešte bez dukanky od 5.3 tak z váhy 80kg, dukanku som začala pri váhe 75,2kg...aaa výšku mám 170
a neboj niič ty to dáš, všetky to dáme
@atlantida ahoj tieto na stránke Broni súklasické palacinky...bombove boli istoože
25. apr 2012@slimme a odkiaľ si si kúpila knihu? ešte sa chcem spýtať na makrelu vo vlastnej šťave. tá sa môže tiež neobmedzene? ja ju totiž mám veľmi rada...ale príde mi dosť slaná - ten nálev obsahuje soľ....a neviem koľko soli môžem....nevieš?
25. apr 2012@jaja4451 já jdu z váhy 92 - teď mám 60... když se chce, všechno jde...
Hlavně to nesmíš chtít hned...
25. apr 2012@ledu21 dakujem za receptik urcite vyskusam
25. apr 2012@9ka ...pekne
)),,,blahozelam,,,,,a za ake obdobie???:::.pekny den
26. apr 2012@slimme ..tie 0% jogurty s ovocnou zlozku sa mozu uz od 2 fazy??...vdaka,,,,
26. apr 2012@9ka a to fakt ved to je 36kg kolko už držíš dietu ja osm len druhý den váha ma milo prekvapila......a aj ked sa najem a postavím na vahu mám tak isto pred tým čo som dietovala ako náhle som sa najedla tak to bolo tam kde predtým ale toto cítim sa super som naštartovaná a teším sa na okolie ked ma budu chvaliť že niečo bude vidieť to je motivacia pre mna
26. apr 2012@jaja4451 ja chcem mínus 24, neboj spolu to zvládneme, som 3. deň a ťažká pohoda, zatiaľ najlepšia diéta v mojom živote
26. apr 2012@hokejka111 z akej šunky si ich robila? rozmýšľala som že ak ma chytí chuť na sledké urobím si tie truffle kakaové od TESORO, zatiaľ však v pohode, netrpím žiadnou chuťou na sladké, čo sa aj dosť vidím, ale viem , že teraz to dám
26. apr 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@jaja4451
)..
...tak zemlicky cottage syr, sunka,,,,,,,robila som si palacinku,,,,kuracia masko, a vcera som skusala sunkove chipsy
,,dnes tuniak,,,,acidko,,,,,,